Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

cro1981
Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

Post by cro1981 »

Razvanica wrote:
cro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor :?: Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti :idea:
Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treaba :lol: Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Faci tragere la sorti televizata :lol:
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Kosmin

Post by Kosmin »

cro1981 wrote:
Razvanica wrote:
cro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scor :?: Eu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti :idea:
Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treaba :lol: Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Faci tragere la sorti televizata :lol:
cum se face miercuri tragerea la sorti on-line pt campionatul mondial, trebuie doar sa fii on-line :lol:

PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen 8)
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen 8)
Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul) :wink:
Harder, better, faster, stronger
cro1981

Post by cro1981 »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen 8)
Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul) :wink:
Alta solutie: Dai webcam la amandoi si arati prin webcam tragerea la sorti! Oricum probabilitatea de a se ajunge la tragerea la sorti e egala cu probabilitatea de a castiga la LOTO adica egala cu aceea de a te musca un rechin de fund pe strada! :lol:
Last edited by cro1981 on Mon Jan 12, 2009 8:00 pm, edited 1 time in total.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
stiam asta :roll: dar contam pe buna credinta a participantilor respectivi :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale.
A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???" :shock: :lol: A fost oarecum ciudat dar am facut-o. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
minasthiryt

Post by minasthiryt »

cercel_jr wrote:Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale.
A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???" :shock: :lol: A fost oarecum ciudat dar am facut-o. :D
asa am procedat si eu de fiecare data cand am facut extragerile la CUPA REGELUI...si mie prima data mi s-a parut aiurea chestia cu biletelele :roll: , ma gandeam ca daca o sa intrebe careva o sa zica ca tot cum am vrut eu am facut :roll: ....mnoh, daca nu m-am muncit sa caut sau sa fac vreun programel pentru extrageri/rndom..mnoah, raman la practica asta :lol:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:
Razvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
bine ca ai mentionat asta :wink:

napoleonarde uitate bine la noile reguli :lol: ca apoi sa nu mai zici ca ai fost furat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere" :mrgreen: :wink:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:
Razvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.
bine ca ai mentionat asta :wink:
napoleonarde uitate bine la noile reguli :lol: ca apoi sa nu mai zici ca ai fost furat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere" :mrgreen: :wink:
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Razvanica

Post by Razvanica »

cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva... :roll:
Harder, better, faster, stronger
napoleonard

Post by napoleonard »

Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva... :roll:
ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva... :roll:
ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?
ai intrat deja in fibrilatii :lol: :lol: era vb despre cirteriile de departajare in situatia in care 2 echipe nu pot fi departajate din cauza unei egalitati perfecte intre ele :lol: iar ultimu criteriu ar fi tragerea la sorti a echipei castigatoare :lol:
Daimon

Post by Daimon »

mai bine se mai joaca un meci
Kosmin

Post by Kosmin »

Daimon wrote:mai bine se mai joaca un meci
mai bn nu mai fabulati si visati atata cu daca si parca :twisted: ca e aproape imposibil sa se intample asta :lol: si nici timp pt meciuri de baraj :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote: ca e aproape imposibil sa se intample asta :lol: si nici timp pt meciuri de baraj :lol:
ce sigur esti tu pe acest "imposibil", dar totusi "aproape" :mrgreen: ...la ce pauza e intre editii, daca jucau cele 2 echipe toate simularile, se adunau vreo cateva zeci de meciuri...e aici e imposibil sa faca atatea egaluri ca sa nu poata fi declarata una castigatoare :wink:
Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”