Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
Bizone TM 1 - 0 SARMIS
am ramas foarte dezgustat si dezamagit dupa acest meci, datorita managerului echipei SARMIS. Am gasit foarte mare ''intelegere'' din partea lui in amanarea acestui meci, lucru care nu mi s-a mai intamplat deloc cu alti manageri unde daca eu sau ei au avut nevoie, ne-am inteles. Credeam ca e o competitie amicala si daca avem program incarcat putem amana unele meciuri, sa ne intelegem, insa din pacate cu unii nu se poate, ei considerand ca mi-ar face favoruri.
Asa ca draga Scorrilo, multumesc pentru favorul facut. Daca nu jucam cu astazi cu tine ci in alta zi foloseam echipa a doua. Asa ca ma bucur tare mult ca te-am ''ajutat'' la indeplinirea obiectivului.
am ramas foarte dezgustat si dezamagit dupa acest meci, datorita managerului echipei SARMIS. Am gasit foarte mare ''intelegere'' din partea lui in amanarea acestui meci, lucru care nu mi s-a mai intamplat deloc cu alti manageri unde daca eu sau ei au avut nevoie, ne-am inteles. Credeam ca e o competitie amicala si daca avem program incarcat putem amana unele meciuri, sa ne intelegem, insa din pacate cu unii nu se poate, ei considerand ca mi-ar face favoruri.
Asa ca draga Scorrilo, multumesc pentru favorul facut. Daca nu jucam cu astazi cu tine ci in alta zi foloseam echipa a doua. Asa ca ma bucur tare mult ca te-am ''ajutat'' la indeplinirea obiectivului.
POLI TIMISOARA!!!!

-
Vreau doar sa anunt sa nu creez confuzie, meciul meu cu jiji se va disputa vineri.
Ps.: Bizone, el cred ca a jucat toate meciurile in datele stabilite, nu cred ca a amanat vreun meci pe alta data, desi i s-a mai cerut; cel putin nu in campionatul asta, cred... Poate asa vrea el sa joace in datele stabilite, nush ce sa zic...
Ps.: Bizone, el cred ca a jucat toate meciurile in datele stabilite, nu cred ca a amanat vreun meci pe alta data, desi i s-a mai cerut; cel putin nu in campionatul asta, cred... Poate asa vrea el sa joace in datele stabilite, nush ce sa zic...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Ca sa lamurim pentru toata lumeabizone wrote:Bizone TM 1 - 0 SARMIS
Are dreptate cercel - n-am cerut niciodata aminarea vreunui meci, chiar daca am avut 4 partide programate in acea zi (daca nu se poate juca din motive de program - toate optiunile cu alte meciuri e altceva). Daca s-a stabilit un program inteleg sa-l respectam. Eu am grija sa nu-mi programez partide miercuri si simbata decit dupa ce le programez pe cele din acest campionat.
In al doilea rind, nu stiu de ce te plingi in halul asta atita vreme cit esti jucator de Divizia C si ai avut meciuri cu echipe de G si H, iar eu sint in E. E rusinos sa te plingi in halul asta cind poti sa aliniezi echipa a doua chiar si cu mine
Si in al treilea rind nu mi-ai dat raspunsul la o intrebare logica (scuze, sint inginer si am pretentia ca interlocutorii mei sa discute logic, nu sentimental) - de ce trebuia sa-ti fac o favoare?
Ultima intrebare poti sa o tratezi retoric
In rest multa bafta si incearca sa nu te mai plingi - nu da bine in viata
-
de ce e rusinos sa ceri amanarea unui meci? si amical pe deasupra. parca participarea la aceast campionat e de intarire a relatiilor intre managerii romani, nu de hai sa ne facem unul pe altul? daca omul vroia sa-si pastreze titularii ptr campionat, tu ce aveai de pierdut daca amani meciul? nu deranja pe nimeni, nu facea rau la nimeni, dar in schimb ajuta. cred ca e rusinos ce ai facut tu, nu ce a cerut el 
ps. incep sa ma bucur ca nu am facut cum au vrut a mei, sa devin inginer
...ajutorul il faci cu sufletul nu cu logica 

ps. incep sa ma bucur ca nu am facut cum au vrut a mei, sa devin inginer

-
Viola wrote:Acuma nu cataloga toti inginerii din cauza unuiasi eu intru in categoria asta

-
-
da ma, ai dreptate. esti cel mai tare. sa te bagi in seama aiurea e o "calitate" pe care nu o au toti.Kosmin wrote:eram sigur ca o sa raspunzi asadaia am si postat
![]()
ofticatule
![]()
![]()

chiar vorbeam serios legat de chestiile astea cu ajutor intre romani. pai daca la un amical nu ne intelegem, ce sa zic de chestii importante si oficiale

-
pai omu vroia sa respecte programunapoleonard wrote:da ma, ai dreptate. esti cel mai tare. sa te bagi in seama aiurea e o "calitate" pe care nu o au toti.Kosmin wrote:eram sigur ca o sa raspunzi asadaia am si postat
![]()
ofticatule
![]()
![]()
![]()
chiar vorbeam serios legat de chestiile astea cu ajutor intre romani. pai daca la un amical nu ne intelegem, ce sa zic de chestii importante si oficiale... iar tie ti-am raspuns cu o gluma. scuze daca a fost prea subtila ptr tine

mai napoleonard tu oare intri pe aici asa de des ca astepti inscriile pt o noua editie de campionat