Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: Cum merge campionatu

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:Infrangere cu locul 1. Cartonas rosu direct in minutul 13. Eu am jucat cu 193 agresivitate, el a jucat cu 209 si nu a luat decat galbene. Si cica jocul asta e doar matematica...
e doar o impresie :twisted:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

lokogorna 1 - 3 POLI IASI FC
25' 0 - 1 Jakub 'Fraizer Campbell' Prášil
Kamil Skrzynski 1 - 1 49'
60' 1 - 2 Marcos 'SORIN' Soza
68' 1 - 3 Jakub 'Fraizer Campbell' Prášil

victorie in deplasare si obtinem maximum din aceasta saptamana: 12 pct ...romanasul care era pe primul loc s-a incurcat astazi intr-un egal si a cazut pe 2, si sunt la doua puncte de el si la 4 de leader cu care am meci saptamana viitoare...daca saptamana viitoare in cele 3 meciuri dificile obtin 9 pct zic ca e greu sa pierd locul 2 in retur...

Bafta la toata lumea! :wink:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
bizone

Post by bizone »

bunicutzu wrote:am batut la limita pe RIP Ferda Team, dupa ce joaca asta cu 100% agr. la arbitru de 93%. Si nu ia rosu, tot io iau. Cum pana mea? la fel si Horiaciles luni, arbitru de 95% si joaca 100%. e aiurea
eu tind sa cred ca nu mai este nici o logica si totul este random. Eu unul sincer nici nu mai stiu sa joc si cum sa pun agresivitatea. Adversarul meu de astazi a avut cel mai agresiv jucator de 17%, restul sub 10% si a luat doua cartonase rosii jucand la arbitru de 84% cu 90% agresivitate. Uite ce s-a intamplat si la razvanica. Sezonul trecut parca Bystrcké Ivanovice a jucat de mai multe ori cu agresivitate totala de peste 215% si n-a luat rosu.

In alta ordine de idei, ce ciuda cred ca are Nop's Heroes pe mine :lol: Sunt singurul care l-a batut si tocmai contra lui mi-am gasit sa schimb antrenorul si in etapa a doua :mrgreen: Ma surprinde parcursul lui Blsany de pana acum, e neinvins. Eu unul credeam ca sezonul asta va fi undeva pe la retrogradare.

Eu deocamdata ma mentin in zona calduta a clasamentului, din nou am un sezon fara obiectiv maret in campionat. Imi place sa mai incurc pe unul sau pe altul, sa-mi pun tot SP-ul in cap :mrgreen:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cipriansimi

Post by cipriansimi »

cea mai grea saptamana am trecut-o cu bine .... 3 victorii si un egal .... sunt pe locul 2 la egalitate de puncte cu locul 1 si la 4 puncte diferenta de locul 2.

in retur meciurile grele le voi juca acasa deci sansele sunt f mari de a promova de pe locul 1

+ victoria din cupa (toate meciurile pena acum am jucat in deplasare) :x
marius alin

Post by marius alin »

inca o saptamana "buna" pt echipa lui alin... am primit un gol in 4 meciuri 8) , dar am reusit sa dau 2 :? ... deci 3 egaluri si o victorie (meciurile de luni, marti si vineri cu randomuri, cu accidentari, cu cartonase rosii si bineinteles cu + pe linii :( ).... per total un loc 3 in B3 (cu rima cu tot) , 6v si 6e, la 3pct de locul 1 si la 2 de locul 2, plus urmaritorii care vin numai in haita :roll: ... bineinteles ca acum echipa e mult mai ambitioasa :oops: si doreste sa depaseasca pragul de 11 egaluri :x de sezonul trecut :cry: (cu 18v si 12e cred ca putem promova :twisted: )

multa bafta :lol:
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
dragos

Post by dragos »

Mammon s men 1 - 5 F.C.Delta Tulcea
in urma acestui meci am urcat pe locul 8 in campionat
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

AB Craiova 3 - 2 the Nevis

derby castigat si m-am distantat la 5 pct fara de locul 2...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Kosmin

Post by Kosmin »

victorie cu un bot si cum locul 2 a gafat :mrgreen: am urcat pe 2 la 1 pct de locu 3 si 4 de lider 8)
cro1981

Post by cro1981 »

Victorie cu 3 - 2 si ser sa termin turul pe locul 2
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Transpeka 2 - 1 POLI IASI FC
5' 0 - 1 Vlastimil 'Montiel' Palinek
Deivydas Žvirgždauskas 1 - 1 8'
Giedrius Staleliūnas 2 - 1 48'

in *** de random 127-128 si nu am castigat ..e al 2 lea random in defavoarea mea dupa ce intr-un meci tot in deplasare am facut un egal, poi asa cum sa ma mai bat la promovare si cand ma gandesc ca etapa viitoare mai joc si cu leader-ul...dar asa nu pot sa ma bat la promovare cu puncte pierdute intr-un astfel de mod...am avut mijlocul si atacul de partea mea el avand numai apararea...si uite ce a iesit :evil:

dupa ce eram la 2 pct de locul 2 acum sunt la 5 pct si va fi foarte greu sa mai revin ....pt ca favoritii n ucred ca se vor mai impiedica... :?
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

Eu am scapat ca prin urechile acului azi, dupa ce am uitat sa setez ordinele individuale si am scos doar +1 fata de adversar. Am batut totusi cu 2-1 asa ca ramanem pe 2...
Harder, better, faster, stronger
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

cipriansimi wrote:
+ victoria din cupa (toate meciurile pena acum am jucat in deplasare) :x

e perfect pentru tine asa daca vrei sa ajungi mai departe in cupa ... in tururile superioare vei juca acasa :D cel putin asa mi s-o int mie :D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
dragos

Post by dragos »

F.C.Delta Tulcea 2 - 1 Ori

locul 8
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

plesna 0 - 1 AB Craiova
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
minasthiryt

Post by minasthiryt »

POLI IASI FC 2 - 1 Aeroclub Jaroměř
Marcos 'SORIN' Soza 1 - 0 13'
20' 1 - 1 Liam Thomson
Marcos 'SORIN' Soza 2 - 1 59'

ce sa mai inteleg din sezonul asta? :roll: ..ieri am luat bataie desi am fost peste adversar iar astazi am batut leader-ul desi aveam sanse mici....tare interesanta treaba mai e SP-ul asta cateodata... :roll:

bafta all!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”