Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

TheMisterio
Team Manager

Re: Cum merge campionatu

Post by TheMisterio »

Si eu castig Hu` :lol:
Image
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

Fc Torros Constanta 1 - 2 Roeseloareuh
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

joi mi se decide viitorul, daca raman tot in E pt al "...spelea " sezon sau promovez pt a2a oara in istorie in D. ma aflu pe locul 2,la egalitate de puncte cu ala de pe 3 si avem meci direct in ultima etapa.
TheMisterio
Team Manager

Post by TheMisterio »

Craziest_1978 wrote:joi mi se decide viitorul, daca raman tot in E pt al "...spelea " sezon sau promovez pt a2a oara in istorie in D. ma aflu pe locul 2,la egalitate de puncte cu ala de pe 3 si avem meci direct in ultima etapa.
Ce tare frate :lol: . Cat suspans :lol:
Image
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

FC.BMW POWER 2 - 4 Fc Torros Constanta
o victorie si fac 19 puncte,si raman pe 14 in F :))
Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Post by Razvanica »

Dupa un retur in care nu am pierdut nici un meci si am facut doar 3 egaluri (sar'mana xs), am ratat la mustata promovarea in B. E naspa intr-un fel, pentru ca sezonul asta programasem asta dar pe de alt aparte rezultatul e unul foarte bun avand in vedere faptul ca mai tot turul am fost plecat si nu am putut tot timpul seta echipa. Sezonul viitor o sa fie unul de tranzitie, o sa schimb 5-6 titulari care au cam imbatranit.

Pentru prima oara dupa mult timp, probabil nici un roman in A in sezonul 37 dupa 2 randomuri total aiurea la marius_alin :roll:
Harder, better, faster, stronger
cro1981

Post by cro1981 »

Am avut si eu un random nashpa cu +5 am luat bataie.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

Fc Torros Constanta 0 - 2 Lanov
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

Abonat la locul 4. Mai mult nu pot.
bclaudiu
Coach

Post by bclaudiu »

Eu am un lot numeric mic si nu prea am bani sa cumpar (nu prea ma pricep sa cumpar si sa vand jucatori si sa fac bani) si am termiant campionatul pe 9 in divizia G.
Emil_Praga
Assistant Coach

Post by Emil_Praga »

Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera :shock:
TheMisterio
Team Manager

Post by TheMisterio »

Emil_Praga wrote:Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera :shock:
ce campionate palpitante aveti voi :))
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Emil_Praga wrote:Salut, am inceput si eu in aprilie cu echipa, am castigat H, acuma am castigat si G exact in ultima etapa, ma aflam pe 3 la 2 puncte in spatele primelor 2 clasate, acestea s-au intalnit si au remizat, eu ajungand pe 1 la egalitate de puncte cu locurile 2 si 3, promovez impreuna cu inca o echipa romaneaca \o/, start furtunos de cariera :shock:
vezi sa nu te intorci repede inapoi :mrgreen: depinde ce strategie ai avut :lol: daca ai cumparat batrani mai mult ca sigur te vei intoarce inapoi :twisted:
Emil_Praga
Assistant Coach

Post by Emil_Praga »

Kosmin wrote:
vezi sa nu te intorci repede inapoi :mrgreen: depinde ce strategie ai avut :lol: daca ai cumparat batrani mai mult ca sigur te vei intoarce inapoi :twisted:
Exact de asta imi este teama, am cumparat 3 batrani, unu fundas, unul mijlocas si unul atacant, insa acuma deja am inceput cu transferurile, in primul rand imi trebuie CF, am bagat niste oferte pt 2, la aparare si mijloc momentan e acceptabil, plus ca nu vreau sa cumpar foarte mult pentru ca scade spiritul echipei :roll:
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

e bine ca ai iesit pe locul 1, ca vei lua banii pentru castigarea campionatului
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”