cro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti
Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treaba Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Faci tragere la sorti televizata
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti
Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treaba Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Faci tragere la sorti televizata
cum se face miercuri tragerea la sorti on-line pt campionatul mondial, trebuie doar sa fii on-line
PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul)
Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul)
Alta solutie: Dai webcam la amandoi si arati prin webcam tragerea la sorti! Oricum probabilitatea de a se ajunge la tragerea la sorti e egala cu probabilitatea de a castiga la LOTO adica egala cu aceea de a te musca un rechin de fund pe strada!
Last edited by cro1981 on Mon Jan 12, 2009 8:00 pm, edited 1 time in total.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
stiam asta dar contam pe buna credinta a participantilor respectivi
Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale.
A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???" A fost oarecum ciudat dar am facut-o.
cercel_jr wrote:Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale.
A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???" A fost oarecum ciudat dar am facut-o.
asa am procedat si eu de fiecare data cand am facut extragerile la CUPA REGELUI...si mie prima data mi s-a parut aiurea chestia cu biletelele , ma gandeam ca daca o sa intrebe careva o sa zica ca tot cum am vrut eu am facut ....mnoh, daca nu m-am muncit sa caut sau sa fac vreun programel pentru extrageri/rndom..mnoah, raman la practica asta
Razvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
bine ca ai mentionat asta
napoleonarde uitate bine la noile reguli ca apoi sa nu mai zici ca ai fost furat
pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere"
Razvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
bine ca ai mentionat asta
napoleonarde uitate bine la noile reguli ca apoi sa nu mai zici ca ai fost furat
pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere"
cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...
Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...
ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?
Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...
ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?
ai intrat deja in fibrilatii era vb despre cirteriile de departajare in situatia in care 2 echipe nu pot fi departajate din cauza unei egalitati perfecte intre ele iar ultimu criteriu ar fi tragerea la sorti a echipei castigatoare
Kosmin wrote: ca e aproape imposibil sa se intample asta si nici timp pt meciuri de baraj
ce sigur esti tu pe acest "imposibil", dar totusi "aproape" ...la ce pauza e intre editii, daca jucau cele 2 echipe toate simularile, se adunau vreo cateva zeci de meciuri...e aici e imposibil sa faca atatea egaluri ca sa nu poata fi declarata una castigatoare