...locul meu si medalia de bronz e asigurata in conditiile date , sa vad ,trebuie sa vorbesc cu patronul sa vad ce echipa trebuie sa folosesc , pe cine sa bag ,ca doar eu nu's Hagi sa fac echipa de capul meu .Intelegi?intelegi ?Intelegi?vyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
14-0 s-a mai vazut la soccervyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram

sigur nu va fi 14-0 e prea urat pt palmaresul taunapoleonard wrote:14-0 s-a mai vazut la soccervyruskill wrote:tinand cont de rezultatul obtinut de mine Castle Club -A.S. Minerul-Venus Motru 0-0 Kosmin sanse nu mai ai nici la victorie pt salvare deoarece ai ajunge la egalitate cu mine dar golaveraj mai slab .. acum sansa mea sta in mainile lui Sorin TM cam dar speram...portar care sa vrea sa devina golgeter s-a mai vazut
...atacant care sa stea intre buturi s-a mai vazut
...dar echipa care sa ma bata editia asta de campionat nu s-a vazut
![]()
![]()
cam dah .. sa vedem ce patron are Blascovici Viola .. 1 2 3 sunt asigurate deci se stie podiumul iar retrogradarea sta in mainile taleSorin TM wrote: ...locul meu si medalia de bronz e asigurata in conditiile date , sa vad ,trebuie sa vorbesc cu patronul sa vad ce echipa trebuie sa folosesc , pe cine sa bag ,ca doar eu nu's Hagi sa fac echipa de capul meu .Intelegi?intelegi ?Intelegi?![]()
![]()

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
napoleonard
wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciu
ne intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
napo ... cu expresia asta imi aduci aminte de un fost profesor de sport mereu zicae"valoarea mea, valoarea mea" cand era bucuros de ceva anume
napo ... cu expresia asta imi aduci aminte de un fost profesor de sport mereu zicae"valoarea mea, valoarea mea" cand era bucuros de ceva anume

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
cercel_jr
Pana vii tu inapoi in A o sa am eu grija sa plateasca toti din liga asta. Razboinicul luminii o sa-mi zica adversarii.vyruskill wrote:wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciune intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
PS.: Ma intreb, oare de ce s-a lasat?
Last edited by cercel_jr on Wed Sep 19, 2007 6:42 pm, edited 2 times in total.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
revin si eu ca sa mergem impreuna la luptacercel_jr wrote:Pana vii tu inapoi in A o sa am eu grija sa plateasca toti din liga asta. Razboinicul luminii o sa-mi zica adversarii.vyruskill wrote:wai ci oameni .. numai ce oameni .. macar daca o luat la un gol ziceam ca omul a tinut la demnitatea sa de manager dar a vandut meciune intalnim noi Blascovici peste doua sezoane in A sa te bat macar la un gol pt ce mi'ai facut ... cam dah
napo ... cu expresia asta imi aduci aminte de un fost profesor de sport mereu zicae"valoarea mea, valoarea mea" cand era bucuros de ceva anume![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S.: era o gluma faza cu blatul oricum nu am ce comenta daca eram bun am salvam fara jocurile altora asta e ...

m. s. w. l. a. f. y. g.
A fost un campionat reusit , cu niste colegi deosebiti , cu campioni neinvinsi , cu patroni de kkt , cu blaturi ,cu divorturi , impacari si reveniri , cred ca in final cam asta conteaza ,ca ne-am cam distrat pe aici si ca nimeni nu prea a reusit pe la noi sa faca un campionat ca al nostru ( jos palaria organizatorului !!).FELICITARI TUTUROR!
P.S. singurul suparat sunt eu , ca cei doi colegi ai mei de birou ( niste gushteri dealtfel) au termint in fata mea in editia asta .Intelegi?
Intelegi ?
Intelegi? 
P.S. singurul suparat sunt eu , ca cei doi colegi ai mei de birou ( niste gushteri dealtfel) au termint in fata mea in editia asta .Intelegi?
-
cercel_jr
Cei 2 stiam ca sunt in acelasi birou dar de tine nu stiam.Sorin TM wrote:A fost un campionat reusit , cu niste colegi deosebiti , cu campioni neinvinsi , cu patroni de kkt , cu blaturi ,cu divorturi , impacari si reveniri , cred ca in final cam asta conteaza ,ca ne-am cam distrat pe aici si ca nimeni nu prea a reusit pe la noi sa faca un campionat ca al nostru ( jos palaria organizatorului !!).FELICITARI TUTUROR!
P.S. singurul suparat sunt eu , ca cei doi colegi ai mei de birou ( niste gushteri dealtfel) au termint in fata mea in editia asta .Intelegi?Intelegi ?
Intelegi?
Ce fain e de voi.
Manager: cyp
-
napoleonard
Imposibila daca ma gandesc bine in urmatoarele 3-4 editii .Intelegi?cercel_jr wrote:Atunci o sa am dificila misiune de a intra in podiumul vostru.napoleonard wrote:un birou ptr podium in Acercel_jr wrote:Cei 2 stiam ca sunt in acelasi birou dar de tine nu stiam.![]()
Ce fain e de voi.![]()
![]()
![]()