Cel mai mare rezultat al unei Echipe
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Cel mai mare rezultat al unei Echipe
As vrea sa punem aici cele mai mari rezultate considerate de voi (Nu ma refer la scor). De exemplu un egal cu Sjarel cu titularii amandoi sau ceva de genul.
Sa vedem cu ce se lauda fiecare.
Sa vedem cu ce se lauda fiecare.
Back in SoccerProject 

-
victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
cum sa conteze rezultatul daca persoana cu care joci joaca cu echipa a 5-a... el te considera o echipa slaba si nu da importanta la acel meci. postati si voi rezultate concrete in care ati batut cu adevarat pe krcgenk,westel, etc. asa spun si eu ca am batut aproape toate echipele din div Aunicool wrote:victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza.![]()
![]()

-
sunt in F si cu 11 de baza ma pot bate cu orice echipa a doua a vreunui club din C si D.in rest mai vorbim cand ajung in ligi superioare.nu pot sa zic ca am batut pe sjarel cu echipa de baza pentru ca e clar ca nu am sanse avand in vedere bugetul lui,jucatorii lui si de ce dispune el pentru a face performanta.cand o sa ajung si eu sa am vreo 50 M minim in cont o sa pot sa imi iau 2-3 jucatori de superclasa si atunci mai vorbim.pana ajung langa el sa ma bat de la egal la egal cu el ramane rezultatul.Ka$mIR wrote:cum sa conteze rezultatul daca persoana cu care joci joaca cu echipa a 5-a... el te considera o echipa slaba si nu da importanta la acel meci. postati si voi rezultate concrete in care ati batut cu adevarat pe krcgenk,westel, etc. asa spun si eu ca am batut aproape toate echipele din div Aunicool wrote:victorii impotriva lui Krcgenk,pirlo,kennyanu,egaluri cu sjarel,aptul si altii de prin C,D.nu iau in calcul faptul ca au jucat cu echipa a doua,a treia sau a 15-a.rezultatul conteaza.![]()
![]()
doar ca ele au jucat cu echipa a 3-a! Deci potati cand ati batut pe cineva care a jucat cu prima echipa!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Ca sa ma lauda si eu
cu ceva concret
l-am batut pe FC Bruggenhof !
http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=886775

http://www.soccerproject.com/game_repor ... eID=886775
:P
l-am baut pe 1 din divz B
) e ceva :p shi asta
tzinand cont k am echipa la 60% si joc de 2 luni si ala cred k de f.mult timp