70/30 pro pohár už neplatí, je to 50/50. Ke tvé otázce nastavení u lístkù: Tohle nastavení se týká lístkù, mezi které fanoušky je rozdìlíš. Jestli necháš 95% pro své pøíznivce a 5% pro soupeøe, nebo tøeba 85%/15%. Toto rozdìlení NEMÁ vliv na rozdìlení penìz v zápase, které je pevnì dané(90/10-liga,50/50-pohár,95/5-pøátelák). Snad jsem to vysvìtlil dostateènì srozumitelnìpejsi.witr wrote:V pravidlech je ze prijem z prodeje listku je v poharovych zapasech 70/30.To je na pevno?Proc je tedy v nastaveni mozne pomer menit?Muj pripad z dneska 3895 prodanych listku cena 17,- Nastaveno sem mel 90/10 to znamena ze bych mel dostat 60970,- Ja ale dostal 33872,- coz nesedi ani kdyby byl pomer 70/30.Jsem ja blbej nebo je chyba jinde?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Hák
- Member of the Soccer Project Association
Re: Prijem z prodeje vstupenek,NESEDI
SK Kobeřice - E.36
premie za vitestvi
Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
Re: premie za vitestvi
Aby ji dostal tak musí hrát nebo sedìt aspoò na lavièce, když ho tam vùbec nedáš tak nedostane nicmaybach wrote:Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
Last edited by Error on Thu Feb 28, 2008 3:17 pm, edited 1 time in total.
Error >> FK Lipina

Re: premie za vitestvi
DikyError wrote:Aby ji dostal tak muí hrát nebo sedìt aspoò na lavièce, když ho tam vùbec nedáš tak nedostane nicmaybach wrote:Dostane hrac premii za vitestvi,jestli se toho vyhraneho zapasu nezucastni?
-
elrik
je rozdil v tom terminu. jsou dva: energie a fyzicka.stoper wrote:chcem sa spytat... vela ludi tu niekolko stran dozadu pisalo ze maju stale energiu na plno a hraju vsetky zapasi s jednym vyberom, zostavou ( ligove samozrejme )
preco potom ja nemam ani z daleka na plno energiu u vsetkych hracov... priatelske takmer nehravam...
??
energii se snazi kazdy drzet na maximu jake ma vytrenovano. pohybuje se v rozmezi od 70-100. je to vlastne jedna z 12 vlastnosti hrace, ktera ovlivnuje celkove hodnoceni. vyse hodnoty ENERGIE ovlivnuje, jak rychle bude hrac regenerovat, resp. jak bude po zapase unaveny. (tj. jak rychle mu bude klesat fyzicka pro dalsi zapasy)
kdezto fyzicka je vlastnost hrace, ktera odrazi to jak je zatezovan/unaven z nasazovani do zapasu. pokud ho moc casto nechas hrat, bude unavenejsi a tim padem poda horsi aktualni vykon...
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Nevi nekdo, kolik procent z vykonu hrace se presouva do jine rady, pri pouziti individualniho pokynu utocny/obranny? Hravam na protiutoky, takze zaloznikum s ind. pokynem normalni, davam utocny samozrejme, ale kdyz mam treba zaloznika s ind. pokynem prihravky (+0,5), tak nevim jestli se vyplati mu nechavat ty prihravky nebo mu radsi dat ten utocny.

-
Netris1
V tipech FrrFrr na Battle-strategy je tohle:EEcko wrote:Nevi nekdo, kolik procent z vykonu hrace se presouva do jine rady, pri pouziti individualniho pokynu utocny/obranny? Hravam na protiutoky, takze zaloznikum s ind. pokynem normalni, davam utocny samozrejme, ale kdyz mam treba zaloznika s ind. pokynem prihravky (+0,5), tak nevim jestli se vyplati mu nechavat ty prihravky nebo mu radsi dat ten utocny.
Tip c 14
Beta Tip
Pri pokyne hracovi - Utocny / Obranny sa presuva cast jeho vykonu do nasledujucej alebo predchadzajucej rady.
Vramci moznosti sa nam podarilo zistit, ze presun vykonu je niekde medzi (Vykon / 6) a (Vykon / 13).
Teda, ak ma hrac vykon napr. 65, tak presun vykonu je 11 - 4. Ten rozdiel je zhruba 1% vo vykone celej rady. Zatial sme neboli schopni to odfiltrovat voci zaokruhlovaniu a ostatnym efektom co v tom su.
Ak niekto ma presnejsie vysledky, sem s nimi
Netris->Hell Riders->E.21
zase som si raz dozadu cital zopar prispevkov a prekvapil ma anzor dobryh a skusenych manazerov ze oni nechcu hravat pohar...
smiem sa spytat preco je to tak ?? preco sa pohar neoplati hrat ?? je to az tak anrocne na hracov ze sa to za tie smiesne peniaze neoplati alebo... ... ?
smiem sa spytat preco je to tak ?? preco sa pohar neoplati hrat ?? je to az tak anrocne na hracov ze sa to za tie smiesne peniaze neoplati alebo... ... ?
Aj tak ste vsetci tucniaci...
-
Hák
Tak vìtšina manažerù se chce soustøedit na ligu. Pohárové zápasy se hrají ve støedu. Èili když by chtìli dojít daleko, tak musí nechat hrát A tým a ten by samozøejmì pak byl unaven(nízká fyzièka) na ètvrteèní a páteèní ligový zápas. Proto vìtšina nechává hrát B tým s tím, že kam dojdou, tam dojdou a ve støedu(v noci z úterý na støedu) mùžou hráèi Aèka odpoèívat a nabírat fyzièku na ty dva ligové zápasy. V poháru se dá dobøe vydìlat, ale až v pozdìjších kolech.stoper wrote:zase som si raz dozadu cital zopar prispevkov a prekvapil ma anzor dobryh a skusenych manazerov ze oni nechcu hravat pohar...
SK Kobeřice - E.36