Faci tragere la sorti televizataRazvanica wrote:Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treabacro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scorEu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti
Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
- 
				cro1981
 - Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
						- 
				Kosmin

cum se face miercuri tragerea la sorti on-line pt campionatul mondial, trebuie doar sa fii on-linecro1981 wrote:Faci tragere la sorti televizataRazvanica wrote:Mda, m-am gandit si eu, dar la asta cu tragerea la sorti stii cum e, iti trebuie reprezentant de la ministerul de interne care sa valideze treabacro1981 wrote:Si daca si meciurile de baraj tur-retur se termina cu acelasi scorEu zic sa pui ultimul criteriu tragerea la sorti
Eu pot oricand sa dau cu banul dar parca si vad reactiile partilor implicate...
PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul)Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
Harder, better, faster, stronger
						- 
				cro1981

Alta solutie: Dai webcam la amandoi si arati prin webcam tragerea la sorti! Oricum probabilitatea de a se ajunge la tragerea la sorti e egala cu probabilitatea de a castiga la LOTO adica egala cu aceea de a te musca un rechin de fund pe strada!Razvanica wrote:Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul)Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
					Last edited by cro1981 on Mon Jan 12, 2009 8:00 pm, edited 1 time in total.

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
						- 
				Kosmin

stiam astaRazvanica wrote:Da Kosmin, dar trag la sorti intre echipa A si echipa B. E probabilitate 50-50. Daca trag de 3-4 ori sigur iese de un print screen cu echipa cu care vreau eu (asa ar putea sa argumenteze pierzatorul)Kosmin wrote:PS: razavnica tragi la sorti cu random.org si pui un print-screen
- 
				cercel_jr

Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale. 
A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???"

A fost oarecum ciudat dar am facut-o.  

A fost pe buna credinta.
Pur si simplu mi-am facut bilete cu numele si apoi am extras. Pe bune, fara mistouri.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???"
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
						Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
- 
				minasthiryt

asa am procedat si eu de fiecare data cand am facut extragerile la CUPA REGELUI...si mie prima data mi s-a parut aiurea chestia cu biletelelecercel_jr wrote:Am facut si eu la cupa Desteapta-te Romane ceva extrageri manuale.
A fost pe buna credinta.
Si in timpul asta ma gandeam: "oare chiar fac asta???"![]()
A fost oarecum ciudat dar am facut-o.
- 
				napoleonard

pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere"Kosmin wrote:bine ca ai mentionat astaRazvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.![]()
napoleonarde uitate bine la noile regulica apoi sa nu mai zici ca ai fost furat
![]()
![]()
![]()

- 
				Kosmin

napoleonard wrote:pai daca citesc bine imi dau seama ca ne intoarcem la regulile propuse de mine inca din primul sezon si pe care cativa de pe aici le-ati refuzat. mai ti minte lectiile alea pe care vi le propuneam "ana are mere"Kosmin wrote:bine ca ai mentionat astaRazvanica wrote:1-1 si 2-2, golaverajul din meciurile directe este 3-3. Deci egalitate. Nu e ca in meciurile de cupa europeana cu golul marcat in deplasare. Asa e in mai toate campionatele, plus ca in SP diferenta dintre 0-0 si 2-2 nu e semnificativa. Deci nu exista ideea de "gol dublu in deplasare" in propunerea mea.![]()
napoleonarde uitate bine la noile regulica apoi sa nu mai zici ca ai fost furat
![]()
![]()
![]()
![]()
cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...  

Harder, better, faster, stronger
						- 
				napoleonard

ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...

- 
				Kosmin

ai intrat deja in fibrilatiinapoleonard wrote:ce vreti sa trageti in durere la sorti ca nu va inteleg?Razvanica wrote:cercel, minas nu e acelasi lucru cand tragi la sorti niste meciuri cu alegerea unei echipe castigatoare. In fine, cred ca discutam degeaba, mi se pare putin probabil sa se ajunga in situatia respectiva...
mai bine se mai joaca un meci

- 
				Kosmin

mai bn nu mai fabulati si visati atata cu daca si parcaDaimon wrote:mai bine se mai joaca un meci
- 
				napoleonard

ce sigur esti tu pe acest "imposibil", dar totusi "aproape"Kosmin wrote: ca e aproape imposibil sa se intample astasi nici timp pt meciuri de baraj