meciuri amicale

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
lemdelem

meciuri amicale

Post by lemdelem »

sunt in joc de cateva zile si vreau sa intreb 2 lucruri: cat de folositoare sunt meciurile amicale si daca are importanta echipa cu care joc; si a doua intrebare: in acest moment are loc o simulare si nu prea imi dau seama ce se intampla si cine joaca, pt ca am vazut ca nu e inceput inca campionatul...sau gresesc?
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

Amicalele sunt folositoare pentru a afla cat de buni sunt jucatori ... pentru a antrena jucatori ... pentru a mentine moralul ridicat etc.

Importanta echipei cu care joci este data de importanta pe care il acorzi tu :wink:

In timpul simularilor se face 2 lucruri ... antrenamentele si meciurile ... nu conteaza daca se fac separat sau impreuna ... dar le face :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
suporteru_1st
Team Manager

Re: meciuri amicale

Post by suporteru_1st »

lemdelem wrote:sunt in joc de cateva zile si vreau sa intreb 2 lucruri: cat de folositoare sunt meciurile amicale si daca are importanta echipa cu care joc; si a doua intrebare: in acest moment are loc o simulare si nu prea imi dau seama ce se intampla si cine joaca, pt ca am vazut ca nu e inceput inca campionatul...sau gresesc?

amicalele sunt bune, iti testezi jucatorii!!!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”