o nelamurie

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
coiosu'
Groundsman

o nelamurie

Post by coiosu' »

de ex:dak castig o divizie...sau o cupa amikla....dc nu imi arata trofeul...?sau stiu k doar dak sunt membru SPFA pot vedea camera de trofee....mi se pare o porkrie....asta... :lol: sa nu potzi vedea trofeul dak il castigi.....
USERUL meu e coiosu'... :D sorry k mi-am facut echipa din argentina....da am auzit k unele tzari knd itzi faci echipa tz-io da f buna.....eu sunt multzumit de echipa asta.... :P mi-au crescut jucatori....f repede shi pana akm sunt multzumit de ei.....k am ecipa doar de 1 luna shi vre-o 2 saptamani....
nosferatul
Team Manager

Re: o nelamurie

Post by nosferatul »

coiosu' wrote:de ex:dak castig o divizie...sau o cupa amikla....dc nu imi arata trofeul...?sau stiu k doar dak sunt membru SPFA pot vedea camera de trofee....mi se pare o porkrie....asta... :lol: sa nu potzi vedea trofeul dak il castigi.....
USERUL meu e coiosu'... :D sorry k mi-am facut echipa din argentina....da am auzit k unele tzari knd itzi faci echipa tz-io da f buna.....eu sunt multzumit de echipa asta.... :P mi-au crescut jucatori....f repede shi pana akm sunt multzumit de ei.....k am ecipa doar de 1 luna shi vre-o 2 saptamani....
ti-ai dat raspunsul singur.numai daca esti SPFA poti vedea trofeele.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

cum frate ca eu n-am SPFA si le vad :shock:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

Daca ai mai multe trofee se vad , dar daca ai numai unu sg nu se vede...
Image
Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

poti sati vezi trofeele numai tu. alti nu ti le pot vedea.. daca vrei sa afli cum iti poti vedea trofeele posteaza pe forum si am sa-ti spun! :wink:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
kennyanu
Member of the Soccer Project Association

Post by kennyanu »

Ka$mIR l-ai vazut mai nou si gata? :)
dai la manager priveliste. si vezi acolo trofeele castigate :)
Revenit :)
coiosu'
Groundsman

Post by coiosu' »

nu sunt nou in soccerproject......chiar am ceva experientza 1 an...:D...dar ma streseaza faza asta cu camera trofeelor....e km naspha...da orkm nu conteaza.....eu akm sunt la a 2 echipa....shi imi mere bine.....cu cealalta echipa kre am fost banat.....eram in F din primul sezon...:D:P..
kre vrea sa faca un amikl cu mine userul e coiosu'....
PKT k la tzara sunt din argentina knd eu defapt sunt din ROMANIA.....
BAFTA TUTUROR MANAGERILOR ROMANI DIN SOCCERPROJECT.......astept INVITATZI..pt amikle cu orcine....de preferat mai buni....k am echipa kt de kt buna.....:D:D:D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”