bafta la toata lumea
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
marius alin
- Member of the Soccer Project Association
-
napoleonard
2-2 cu locul 3 dupa 132-119 pe linii, aceeasi tactica, acelasi stil, agresivitate superioara, TS maxim, pe fiecare compartiment am scos mai mult. O victorie ma distanta la 8 puncte de locul 3 si eram ca si promovat, asa inca se mai joaca, in plus cedez si sefia diviziei. 
Randomul mi-a luat 4 puncte sezonul asta si nu mi-a dat nimic. Sper pana la urma sa promovez si de pe 2, oricum nu prea conteaza, in curand o sa vand aproape tot si tot in E m-as intoarce dupa un sezon.
Randomul mi-a luat 4 puncte sezonul asta si nu mi-a dat nimic. Sper pana la urma sa promovez si de pe 2, oricum nu prea conteaza, in curand o sa vand aproape tot si tot in E m-as intoarce dupa un sezon.
-
Black_eagle
-
marius alin
o victorie usoara... doar 2-1 in conditiile in care notele au fost 135 - 120 .... insa pe mine ma bucura faptul ca am scos 135 cu echipa a 2a si ca ne pastram pe locul 1 la 7 puncte de locul 2 si la 17 de locul 3 .... maine mici probleme datorita faptului ca voi juca cu portarul de la juniori in teren
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
victorie cu 1-0 in deplasare la lider, am scos 140, cred ca e record dar in conditii ideale scot mai mult, acum am avut si o rezerva in atac.
sunt la 9 puncte de locul 3, si 2 de lider, asta inseamna ca in ultimele 6 meciuri am nevoie de 3 victorii si ca mai sunt sanse macar teoretice pt primul loc.
sunt la 9 puncte de locul 3, si 2 de lider, asta inseamna ca in ultimele 6 meciuri am nevoie de 3 victorii si ca mai sunt sanse macar teoretice pt primul loc.
Infrangere cu fostul loc 11, 133-136 pe linii si promovarea nu mai e asa sigura. A ajuns locul 11 in E sa scoata 136...
... cu urmaritorii mei era mielushel, am mai vazut din astea... ce ma mir, tipul are de la inceputul sezonul 28 de amicale acasa cu aceeasi echipa din H 
Last edited by Power on Mon Aug 04, 2008 10:26 am, edited 1 time in total.
Off-topic: E normal ca tipul ala sa joace 20 de meciuri amicale intr-o saptamana contra aceleiasi echipe?Power wrote:Infrangere cu fostul loc 11, 133-136 pe linii si promovarea nu mai e asa sigura. A ajuns locul 11 in E sa scoata 136...... cu urmaritorii mei era mielushel, am mai vazut din astea... ce ma mir, tipul are de la inceputul sezonul 28 de amicale acasa cu aceeasi echipa din H