Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Sorin TM
Team Manager

Post by Sorin TM »

vyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram
...locul meu si medalia de bronz e asigurata in conditiile date , sa vad ,trebuie sa vorbesc cu patronul sa vad ce echipa trebuie sa folosesc , pe cine sa bag ,ca doar eu nu's Hagi sa fac echipa de capul meu .Intelegi?intelegi ?Intelegi? :shock: :shock: :shock:
napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

vyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram
14-0 s-a mai vazut la soccer :lol: ...portar care sa vrea sa devina golgeter s-a mai vazut :lol: ...atacant care sa stea intre buturi s-a mai vazut :lol: ...dar echipa care sa ma bata editia asta de campionat nu s-a vazut :twisted: :D :wink:
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

napoleonard wrote:
14-0 s-a mai vazut la soccer :lol: ...portar care sa vrea sa devina golgeter s-a mai vazut :lol: ...atacant care sa stea intre buturi s-a mai vazut :lol: ...dar echipa care sa ma bata editia asta de campionat nu s-a vazut :twisted: :D :wink:
sigur nu va fi 14-0 e prea urat pt palmaresul tau :lol: :lol: :lol:
Sorin TM wrote: ...locul meu si medalia de bronz e asigurata in conditiile date , sa vad ,trebuie sa vorbesc cu patronul sa vad ce echipa trebuie sa folosesc , pe cine sa bag ,ca doar eu nu's Hagi sa fac echipa de capul meu .Intelegi?intelegi ?Intelegi? :shock: :shock: :shock:
cam dah .. sa vedem ce patron are Blascovici Viola .. 1 2 3 sunt asigurate deci se stie podiumul iar retrogradarea sta in mainile tale :lol: ca sa intelgi !!!
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
napoleonard

Post by napoleonard »

FIAT LUX ! 7 - 2 Blascovici Viola :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
valoarea mea, valoarea mea :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciu :evil: ne intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
napo ... cu expresia asta imi aduci aminte de un fost profesor de sport mereu zicae"valoarea mea, valoarea mea" cand era bucuros de ceva anume
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Kosmin

Post by Kosmin »

bn mai baieti facurati blat, :o :o :o , offfff dar in lipsa de probe cazul se claseaza si se omologheaza scoru cu 7-2 pt FIAT LUX ! :lol: :lol: :lol: :lol:

dar, daca apar probe noi, cazul se redeschide :twisted: :twisted: :twisted:
kerosene
Team Manager

Post by kerosene »

Eu le-am vandut pe toate,in afara de alea doua cu TmBase,dar din pacate s-au anulat. :roll:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

vyruskill wrote:wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciu :evil: ne intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
napo ... cu expresia asta imi aduci aminte de un fost profesor de sport mereu zicae"valoarea mea, valoarea mea" cand era bucuros de ceva anume
Pana vii tu inapoi in A o sa am eu grija sa plateasca toti din liga asta. Razboinicul luminii o sa-mi zica adversarii. :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:

PS.: Ma intreb, oare de ce s-a lasat? :oops:
:lol: :twisted:
Last edited by cercel_jr on Wed Sep 19, 2007 6:42 pm, edited 2 times in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

cercel_jr wrote:
vyruskill wrote:wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciu :evil: ne intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
Pana vii tu inapoi in A o sa am eu grija sa plateasca toti din liga asta. Razboinicul luminii o sa-mi zica adversarii. :mrgreen: :twisted: :twisted: :twisted:
:lol: :lol: :lol:
revin si eu ca sa mergem impreuna la lupta

P.S.: era o gluma faza cu blatul oricum nu am ce comenta daca eram bun am salvam fara jocurile altora asta e ... :lol: :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
Sorin TM
Team Manager

Post by Sorin TM »

A fost un campionat reusit , cu niste colegi deosebiti , cu campioni neinvinsi , cu patroni de kkt , cu blaturi ,cu divorturi , impacari si reveniri , cred ca in final cam asta conteaza ,ca ne-am cam distrat pe aici si ca nimeni nu prea a reusit pe la noi sa faca un campionat ca al nostru ( jos palaria organizatorului !!).FELICITARI TUTUROR!

P.S. singurul suparat sunt eu , ca cei doi colegi ai mei de birou ( niste gushteri dealtfel) au termint in fata mea in editia asta .Intelegi? :shock: Intelegi ? :shock: Intelegi? :shock:
Kosmin

Post by Kosmin »

( jos palaria organizatorului !!)

ms ms ms ms :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Sorin TM wrote:A fost un campionat reusit , cu niste colegi deosebiti , cu campioni neinvinsi , cu patroni de kkt , cu blaturi ,cu divorturi , impacari si reveniri , cred ca in final cam asta conteaza ,ca ne-am cam distrat pe aici si ca nimeni nu prea a reusit pe la noi sa faca un campionat ca al nostru ( jos palaria organizatorului !!).FELICITARI TUTUROR!

P.S. singurul suparat sunt eu , ca cei doi colegi ai mei de birou ( niste gushteri dealtfel) au termint in fata mea in editia asta .Intelegi? :shock: Intelegi ? :shock: Intelegi? :shock:
Cei 2 stiam ca sunt in acelasi birou dar de tine nu stiam. :shock:
Ce fain e de voi. :wink:

napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Cei 2 stiam ca sunt in acelasi birou dar de tine nu stiam. :shock:
un birou ptr podium in A :lol: :lol: :lol:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:
cercel_jr wrote:Cei 2 stiam ca sunt in acelasi birou dar de tine nu stiam. :shock:
Atunci o sa am dificila misiune de a intra in podiumul vostru. :twisted: :wink:

Sorin TM
Team Manager

Post by Sorin TM »

cercel_jr wrote:
napoleonard wrote:
Atunci o sa am dificila misiune de a intra in podiumul vostru. :twisted: :wink:
Imposibila daca ma gandesc bine in urmatoarele 3-4 editii .Intelegi? :shock: Intelegi? :shock: Intelegi? :shock:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”