Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Re: Prijem z prodeje vstupenek,NESEDI

Post by Hák »

pejsi.witr wrote:V pravidlech je ze prijem z prodeje listku je v poharovych zapasech 70/30.To je na pevno?Proc je tedy v nastaveni mozne pomer menit?Muj pripad z dneska 3895 prodanych listku cena 17,- Nastaveno sem mel 90/10 to znamena ze bych mel dostat 60970,- Ja ale dostal 33872,- coz nesedi ani kdyby byl pomer 70/30.Jsem ja blbej nebo je chyba jinde?
70/30 pro pohár už neplatí, je to 50/50. Ke tvé otázce nastavení u lístkù: Tohle nastavení se týká lístkù, mezi které fanoušky je rozdìlíš. Jestli necháš 95% pro své pøíznivce a 5% pro soupeøe, nebo tøeba 85%/15%. Toto rozdìlení NEMÁ vliv na rozdìlení penìz v zápase, které je pevnì dané(90/10-liga,50/50-pohár,95/5-pøátelák). Snad jsem to vysvìtlil dostateènì srozumitelnì 8)
SK Kobeřice - E.36
maybach
Team Manager

premie za vitestvi

Post by maybach »

Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
Error

Re: premie za vitestvi

Post by Error »

maybach wrote:Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
Aby ji dostal tak musí hrát nebo sedìt aspoò na lavièce, když ho tam vùbec nedáš tak nedostane nic :)
Last edited by Error on Thu Feb 28, 2008 3:17 pm, edited 1 time in total.
Error >> FK Lipina
Image
maybach
Team Manager

Re: premie za vitestvi

Post by maybach »

Error wrote:
maybach wrote:Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
Aby ji dostal tak muí hrát nebo sedìt aspoò na lavièce, když ho tam vùbec nedáš tak nedostane nic :)
Diky
stoper
Coach

Post by stoper »

chcem sa spytat... vela ludi tu niekolko stran dozadu pisalo ze maju stale energiu na plno a hraju vsetky zapasi s jednym vyberom, zostavou ( ligove samozrejme )
preco potom ja nemam ani z daleka na plno energiu u vsetkych hracov... priatelske takmer nehravam...

??
Aj tak ste vsetci tucniaci...
elrik

Post by elrik »

stoper wrote:chcem sa spytat... vela ludi tu niekolko stran dozadu pisalo ze maju stale energiu na plno a hraju vsetky zapasi s jednym vyberom, zostavou ( ligove samozrejme )
preco potom ja nemam ani z daleka na plno energiu u vsetkych hracov... priatelske takmer nehravam...

??
je rozdil v tom terminu. jsou dva: energie a fyzicka.
energii se snazi kazdy drzet na maximu jake ma vytrenovano. pohybuje se v rozmezi od 70-100. je to vlastne jedna z 12 vlastnosti hrace, ktera ovlivnuje celkove hodnoceni. vyse hodnoty ENERGIE ovlivnuje, jak rychle bude hrac regenerovat, resp. jak bude po zapase unaveny. (tj. jak rychle mu bude klesat fyzicka pro dalsi zapasy)

kdezto fyzicka je vlastnost hrace, ktera odrazi to jak je zatezovan/unaven z nasazovani do zapasu. pokud ho moc casto nechas hrat, bude unavenejsi a tim padem poda horsi aktualni vykon...
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
stoper
Coach

Post by stoper »

to elrik -

je mi to jasne.. dakujem
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Nevi nekdo, kolik procent z vykonu hrace se presouva do jine rady, pri pouziti individualniho pokynu utocny/obranny? Hravam na protiutoky, takze zaloznikum s ind. pokynem normalni, davam utocny samozrejme, ale kdyz mam treba zaloznika s ind. pokynem prihravky (+0,5), tak nevim jestli se vyplati mu nechavat ty prihravky nebo mu radsi dat ten utocny.
ImageImageImage
Netris1

Post by Netris1 »

EEcko wrote:Nevi nekdo, kolik procent z vykonu hrace se presouva do jine rady, pri pouziti individualniho pokynu utocny/obranny? Hravam na protiutoky, takze zaloznikum s ind. pokynem normalni, davam utocny samozrejme, ale kdyz mam treba zaloznika s ind. pokynem prihravky (+0,5), tak nevim jestli se vyplati mu nechavat ty prihravky nebo mu radsi dat ten utocny.
V tipech FrrFrr na Battle-strategy je tohle:
Tip c 14

Beta Tip

Pri pokyne hracovi - Utocny / Obranny sa presuva cast jeho vykonu do nasledujucej alebo predchadzajucej rady.
Vramci moznosti sa nam podarilo zistit, ze presun vykonu je niekde medzi (Vykon / 6) a (Vykon / 13).
Teda, ak ma hrac vykon napr. 65, tak presun vykonu je 11 - 4. Ten rozdiel je zhruba 1% vo vykone celej rady. Zatial sme neboli schopni to odfiltrovat voci zaokruhlovaniu a ostatnym efektom co v tom su.
Ak niekto ma presnejsie vysledky, sem s nimi
:wink:
Netris->Hell Riders->E.21
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Tak nevim, jestli mi to nejak pomohlo, protoze ta nepresnost je opravdu hodne vysoka, ale i tak diky. Pokud ma nekdo presnejsi hodnoty, tak se prosim podelte.
ImageImageImage
stoper
Coach

Post by stoper »

zase som si raz dozadu cital zopar prispevkov a prekvapil ma anzor dobryh a skusenych manazerov ze oni nechcu hravat pohar...

smiem sa spytat preco je to tak ?? preco sa pohar neoplati hrat ?? je to az tak anrocne na hracov ze sa to za tie smiesne peniaze neoplati alebo... ... ?
Hák

Post by Hák »

stoper wrote:zase som si raz dozadu cital zopar prispevkov a prekvapil ma anzor dobryh a skusenych manazerov ze oni nechcu hravat pohar...

smiem sa spytat preco je to tak ?? preco sa pohar neoplati hrat ?? je to az tak anrocne na hracov ze sa to za tie smiesne peniaze neoplati alebo... ... ?
Tak vìtšina manažerù se chce soustøedit na ligu. Pohárové zápasy se hrají ve støedu. Èili když by chtìli dojít daleko, tak musí nechat hrát A tým a ten by samozøejmì pak byl unaven(nízká fyzièka) na ètvrteèní a páteèní ligový zápas. Proto vìtšina nechává hrát B tým s tím, že kam dojdou, tam dojdou a ve støedu(v noci z úterý na støedu) mùžou hráèi Aèka odpoèívat a nabírat fyzièku na ty dva ligové zápasy. V poháru se dá dobøe vydìlat, ale až v pozdìjších kolech.
SK Kobeřice - E.36
tomkycz

Post by tomkycz »

stoper

dìje se tak proto, že se doplòuje fyzièka A týmu a proto je vhodná volná støeda. Nìkdo hraje pohár s B týmem, nìkdo radìji vùbec. Já ho tøeba nehraju proto, že vždy dostanu èoèku od týmu z vyšší divize :evil:

hák byl rychlejší :D
Hák

Post by Hák »

hák byl rychlejší :D
rad není nikdy dost :D
SK Kobeřice - E.36
stoper
Coach

Post by stoper »

nechapem stale.. :) su tu manazeri ktory hraju same priatelaky ale zrazu im pohar v stredu vadi.. v priatelakoch sa bere menej fyzycky ????
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”