Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

marius alin
Member of the Soccer Project Association

Post by marius alin »

victorie in deplasare la locul 2 :D ... 7pct fata de locul 2 si 17 fata de locul 3 :twisted: ... in aceste conditii promovarea este asigurata de pe locul 1 ... sa vedem ce mai facem si in cupele astea forumiste :D
bafta la toata lumea :wink:
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am castigat si eu, ma mentin pe locul 7, sper la un loc 5 in continuare. luni meci acasa cu FrrFrr, sper macar la un egal, desi am 3 suspendati
Viola

Post by Viola »

Egal in deplasare 2-2 cu o candidata la retrogradare :( din pacate am fost neatent si am jucat doua meciuri ieri cu titularii si erau cam obositi azi dimineata, asta e mergem mai departe si speram sa ne mentinem pe locul3
Revenit cu Vulturii Lugoj
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:am castigat si eu, ma mentin pe locul 7, sper la un loc 5 in continuare.
important e sa fi in primii 10. mai am nevoie de 8 pct in 7 etape si voi fi si matematic langa tine :lol:

ps. iar legat de cum sa-l bati pe frrfrr, oferta e inca valabila :twisted: :lol:
Image
Power
Assistant Manager

Post by Power »

2-2 cu locul 3 dupa 132-119 pe linii, aceeasi tactica, acelasi stil, agresivitate superioara, TS maxim, pe fiecare compartiment am scos mai mult. O victorie ma distanta la 8 puncte de locul 3 si eram ca si promovat, asa inca se mai joaca, in plus cedez si sefia diviziei. :(
Randomul mi-a luat 4 puncte sezonul asta si nu mi-a dat nimic. Sper pana la urma sa promovez si de pe 2, oricum nu prea conteaza, in curand o sa vand aproape tot si tot in E m-as intoarce dupa un sezon.
Daimon

Post by Daimon »

situatie neschimbata la mine, inca o victorie dar tot la 5 puncte de primul loc si 7 de 3.

luni joc in deplasare cu liderul, chiar daca bat sunt mici sanse sa termin pe locul 1. important e sa promovez, indiferent de loc.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 3-2 in deplasare, ne mentinem in fata.
Luni va fi scor de tenis de camp sau cu piciorul. :lol: :lol: :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

victorie cu 0-1.Maine aveam cu locul 15 si chiar daca nu as fi avut probleme, spre norocul meu chiar astazi a devenit bot deci o oportunitate de a face golaveraj si de a mai rula juniorii in liga. :D
Image
Image
marius alin

Post by marius alin »

o victorie usoara... doar 2-1 in conditiile in care notele au fost 135 - 120 .... insa pe mine ma bucura faptul ca am scos 135 cu echipa a 2a si ca ne pastram pe locul 1 la 7 puncte de locul 2 si la 17 de locul 3 .... maine mici probleme datorita faptului ca voi juca cu portarul de la juniori in teren
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Daimon

Post by Daimon »

victorie cu 1-0 in deplasare la lider, am scos 140, cred ca e record dar in conditii ideale scot mai mult, acum am avut si o rezerva in atac.

sunt la 9 puncte de locul 3, si 2 de lider, asta inseamna ca in ultimele 6 meciuri am nevoie de 3 victorii si ca mai sunt sanse macar teoretice pt primul loc.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 9-1 si am castigat Divizia D23 si sunt promovat in C8.

Bafta celorlalti la promovare.
Power
Assistant Manager

Post by Power »

Infrangere cu fostul loc 11, 133-136 pe linii si promovarea nu mai e asa sigura. A ajuns locul 11 in E sa scoata 136... :shock: ... cu urmaritorii mei era mielushel, am mai vazut din astea... ce ma mir, tipul are de la inceputul sezonul 28 de amicale acasa cu aceeasi echipa din H :?
Last edited by Power on Mon Aug 04, 2008 10:26 am, edited 1 time in total.
dardar_3

Post by dardar_3 »

Cum se numeste tipu :D

Am castigat azi in campionat, insa urmatoarele doua meciuri sunt foooarte grele si presimt 2 infrangeri... :( din cauza indisponibilitatilor... :roll:
Diavolo
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

victorie 3-1 acasa, cu rezervele...maine meci cu locul 5, probabil tot cu rezervele :) momentan am 9 puncte avans fata de locul 2 :)
Razvanica

Post by Razvanica »

Power wrote:Infrangere cu fostul loc 11, 133-136 pe linii si promovarea nu mai e asa sigura. A ajuns locul 11 in E sa scoata 136... :shock: ... cu urmaritorii mei era mielushel, am mai vazut din astea... ce ma mir, tipul are de la inceputul sezonul 28 de amicale acasa cu aceeasi echipa din H :?
Off-topic: E normal ca tipul ala sa joace 20 de meciuri amicale intr-o saptamana contra aceleiasi echipe?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”