Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Scorillo
Team Manager

Post by Scorillo »

Royal syna Montevideo
Deblocheaza simbata viitoare la 10.00 sa pot sa-ti trimit invitatie
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Scorillo wrote:Royal syna Montevideo
Deblocheaza simbata viitoare la 10.00 sa pot sa-ti trimit invitatie
Gata.Scuze era o masura preventiva impotriva altor meciuri
Image
Image
Viola

Post by Viola »

FCLogoj 4 - 3 Castle Club
Revenit cu Vulturii Lugoj
bizone

Post by bizone »

Bizone TM 1 - 0 SARMIS

am ramas foarte dezgustat si dezamagit dupa acest meci, datorita managerului echipei SARMIS. Am gasit foarte mare ''intelegere'' din partea lui in amanarea acestui meci, lucru care nu mi s-a mai intamplat deloc cu alti manageri unde daca eu sau ei au avut nevoie, ne-am inteles. Credeam ca e o competitie amicala si daca avem program incarcat putem amana unele meciuri, sa ne intelegem, insa din pacate cu unii nu se poate, ei considerand ca mi-ar face favoruri.

Asa ca draga Scorrilo, multumesc pentru favorul facut. Daca nu jucam cu astazi cu tine ci in alta zi foloseam echipa a doua. Asa ca ma bucur tare mult ca te-am ''ajutat'' la indeplinirea obiectivului.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Vreau doar sa anunt sa nu creez confuzie, meciul meu cu jiji se va disputa vineri.

Ps.: Bizone, el cred ca a jucat toate meciurile in datele stabilite, nu cred ca a amanat vreun meci pe alta data, desi i s-a mai cerut; cel putin nu in campionatul asta, cred... Poate asa vrea el sa joace in datele stabilite, nush ce sa zic...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
marius alin

Post by marius alin »

Wed 14 May 2008 (22:01 CET) Fr echipa lui alin 1 - 2 Scorpyo

si incep sa am cosmaruri cu TS asta
las ca-mi revin si poate reusesc sa fentez retrogradarea :roll:
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Scorillo
Team Manager

Post by Scorillo »

bizone wrote:Bizone TM 1 - 0 SARMIS

am ramas foarte dezgustat si dezamagit dupa acest meci, datorita managerului echipei SARMIS. Am gasit foarte mare ''intelegere'' din partea lui in amanarea acestui meci, lucru care nu mi s-a mai intamplat deloc cu alti manageri unde daca eu sau ei au avut nevoie, ne-am inteles. Credeam ca e o competitie amicala si daca avem program incarcat putem amana unele meciuri, sa ne intelegem, insa din pacate cu unii nu se poate, ei considerand ca mi-ar face favoruri.

Asa ca draga Scorrilo, multumesc pentru favorul facut. Daca nu jucam cu astazi cu tine ci in alta zi foloseam echipa a doua. Asa ca ma bucur tare mult ca te-am ''ajutat'' la indeplinirea obiectivului.
Ca sa lamurim pentru toata lumea
Are dreptate cercel - n-am cerut niciodata aminarea vreunui meci, chiar daca am avut 4 partide programate in acea zi (daca nu se poate juca din motive de program - toate optiunile cu alte meciuri e altceva). Daca s-a stabilit un program inteleg sa-l respectam. Eu am grija sa nu-mi programez partide miercuri si simbata decit dupa ce le programez pe cele din acest campionat.
In al doilea rind, nu stiu de ce te plingi in halul asta atita vreme cit esti jucator de Divizia C si ai avut meciuri cu echipe de G si H, iar eu sint in E. E rusinos sa te plingi in halul asta cind poti sa aliniezi echipa a doua chiar si cu mine
Si in al treilea rind nu mi-ai dat raspunsul la o intrebare logica (scuze, sint inginer si am pretentia ca interlocutorii mei sa discute logic, nu sentimental) - de ce trebuia sa-ti fac o favoare?
Ultima intrebare poti sa o tratezi retoric
In rest multa bafta si incearca sa nu te mai plingi - nu da bine in viata
napoleonard

Post by napoleonard »

de ce e rusinos sa ceri amanarea unui meci? si amical pe deasupra. parca participarea la aceast campionat e de intarire a relatiilor intre managerii romani, nu de hai sa ne facem unul pe altul? daca omul vroia sa-si pastreze titularii ptr campionat, tu ce aveai de pierdut daca amani meciul? nu deranja pe nimeni, nu facea rau la nimeni, dar in schimb ajuta. cred ca e rusinos ce ai facut tu, nu ce a cerut el :roll:

ps. incep sa ma bucur ca nu am facut cum au vrut a mei, sa devin inginer :twisted: ...ajutorul il faci cu sufletul nu cu logica :wink:
Image
Viola

Post by Viola »

Acuma nu cataloga toti inginerii din cauza unuia :cry: si eu intru in categoria asta :D
Revenit cu Vulturii Lugoj
napoleonard

Post by napoleonard »

Viola wrote:Acuma nu cataloga toti inginerii din cauza unuia :cry: si eu intru in categoria asta :D
:oops: imi retrag cuvintele...dar m-am enervat cand am vazut postul lui, si stiu ca de 3-4 zile bizone tot i-a trimis mesaje in joc si cerea sa amane cu o zi meciul. oricum, bizone a iesit bine, i-a dat in freza si lui si aluia din Liga. scorillo a ramas cu logica si cu o infrangere :twisted:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Viola wrote:Acuma nu cataloga toti inginerii din cauza unuia :cry: si eu intru in categoria asta :D
si eu in devenire :roll: :roll: :roll:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:
poate nu-mi mai retrag cuvintele :twisted: :twisted:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:
poate nu-mi mai retrag cuvintele :twisted: :twisted:
eram sigur ca o sa raspunzi asa :twisted: daia am si postat :lol: :lol: ofticatule :roll: :roll: :roll:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:eram sigur ca o sa raspunzi asa :twisted: daia am si postat :lol: :lol: ofticatule :roll: :roll: :roll:
da ma, ai dreptate. esti cel mai tare. sa te bagi in seama aiurea e o "calitate" pe care nu o au toti. :wink:
chiar vorbeam serios legat de chestiile astea cu ajutor intre romani. pai daca la un amical nu ne intelegem, ce sa zic de chestii importante si oficiale :? ... iar tie ti-am raspuns cu o gluma. scuze daca a fost prea subtila ptr tine :twisted:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:eram sigur ca o sa raspunzi asa :twisted: daia am si postat :lol: :lol: ofticatule :roll: :roll: :roll:
da ma, ai dreptate. esti cel mai tare. sa te bagi in seama aiurea e o "calitate" pe care nu o au toti. :wink:
chiar vorbeam serios legat de chestiile astea cu ajutor intre romani. pai daca la un amical nu ne intelegem, ce sa zic de chestii importante si oficiale :? ... iar tie ti-am raspuns cu o gluma. scuze daca a fost prea subtila ptr tine :twisted:
pai omu vroia sa respecte programu :lol:

mai napoleonard tu oare intri pe aici asa de des ca astepti inscriile pt o noua editie de campionat :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”