aaaaa, stai, scuze, tu esti in C
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
-
napoleonard
-
Black_eagle
-
bizone
nu asta pretenenapoleonard wrote:pai na daca ti neaparat, iti pot spune, in premiera, ca va scrie istoria sezonul asta echipa, cu o promovare in Abizone wrote: Povesteste-ne cate ceva despre echipa ta, istorie,![]()
mai vrei ceva? contul in euro sta bine, si pana la sf sezon se va mari considerabil. o sa incerce echipa, tot asa ptr scrierea istoriei, un parcurs cat mai lung in cupa si CL.
![]()
daca la tine planurile astea sunt vise, la mine sunt realizabile sezon asta
POLI TIMISOARA!!!!

lasa mah omul sa se bucure...bizone wrote:nu asta pretenenapoleonard wrote:pai na daca ti neaparat, iti pot spune, in premiera, ca va scrie istoria sezonul asta echipa, cu o promovare in Abizone wrote: Povesteste-ne cate ceva despre echipa ta, istorie,![]()
mai vrei ceva? contul in euro sta bine, si pana la sf sezon se va mari considerabil. o sa incerce echipa, tot asa ptr scrierea istoriei, un parcurs cat mai lung in cupa si CL.
![]()
daca la tine planurile astea sunt vise, la mine sunt realizabile sezon asta
ca nu-s departe de tine cu echipa mea, pe propile-mi puteri
poveste-ne de adevarata ta echipa, aia din recycle-bin-ul soccer-ului
![]()
Ca echipa asta stie toata lumea cu ai dobandit-o
-
Black_eagle
Fc.ReD.D@gS 0 - 1 Sporting Petrosani.Plus(exact asa cum ma temeam) dupa meciul asta am inca 2 accidentati care cu cei 3 de ieri si 2 de alaltaieri m-au facut sa realizez ca m-a lovit un val de accidentari.3 din ele pe 5 si 6 zile iar celelalte pe 2-3 zile dar cu conditia 0 deci inutilizabili tot 5-6 zile.Nu pot zice decat...bagasi-am picioarele

u te plangi:)))..si yo am 3..unu pe 9zile..altu pe 6..pffBlack_eagle wrote:Fc.ReD.D@gS 0 - 1 Sporting Petrosani.Plus(exact asa cum ma temeam) dupa meciul asta am inca 2 accidentati care cu cei 3 de ieri si 2 de alaltaieri m-au facut sa realizez ca m-a lovit un val de accidentari.3 din ele pe 5 si 6 zile iar celelalte pe 2-3 zile dar cu conditia 0 deci inutilizabili tot 5-6 zile.Nu pot zice decat...bagasi-am picioarele![]()
![]()
nah
bani aduc fericirea,prostule nu fi prost
-
marius alin
FC Steaua 2007 1 - 3 echipa lui alin
1' 0 - 1 Roman Wagner
11' 0 - 2 Roman Wagner
Wouter Copa 1 - 2 33'
60' 1 - 3 Archie Kaiper
3 cartonase rosii "FC Steaua 2007" si unul "echipa lui alin" ... ai jucat un pic prea agresiv cercel
... las ca e bine si asa

1' 0 - 1 Roman Wagner
11' 0 - 2 Roman Wagner
Wouter Copa 1 - 2 33'
60' 1 - 3 Archie Kaiper
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun