USERUL meu e coiosu'...
o nelamurie
Moderator: Romanian Moderators
o nelamurie
de ex:dak castig o divizie...sau o cupa amikla....dc nu imi arata trofeul...?sau stiu k doar dak sunt membru SPFA pot vedea camera de trofee....mi se pare o porkrie....asta...
sa nu potzi vedea trofeul dak il castigi.....
USERUL meu e coiosu'...
sorry k mi-am facut echipa din argentina....da am auzit k unele tzari knd itzi faci echipa tz-io da f buna.....eu sunt multzumit de echipa asta....
mi-au crescut jucatori....f repede shi pana akm sunt multzumit de ei.....k am ecipa doar de 1 luna shi vre-o 2 saptamani....
USERUL meu e coiosu'...
-
nosferatul
- Team Manager
Re: o nelamurie
ti-ai dat raspunsul singur.numai daca esti SPFA poti vedea trofeele.coiosu' wrote:de ex:dak castig o divizie...sau o cupa amikla....dc nu imi arata trofeul...?sau stiu k doar dak sunt membru SPFA pot vedea camera de trofee....mi se pare o porkrie....asta...sa nu potzi vedea trofeul dak il castigi.....
USERUL meu e coiosu'...sorry k mi-am facut echipa din argentina....da am auzit k unele tzari knd itzi faci echipa tz-io da f buna.....eu sunt multzumit de echipa asta....
mi-au crescut jucatori....f repede shi pana akm sunt multzumit de ei.....k am ecipa doar de 1 luna shi vre-o 2 saptamani....
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
cum frate ca eu n-am SPFA si le vad 
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/

http://emilinho.wordpress.com/

nu sunt nou in soccerproject......chiar am ceva experientza 1 an...
...dar ma streseaza faza asta cu camera trofeelor....e km naspha...da orkm nu conteaza.....eu akm sunt la a 2 echipa....shi imi mere bine.....cu cealalta echipa kre am fost banat.....eram in F din primul sezon...
:P..
kre vrea sa faca un amikl cu mine userul e coiosu'....
PKT k la tzara sunt din argentina knd eu defapt sunt din ROMANIA.....
BAFTA TUTUROR MANAGERILOR ROMANI DIN SOCCERPROJECT.......astept INVITATZI..pt amikle cu orcine....de preferat mai buni....k am echipa kt de kt buna.....
:D:D
kre vrea sa faca un amikl cu mine userul e coiosu'....
PKT k la tzara sunt din argentina knd eu defapt sunt din ROMANIA.....
BAFTA TUTUROR MANAGERILOR ROMANI DIN SOCCERPROJECT.......astept INVITATZI..pt amikle cu orcine....de preferat mai buni....k am echipa kt de kt buna.....