Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
-
- Team Board Member
Re: Cum merge campionatu
Fc Torros Constanta 1 - 2 Roeseloareuh
-
- Team Board Member
joi mi se decide viitorul, daca raman tot in E pt al "...spelea " sezon sau promovez pt a2a oara in istorie in D. ma aflu pe locul 2,la egalitate de puncte cu ala de pe 3 si avem meci direct in ultima etapa.
-
- Team Manager
Ce tare frateCraziest_1978 wrote:joi mi se decide viitorul, daca raman tot in E pt al "...spelea " sezon sau promovez pt a2a oara in istorie in D. ma aflu pe locul 2,la egalitate de puncte cu ala de pe 3 si avem meci direct in ultima etapa.

-
- Team Board Member
FC.BMW POWER 2 - 4 Fc Torros Constanta
o victorie si fac 19 puncte,si raman pe 14 in F
)
o victorie si fac 19 puncte,si raman pe 14 in F

Dupa un retur in care nu am pierdut nici un meci si am facut doar 3 egaluri (sar'mana xs), am ratat la mustata promovarea in B. E naspa intr-un fel, pentru ca sezonul asta programasem asta dar pe de alt aparte rezultatul e unul foarte bun avand in vedere faptul ca mai tot turul am fost plecat si nu am putut tot timpul seta echipa. Sezonul viitor o sa fie unul de tranzitie, o sa schimb 5-6 titulari care au cam imbatranit.
Pentru prima oara dupa mult timp, probabil nici un roman in A in sezonul 37 dupa 2 randomuri total aiurea la marius_alin
Pentru prima oara dupa mult timp, probabil nici un roman in A in sezonul 37 dupa 2 randomuri total aiurea la marius_alin

Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
Am avut si eu un random nashpa cu +5 am luat bataie.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
- Team Board Member
Fc Torros Constanta 0 - 2 Lanov
Abonat la locul 4. Mai mult nu pot.
Eu am un lot numeric mic si nu prea am bani sa cumpar (nu prea ma pricep sa cumpar si sa vand jucatori si sa fac bani) si am termiant campionatul pe 9 in divizia G.
-
- Assistant Coach
Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera 

-
- Team Manager
ce campionate palpitante aveti voiEmil_Praga wrote:Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera

-
- Member of the Soccer Project Association
vezi sa nu te intorci repede inapoiEmil_Praga wrote:Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera

-
- Assistant Coach
Exact de asta imi este teama, am cumparat 3 batrani, unu fundas, unul mijlocas si unul atacant, insa acuma deja am inceput cu transferurile, in primul rand imi trebuie CF, am bagat niste oferte pt 2, la aparare si mijloc momentan e acceptabil, plus ca nu vreau sa cumpar foarte mult pentru ca scade spiritul echipeiKosmin wrote:vezi sa nu te intorci repede inapoiEmil_Praga wrote:Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de carieradepinde ce strategie ai avut
daca ai cumparat batrani mai mult ca sigur te vei intoarce inapoi

-
- Team Board Member
e bine ca ai iesit pe locul 1, ca vei lua banii pentru castigarea campionatului