fifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho
Proto mám oba z Vatikánu a s jejich prací su spokojené
fifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho
Proto mám oba z Vatikánu a s jejich prací su spokojené
naozaj uz neviem co mam robit, kde je chyba???:(( uz piaty mladik nebol dost dobry aby sa pripojilk mojmu tymu, to nieje vobec fer...ked sa to neda nijak ovplyvnit, aj trenera mladeze som zmenila a nic, nechapem to
hokejka wrote:naozaj uz neviem co mam robit, kde je chyba???:(( uz piaty mladik nebol dost dobry aby sa pripojilk mojmu tymu, to nieje vobec fer...ked sa to neda nijak ovplyvnit, aj trenera mladeze som zmenila a nic, nechapem to
hokejka wrote:naozaj uz neviem co mam robit, kde je chyba???:(( uz piaty mladik nebol dost dobry aby sa pripojilk mojmu tymu, to nieje vobec fer...ked sa to neda nijak ovplyvnit, aj trenera mladeze som zmenila a nic, nechapem to
se nediv když máš šéftrenéra na 70%
teraz ano lebo som ho zmenila pred dvoma tyzdnami, ale predtym bol 100% vkuse
hokejka wrote:
teraz ano lebo som ho zmenila pred dvoma tyzdnami, ale predtym bol 100% vkuse
tak ho zkus mít teï na 100% a uvidíš jestli pøijde nebo ne prostì nìkdy se stává že nechodí no
ved ja chapem, ale to sa neda tak hrat, stari hraci odchadzaju a mladi neprichadzaju, a tak musim stale len kupovat hracov a financie uz dochadzaju, a to prispeje k mojmu zaniku:(
hokejka wrote:
ved ja chapem, ale to sa neda tak hrat, stari hraci odchadzaju a mladi neprichadzaju, a tak musim stale len kupovat hracov a financie uz dochadzaju, a to prispeje k mojmu zaniku:(
s tímhle problémem se obra na Yamagaru on ti poradí jak nezaniknout i když junioøi nejsou
oondrass wrote:Chtel bych nabonzovat jeden tym ptz ve svem malem logu ma hakovy kriz ale moje znalost anglictiny je chaba.... Myslite ze by se to melo bonzovat?
oondrass wrote:Chtel bych nabonzovat jeden tym ptz ve svem malem logu ma hakovy kriz ale moje znalost anglictiny je chaba.... Myslite ze by se to melo bonzovat?
velký logo je v pohodì... heslo sk8 or die se mi nezdá zrovna nìco co by masovì propagovalo nacismus
hodil by se screen s tim malym logem z nìjakýho zápasovýho reportu...
Last edited by kofi on Sun Jan 13, 2008 10:55 pm, edited 1 time in total.