ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni

Moderator: Czech Moderators
ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
No jak vidím ten slovník, tak tady by nepomohl profesor Higginshappyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=115964
Co na srdci, to na jazyku (teda spíš prstech)happyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
Baroš si koupil novej kabát..happyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote:no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....Error wrote:už nemají sílu bìhat a bránit, tak dìlají skluzy(které se èasto nepovedou a je z toho karta)...je to tak i v normálním fotbale
o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote:Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote:no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....Error wrote:už nemají sílu bìhat a bránit, tak dìlají skluzy(které se èasto nepovedou a je z toho karta)...je to tak i v normálním fotbale
Když øíkam, že je to náhodnì vygenerovaný...Na Global foru se jednou øešilo proè to napsalo, že byl faul v pokutovém území, ale i tak nebyla penalta...Sjarel(mam pocit, že to byl on) øekl, že to je jen náhodnì vygenerovaný...Stein 8 wrote:o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote:Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote: no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....
hrac zdenek zagrapan vypalil z 5metrov do prazdnej branky tak nepresne že super vhadzoval out. no tak toto ma vtedy dostalo od vtedy us necitam......
sorry zabudol som dopísa na s mekèen tak len pre teba.....uš...uži si to lebo z mojej strany je to zriedkavostNetris1 wrote:Když øíkam, že je to náhodnì vygenerovaný...Na Global foru se jednou øešilo proè to napsalo, že byl faul v pokutovém území, ale i tak nebyla penalta...Sjarel(mam pocit, že to byl on) øekl, že to je jen náhodnì vygenerovaný...Stein 8 wrote:o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote: Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...
hrac zdenek zagrapan vypalil z 5metrov do prazdnej branky tak nepresne že super vhadzoval out. no tak toto ma vtedy dostalo od vtedy us necitam......
Jinak já to neèetl nikdy![]()
P.S.
Na Slovensku se "už" píše "us"?Vždycky když to ètu tak to pøeètu jako "nás" nebo si vzpomenu na US 5
Tak mùžeš psát bez háèkù a èárek...Nemusim to, ale stále je lepší napsat "uz" než "us"Stein 8 wrote:Viem že sa píše už len pri mojom PC obmedzujem ž a y lebo my to èato napíše 6 a z kedže neviem preèo mi hocikedy prepne na anglicku klavesnicu....ale to tu neriešme.Ivo08-LSG wrote:Píše sa užTípek nevie asi po slovensky keï píše uš
No hej,ked to tak po sebe èítam uznavam že už je zrozumitelnejšie .Netris1 wrote:Tak mùžeš psát bez háèkù a èárek...Nemusim to, ale stále je lepší napsat "uz" než "us"Stein 8 wrote:Viem že sa píše už len pri mojom PC obmedzujem ž a y lebo my to èato napíše 6 a z kedže neviem preèo mi hocikedy prepne na anglicku klavesnicu....ale to tu neriešme.Ivo08-LSG wrote:Píše sa užTípek nevie asi po slovensky keï píše uš