bizone wrote: Povesteste-ne cate ceva despre echipa ta, istorie,
pai na daca ti neaparat, iti pot spune, in premiera, ca va scrie istoria sezonul asta echipa, cu o promovare in A mai vrei ceva? contul in euro sta bine, si pana la sf sezon se va mari considerabil. o sa incerce echipa, tot asa ptr scrierea istoriei, un parcurs cat mai lung in cupa si CL. daca la tine planurile astea sunt vise, la mine sunt realizabile sezon asta
nu asta pretene ca nu-s departe de tine cu echipa mea, pe propile-mi puteri poveste-ne de adevarata ta echipa, aia din recycle-bin-ul soccer-ului Ca echipa asta stie toata lumea cu ai dobandit-o
bizone wrote: Povesteste-ne cate ceva despre echipa ta, istorie,
pai na daca ti neaparat, iti pot spune, in premiera, ca va scrie istoria sezonul asta echipa, cu o promovare in A mai vrei ceva? contul in euro sta bine, si pana la sf sezon se va mari considerabil. o sa incerce echipa, tot asa ptr scrierea istoriei, un parcurs cat mai lung in cupa si CL. daca la tine planurile astea sunt vise, la mine sunt realizabile sezon asta
nu asta pretene ca nu-s departe de tine cu echipa mea, pe propile-mi puteri poveste-ne de adevarata ta echipa, aia din recycle-bin-ul soccer-ului Ca echipa asta stie toata lumea cu ai dobandit-o
Fc.ReD.D@gS 0 - 1 Sporting Petrosani.Plus(exact asa cum ma temeam) dupa meciul asta am inca 2 accidentati care cu cei 3 de ieri si 2 de alaltaieri m-au facut sa realizez ca m-a lovit un val de accidentari.3 din ele pe 5 si 6 zile iar celelalte pe 2-3 zile dar cu conditia 0 deci inutilizabili tot 5-6 zile.Nu pot zice decat...bagasi-am picioarele
Black_eagle wrote:Fc.ReD.D@gS 0 - 1 Sporting Petrosani.Plus(exact asa cum ma temeam) dupa meciul asta am inca 2 accidentati care cu cei 3 de ieri si 2 de alaltaieri m-au facut sa realizez ca m-a lovit un val de accidentari.3 din ele pe 5 si 6 zile iar celelalte pe 2-3 zile dar cu conditia 0 deci inutilizabili tot 5-6 zile.Nu pot zice decat...bagasi-am picioarele
u te plangi:)))..si yo am 3..unu pe 9zile..altu pe 6..pff
nah ...c sa ii faci..cam asa ziceam si yo;))