Cel mai mare rezultat al unei Echipe

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Cel mai mare rezultat al unei Echipe

Post by Jupan[3l]u »

As vrea sa punem aici cele mai mari rezultate considerate de voi (Nu ma refer la scor). De exemplu un egal cu Sjarel cu titularii amandoi sau ceva de genul.

Sa vedem cu ce se lauda fiecare.
Back in SoccerProject :)
Skulder

Post by Skulder »

wea de cand joc eu cred ca sezonul asta in cupa ca l-am batut pe krcgenk in rest nu am prea realizat nimik
alexxx
Team Manager

Post by alexxx »

Pai de cand joc SP nu am batut pe cineva mare in afara de Sjarel.Nu shtiu cu ce echipa a jucat da' cred ca a jucat cu a 3 echipa :lol:.Oricum te simti bine cand bati pe cineva mult mai bun ca tine :wink:
Echipa-juventuss
Manager-alexxx
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Kennyanu este in continuare singura mea "victima".
Shi am mai avut amicale cu echipe de prin C shi am ma batut.
Evident ei au jucat cu rezerve.
Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza. :P :P :P
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

unicool wrote:victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza. :P :P :P
cum sa conteze rezultatul daca persoana cu care joci joaca cu echipa a 5-a... el te considera o echipa slaba si nu da importanta la acel meci. postati si voi rezultate concrete in care ati batut cu adevarat pe krcgenk,westel, etc. asa spun si eu ca am batut aproape toate echipele din div A :lol: doar ca ele au jucat cu echipa a 3-a! Deci potati cand ati batut pe cineva care a jucat cu prima echipa!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

eu stiu k am trecut de liderului grupei lui cretzu(atunci in C9)....l-am batut cu 1-0 parca...in cupa....a jucat doar cu rezerva d portar...in restu...am furat-o d la unu din B la penalty....

in ambele meciuri eram in E :)
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

Ka$mIR wrote:
unicool wrote:victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza. :P :P :P
cum sa conteze rezultatul daca persoana cu care joci joaca cu echipa a 5-a... el te considera o echipa slaba si nu da importanta la acel meci. postati si voi rezultate concrete in care ati batut cu adevarat pe krcgenk,westel, etc. asa spun si eu ca am batut aproape toate echipele din div A :lol: doar ca ele au jucat cu echipa a 3-a! Deci potati cand ati batut pe cineva care a jucat cu prima echipa!
sunt in F si cu 11 de baza ma pot bate cu orice echipa a doua a vreunui club din C si D.in rest mai vorbim cand ajung in ligi superioare.nu pot sa zic ca am batut pe sjarel cu echipa de baza pentru ca e clar ca nu am sanse avand in vedere bugetul lui,jucatorii lui si de ce dispune el pentru a face performanta.cand o sa ajung si eu sa am vreo 50 M minim in cont o sa pot sa imi iau 2-3 jucatori de superclasa si atunci mai vorbim.pana ajung langa el sa ma bat de la egal la egal cu el ramane rezultatul.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Ca sa ma lauda si eu :lol: cu ceva concret :evil: l-am batut pe FC Bruggenhof !
http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=886775
Manager Ka$mIR
Image
just_ic3
Team President

Post by just_ic3 »

Nu mai tin minte pe cine dar stiu k am eliminat o divizionara B din cupa... Oricum cea mai mare victorie pt mine ramane cea impotriva lui kennyanu din editia trecuta de Cupa Prieteniei ;)
Image Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

parca m-ai batut si pe mine :D nu?
Manager Ka$mIR
Image
uv_46

Post by uv_46 »

tocmai am batut pe krcgenk cu 1-0 :D:D:D
unicool

Post by unicool »

egal cu ploiestina in cupa lui jupanelu...... :lol: :lol: :lol:
DoTy
Team President

:P

Post by DoTy »

l-am baut pe 1 din divz B ;)) e ceva :p shi asta ;) tzinand cont k am echipa la 60% si joc de 2 luni si ala cred k de f.mult timp ;)
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”