tot ce-ai scris poate fi postat la ''bancuri, faze haioase de pe forum si nu numai''

Cica de aia nu voi ajunge mai sus, cand tocmai ce-am avansat si am sanse ca sezonul viitor sa ajung in B
legat de episodul dragos, da...l-am intrebat cat imi ofera pe un RM de 24 de ani ce scoate 70 (cred ca am fost printre primii, numai ce deschisese topic) si mi-a dat oferta de 7,6 mil fara sa-i cer un pret sau ceva. Apoi, dupa cateva zile l-am rugat pe dardar sa-mi anuleze oferta lui dragos, vanzand ce sume o oferit pe alti jucatori, printre care era si unul al tau ce valora maxim un milion si ai primit 5 milioane.

Iar iti merge gura fara tine

Ce penibil mi se pare si josnic in aceeasi masura sa ma iei cu chestii din astea si sa le scrii pe forum si lansand o idee cum ca m-as face vinovat de ceva necurat, cand stii foarte bine cum s-au derulat.

Insa te inteleg, toate astea le faci din ciuda, ca n-ai replica
Felicitari ptr pasul facut inainte in viata

Numai ca aici e un joc online, nu real life. Dai exemplu' cu lacatus cand el o fost dat afara de la uta

(oficial si-a dat el demisia, din cauza rezultatelor foarte slabe) Sunt unele chestii care nu pot fi comparate aici in joc cu real life

ptr ca aici e DOAR UN JOC pana la urma. In fine, tu acuma te scuzi ptr faptul cum ai ajuns sa ai echipa in B

Ca daca continuai cu munca ta nu stiu peste cate sezoane te vedeam pe acolo, daca te vedeam

Eu poate voi ajunge acolo peste un sezon, pe munca mea
Si da, sunt convins ca majoritatea managerilor sunt de acord cu mine, ma refer la satisfactia de a ajunge sus pe munca ta, decat pe munca altcuiva, nu trebuie sa-mi confirme nimeni

Sunt convins ca si tu ai imbratisat ideea asta, insa cand ti s-a ivit posibilitatea de a sari niste etape, ti-ai incalcat unele principii
ps. kosmin, nu suntem off-topic. Tu nu vezi conducatorii din prima liga cum ataca metodele si politica contracandidatilor? Asta fac si eu acuma
pps. napo, astept cu nerabdare urmatoarea ta replica

hahaha

Am zis ca-i subiect inchis, insa imi place cum te ataci