e doar o impresieRazvanica wrote:Infrangere cu locul 1. Cartonas rosu direct in minutul 13. Eu am jucat cu 193 agresivitate, el a jucat cu 209 si nu a luat decat galbene. Si cica jocul asta e doar matematica...

Moderator: Romanian Moderators
e doar o impresieRazvanica wrote:Infrangere cu locul 1. Cartonas rosu direct in minutul 13. Eu am jucat cu 193 agresivitate, el a jucat cu 209 si nu a luat decat galbene. Si cica jocul asta e doar matematica...
eu tind sa cred ca nu mai este nici o logica si totul este random. Eu unul sincer nici nu mai stiu sa joc si cum sa pun agresivitatea. Adversarul meu de astazi a avut cel mai agresiv jucator de 17%, restul sub 10% si a luat doua cartonase rosii jucand la arbitru de 84% cu 90% agresivitate. Uite ce s-a intamplat si la razvanica. Sezonul trecut parca Bystrcké Ivanovice a jucat de mai multe ori cu agresivitate totala de peste 215% si n-a luat rosu.bunicutzu wrote:am batut la limita pe RIP Ferda Team, dupa ce joaca asta cu 100% agr. la arbitru de 93%. Si nu ia rosu, tot io iau. Cum pana mea? la fel si Horiaciles luni, arbitru de 95% si joaca 100%. e aiurea
cipriansimi wrote:
+ victoria din cupa (toate meciurile pena acum am jucat in deplasare)