Proto mám oba z Vatikánu a s jejich prací su spokojenéfifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
happyna17
- Member of the Soccer Project Association
pijou svìcenou voduAngee wrote:Proto mám oba z Vatikánu a s jejich prací su spokojenéfifina.5 wrote:fyzioterapeut nebo doktor ma letet když nejsem spokojenej s poètem zranenych. dycky když se zase jednou po par dnech pøihlásim tak svíti neco kolem 4 zranenych rad bych vymìnil zamìstnance ale nevim jakyho![]()
-
happyna17
Re: mladici
se nediv když máš šéftrenéra na 70%hokejka wrote:naozaj uz neviem co mam robit, kde je chyba???:(( uz piaty mladik nebol dost dobry aby sa pripojilk mojmu tymu, to nieje vobec fer...ked sa to neda nijak ovplyvnit, aj trenera mladeze som zmenila a nic, nechapem to
teraz ano lebo som ho zmenila pred dvoma tyzdnami, ale predtym bol 100% vkusehappyna17 wrote:se nediv když máš šéftrenéra na 70%hokejka wrote:naozaj uz neviem co mam robit, kde je chyba???:(( uz piaty mladik nebol dost dobry aby sa pripojilk mojmu tymu, to nieje vobec fer...ked sa to neda nijak ovplyvnit, aj trenera mladeze som zmenila a nic, nechapem to![]()
-
happyna17
tak ho zkus mít teï na 100% a uvidíš jestli pøijde nebo ne prostì nìkdy se stává že nechodí nohokejka wrote: teraz ano lebo som ho zmenila pred dvoma tyzdnami, ale predtym bol 100% vkuse
ved ja chapem, ale to sa neda tak hrat, stari hraci odchadzaju a mladi neprichadzaju, a tak musim stale len kupovat hracov a financie uz dochadzaju, a to prispeje k mojmu zaniku:(happyna17 wrote:tak ho zkus mít teï na 100% a uvidíš jestli pøijde nebo ne prostì nìkdy se stává že nechodí nohokejka wrote: teraz ano lebo som ho zmenila pred dvoma tyzdnami, ale predtym bol 100% vkuse
-
happyna17
s tímhle problémem se obra na Yamagaruhokejka wrote: ved ja chapem, ale to sa neda tak hrat, stari hraci odchadzaju a mladi neprichadzaju, a tak musim stale len kupovat hracov a financie uz dochadzaju, a to prispeje k mojmu zaniku:(
-
kofi
co to je za tým?oondrass wrote:Chtel bych nabonzovat jeden tym ptz ve svem malem logu ma hakovy kriz ale moje znalost anglictiny je chaba.... Myslite ze by se to melo bonzovat?
btw. na netu je spousta slovníkù...napø. tenhle: http://www.rewin.cz/WebForm1.aspx
FC Alkoholicks
Tottenham Hotspur F.C manazer salgado1 btw je v moji skupinekofi wrote:co to je za tým?oondrass wrote:Chtel bych nabonzovat jeden tym ptz ve svem malem logu ma hakovy kriz ale moje znalost anglictiny je chaba.... Myslite ze by se to melo bonzovat?
btw. na netu je spousta slovníkù...napø. tenhle: http://www.rewin.cz/WebForm1.aspx
-
kofi
velký logo je v pohodì... heslo sk8 or die se mi nezdá zrovna nìco co by masovì propagovalo nacismus 
hodil by se screen s tim malym logem z nìjakýho zápasovýho reportu...
hodil by se screen s tim malym logem z nìjakýho zápasovýho reportu...
Last edited by kofi on Sun Jan 13, 2008 10:55 pm, edited 1 time in total.
FC Alkoholicks
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... 2&selday=1kofi wrote:pokud tam nìco takovýho mìl, tak už nemá... heslo sk8 or die se mi nezdá zrovna nìco co by masovì propagovalo nacismus
Last edited by oondrass on Sun Jan 13, 2008 10:58 pm, edited 1 time in total.