Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:
napoleonard wrote:de azi echipa Juvenardus nu mai exista. meciurile vor fi date adversarilor cu 3-0 probabil. astept raspunsul Comisie de la "masa verde" :twisted: sa vad cum vom face din sezonul viitor :wink:
pai cum nu sa terminat inca turu tu vei fi exclus is rezulatele anulate, si vei incepe din Divizia C din sezonul viitor :twisted:
eu cred ca vrei sa ma elimini de tot din campionat :twisted:
nu-mi zi ca ai luat si tu o echipa mai buna de la altcineva?
ca-i la moda am vazut
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:nu-mi zi ca ai luat si tu o echipa mai buna de la altcineva?
ca-i la moda am vazut
:twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
ca-i la moda am vazut
esti un las :lol: :lol: :lol: Cum sa iei echipa de la altu'? :roll: Ti-ai dat si tu seama ca nu aveai nici o sansa cu echipa aia :twisted:

ps. acuma lauda-te ca esti in B :lol: :lol: :lol: :lol: ce tare esti, cel mai tare manager :lol: :lol: :lol: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

bizone wrote:
napoleonard wrote:
ca-i la moda am vazut
esti un las :lol: :lol: :lol: Cum sa iei echipa de la altu'? :roll: Ti-ai dat si tu seama ca nu aveai nici o sansa cu echipa aia :twisted:

ps. acuma lauda-te ca esti in B :lol: :lol: :lol: :lol: ce tare esti, cel mai tare manager :lol: :lol: :lol: :twisted:
eu credeam ca glumeste dar daca i adevarat :P :P n-are nici un haz :oops: :oops:
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:dar daca i adevarat :P :P n-are nici un haz :oops: :oops:
ia uite mah, v-ati gasit sa comentati 8)

iar tu bizone taci, ca de moralisti vorbareti e plina lumea :wink:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Black_eagle wrote:dar daca i adevarat :P :P n-are nici un haz :oops: :oops:
ia uite mah, v-ati gasit sa comentati 8)

iar tu bizone taci, ca de moralisti vorbareti e plina lumea :wink:
daca le dai motive sa comenteze :twisted: :twisted: pe buna drepatate :lol:
bizone

Post by bizone »

moralisti vorbareti? :lol: :lol: :lol:

bah, esti tare :lol: esti cel mai tare manager, ce echipa ti-ai ''construit'' :lol: :lol: :twisted: Bravo tie :lol:

Sunt total ''Against Modern Football''. Vorba lui sorin, ''intelegi, intelegi, intelegi?'' :lol:

ps. totusi as fi de acord ca acest manager (cel mai tare 8) trebuie sa recunoastem 8) :lol: ) sa continue in prima liga :D

pps. ''goana dupa trofee si rezultate naste monstri'' :twisted: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:ps. totusi as fi de acord ca acest manager (cel mai tare 8) trebuie sa recunoastem 8) :lol: ) sa continue in prima liga :D
pai poate sa continue in Divizia A dar cu actuala echipa :twisted: cu viitoarea lui echipa va incepe din C ca orice echipa nou-inscrisa :twisted: :twisted:
bizone

Post by bizone »

fiind acelasi manager (cel mai tare :lol: ), din partea mea poate sa continue. Nu stiu daca si altii sunt de acord.

Oricum si-a facut de ras ''firma'' cu ''fuziunea'' asta :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:fiind acelasi manager (cel mai tare :lol: ), din partea mea poate sa continue. Nu stiu daca si altii sunt de acord.

Oricum si-a facut de ras ''firma'' cu ''fuziunea'' asta :lol: :lol: :lol:
nu e nici o fuziune, e doar un pas inainte. si din pacate ptr tine, mai ramai cu unul in spatele meu. :wink: oricum esti obisnuit cu asta, nu vad de ce te oftici. e o regula, pe unde te prind te ard :twisted: :wink:

ps. si vorba lui sorin in situatia asta cred ca e alta : "cand afla bizone, moare de invidie" :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote: ps. si vorba lui sorin in situatia asta cred ca e alta : "cand afla bizone, moare de invidie" :twisted:
Sa fiu invidios? :lol: Adu-ti aminte ca, cu mult timp in urma tot spuneam ca n-as lua echipa nimanui, vazand ce ''la moda'' o devenit practica asta :D Si chiar amandoi ii ''condamnam'' pe aia care o fac :lol:

N-as da echipa mea pe o alta echipa ptr nimic, mai bine m-as lasa de soccer. De echipa asta m-am ocupat de cand o inceput soccer-ul si e ca si cum as renunta la munca mea si sa continui munca altuia. Nu voi face asta niciodata. Si apoi, luand echipa altuia te lauzi ca esti mai bun ca mine? :lol:

Vreau sa vad ca pot ajunge sus pe munca mea, nu pe munca altora. Aia e satisfactia cea mai mare pe care o am eu de la jocul asta, cel putin asa gandesc eu.

