ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
kopeckar
- Member of the Soccer Project Association
No jak vidím ten slovník, tak tady by nepomohl profesor Higginshappyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=115964
-
Slanec
Co na srdci, to na jazyku (teda spíš prstech)happyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
Baroš si koupil novej kabát..happyna17 wrote:ten teda perlíelrik wrote:zas tak dukladne ho nesledujuhappyna17 wrote: jenom týdnedal bych mìsíce
kameni kameni
58' Marius Armeanca používal svoj nart pri bránení v trošku neobvyklej výške, súperov nos by mohol rozpráva... Napomenutie ho za to neminulo.
59' Zdenek 'Zaro' Zagrapan bol napomenutý žltou kartou za podrazenie súpera.
59' Martin Dorotík je napomenutý hlavným rozhodcom. Zákrok zozadu na súpera si niè iného nezaslúžil, bez reèí kartu prijíma a hra pokraèuje.
59' Rozhodca usúdil, že Gabriel 'Kuki' Kuklis predviedol zákrok, ktorý si zaslúži žltú kartu.
tim dostane 5zltych a 4v 2.minutach tak to sa mi zda dost azujmave....ale ako som si vsimol nas tim 90%kariet dostane v 2.polcase....cim to je,???aj vamto tak pada 2polcase,
59' Zdenek 'Zaro' Zagrapan bol napomenutý žltou kartou za podrazenie súpera.
59' Martin Dorotík je napomenutý hlavným rozhodcom. Zákrok zozadu na súpera si niè iného nezaslúžil, bez reèí kartu prijíma a hra pokraèuje.
59' Rozhodca usúdil, že Gabriel 'Kuki' Kuklis predviedol zákrok, ktorý si zaslúži žltú kartu.
tim dostane 5zltych a 4v 2.minutach tak to sa mi zda dost azujmave....ale ako som si vsimol nas tim 90%kariet dostane v 2.polcase....cim to je,???aj vamto tak pada 2polcase,
-
Netris1
Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote:no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....Error wrote:už nemají sílu bìhat a bránit, tak dìlají skluzy(které se èasto nepovedou a je z toho karta)...je to tak i v normálním fotbale
Netris->Hell Riders->E.21
o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote:Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote:no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....Error wrote:už nemají sílu bìhat a bránit, tak dìlají skluzy(které se èasto nepovedou a je z toho karta)...je to tak i v normálním fotbale
hrac zdenek zagrapan vypalil z 5metrov do prazdnej branky tak nepresne že super vhadzoval out. no tak toto ma vtedy dostalo od vtedy us necitam......
-
Netris1
Když øíkam, že je to náhodnì vygenerovaný...Na Global foru se jednou øešilo proè to napsalo, že byl faul v pokutovém území, ale i tak nebyla penalta...Sjarel(mam pocit, že to byl on) øekl, že to je jen náhodnì vygenerovaný...Stein 8 wrote:o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote:Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...Stein 8 wrote: no osobne som prežil už dost zapasov na ihrisku ale 4žlte z 5rozdanych som za 2minuty nevidel.....
hrac zdenek zagrapan vypalil z 5metrov do prazdnej branky tak nepresne že super vhadzoval out. no tak toto ma vtedy dostalo od vtedy us necitam......
Jinak já to neèetl nikdy
P.S.
Na Slovensku se "už" píše "us"?
sorry zabudol som dopísa na s mekèen tak len pre teba.....uš...uži si to lebo z mojej strany je to zriedkavostNetris1 wrote:Když øíkam, že je to náhodnì vygenerovaný...Na Global foru se jednou øešilo proè to napsalo, že byl faul v pokutovém území, ale i tak nebyla penalta...Sjarel(mam pocit, že to byl on) øekl, že to je jen náhodnì vygenerovaný...Stein 8 wrote:o hej to videt však nektore hlašky nemaju ano obdoby trebars hrac ktory ma strelbu 98 mi napisaloNetris1 wrote: Že to øešíš...Ten zápis ze zápasu je stejnì jen celej náhodnì vygenerovanej...
Jinak já to neèetl nikdy![]()
P.S.
Na Slovensku se "už" píše "us"?Vždycky když to ètu tak to pøeètu jako "nás" nebo si vzpomenu na US 5
-
Netris1
Tak mùžeš psát bez háèkù a èárek...Nemusim to, ale stále je lepší napsat "uz" než "us"Stein 8 wrote:Viem že sa píše už len pri mojom PC obmedzujem ž a y lebo my to èato napíše 6 a z kedže neviem preèo mi hocikedy prepne na anglicku klavesnicu....ale to tu neriešme.Ivo08-LSG wrote:Píše sa užTípek nevie asi po slovensky keï píše uš
No hej,ked to tak po sebe èítam uznavam že už je zrozumitelnejšie .Netris1 wrote:Tak mùžeš psát bez háèkù a èárek...Nemusim to, ale stále je lepší napsat "uz" než "us"Stein 8 wrote:Viem že sa píše už len pri mojom PC obmedzujem ž a y lebo my to èato napíše 6 a z kedže neviem preèo mi hocikedy prepne na anglicku klavesnicu....ale to tu neriešme.Ivo08-LSG wrote:Píše sa užTípek nevie asi po slovensky keï píše uš