Prietene si colegule, intrii in penibil, mai bine ne oprim cu subiectul asta :wink: :lol: Bucura-te de echipa, sper sa ajungi in A, insa chestia asta pe care ai facut-o a fost un motiv ptr mine de a te sicana si intzepa (pe buna dreptate :twisted: ), deloc un motiv de invidie, ca n-am pe ce sa fiu invidios :wink: . Gata, subiectul asta sper ca-i CLOSED :D

ps. si sa fiu on-topic:

URBANTM 0 - 1 Bizone TM

o victorie nesperata, datorita TS-ului si avand in vedere ca sambata daimon m-a batut in Trofeul Carpati.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

:lol: :lol: :lol: :lol:
de aia nu o sa ajungi niciodata mai sus. ca nu stii incotro so iei. in joc esti "managerul tau". ca si in viata. muncesti, acumulezi experienta, si cand esti pregatit faci pasul inainte. (ptr tine , daca e groapa inainte mai bine dai inapoi :twisted: ). ce lacatus nu a plecat de la uta la steaua? si cate exemple.
eu am schimbat 34 jucatori odata. tu ii schimbi in 2 sezone. rezultatul e acelasi. iti schimbi echipa. eu am schimabat si corect, fara sa incalc regulamentul; cand schimbi jucatorii mai sunt si tentatii care incalca regulamentul, asa cum a fost cazul dragosh acum nu de mult (cred ca si tu erai amestecat la un moment dat pe acolo) :wink:

ps. nu ma laud ca sunt mai bun ca tine, departe de mine gandul asta. chiar sunt mai bun :lol: :lol: :lol: :wink:
Last edited by napoleonard on Wed Apr 09, 2008 10:42 am, edited 1 time in total.
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

ia continuati voi discutia voastra interesanta la barul spam land :lol: ca discutia voastra nu face parte din subiectul acestui topic, ca faceti off-topic la greu :twisted: :twisted:
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote::lol: :lol: :lol: :lol:
de aia nu o sa ajungi niciodata mai sus. ca nu stii incotro so iei. in joc esti "managerul tau". ca si in viata. muncesti, acumulezi experienta, si cand esti pregatit faci pasul inainte. (ptr tine , daca e groapa inainte mai bine dai inapoi :twisted: ). ce lacatus nu a plecat de la uta la steaua? si cate exemple.
eu am schimbat 34 jucatori odata. tu ii schimbi in 2 sezone. rezultatul e acelasi. iti schimbi echipa. eu am schimabat si corect, fara sa incalc regulamentul; cand schimbi jucatorii mai sunt si tentatii care incalca regulamentul, asa cum a fost cazul dragosh acum nu de mult (cred ca si tu erai amestecat la un moment dat pe acolo) :wink:

ps. numa laud ca sunt mai bun ca tine, departe de mine gandul asta. chiar sunt mai bun :lol: :lol: :lol: :wink:
:lol: :lol: :lol: tot ce-ai scris poate fi postat la ''bancuri, faze haioase de pe forum si nu numai'' :lol: :lol: :lol: Cica de aia nu voi ajunge mai sus, cand tocmai ce-am avansat si am sanse ca sezonul viitor sa ajung in B :lol: :lol: :lol:

legat de episodul dragos, da...l-am intrebat cat imi ofera pe un RM de 24 de ani ce scoate 70 (cred ca am fost printre primii, numai ce deschisese topic) si mi-a dat oferta de 7,6 mil fara sa-i cer un pret sau ceva. Apoi, dupa cateva zile l-am rugat pe dardar sa-mi anuleze oferta lui dragos, vanzand ce sume o oferit pe alti jucatori, printre care era si unul al tau ce valora maxim un milion si ai primit 5 milioane. :lol: Iar iti merge gura fara tine :lol: Ce penibil mi se pare si josnic in aceeasi masura sa ma iei cu chestii din astea si sa le scrii pe forum si lansand o idee cum ca m-as face vinovat de ceva necurat, cand stii foarte bine cum s-au derulat. :roll: Insa te inteleg, toate astea le faci din ciuda, ca n-ai replica :lol: :lol: :twisted:

Felicitari ptr pasul facut inainte in viata :lol: Numai ca aici e un joc online, nu real life. Dai exemplu' cu lacatus cand el o fost dat afara de la uta :lol: (oficial si-a dat el demisia, din cauza rezultatelor foarte slabe) Sunt unele chestii care nu pot fi comparate aici in joc cu real life :wink: ptr ca aici e DOAR UN JOC pana la urma. In fine, tu acuma te scuzi ptr faptul cum ai ajuns sa ai echipa in B :lol: :lol: Ca daca continuai cu munca ta nu stiu peste cate sezoane te vedeam pe acolo, daca te vedeam :lol: Eu poate voi ajunge acolo peste un sezon, pe munca mea :twisted:

Si da, sunt convins ca majoritatea managerilor sunt de acord cu mine, ma refer la satisfactia de a ajunge sus pe munca ta, decat pe munca altcuiva, nu trebuie sa-mi confirme nimeni :D Sunt convins ca si tu ai imbratisat ideea asta, insa cand ti s-a ivit posibilitatea de a sari niste etape, ti-ai incalcat unele principii :lol: :twisted:

ps. kosmin, nu suntem off-topic. Tu nu vezi conducatorii din prima liga cum ataca metodele si politica contracandidatilor? Asta fac si eu acuma :lol: :twisted:

pps. napo, astept cu nerabdare urmatoarea ta replica :twisted: :lol: :lol: :lol: hahaha :D Am zis ca-i subiect inchis, insa imi place cum te ataci :twisted: :lol: :lol:
Last edited by bizone on Wed Apr 09, 2008 10:58 am, edited 4 times in total.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote: ps. kosmin, nu suntem off-topic. Tu nu vezi conducatorii din prima liga cum ataca metodele si politica contracandidatilor? Asta fac si eu acuma :lol: :twisted:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”