nn hráèe si mùžeš propouštìt jak chceš...ani teamspirit ani morálka ostatních hráèù neklesne...akorát zaplatíš nobarbuja wrote:Jeden drobný dotaz: Když vyhodím (=propustím) jednoho hráèe, má to nìjaký vliv na teamspirit, popø. morálku ostatních hráèù?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Papa Bouba Diop
- Member of the Soccer Project Association
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 
No jo, odstupné, na to jsem zapomnìl!Papa Bouba Diop wrote:nn hráèe si mùžeš propouštìt jak chceš...ani teamspirit ani morálka ostatních hráèù neklesne...akorát zaplatíš no
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) 
-
Hák
Po tøech dnech, kdy je hráè na trhu, se Ti v oknì s prodávanými hráèi objeví modrý nápis nastavit èástku za okamžitý pøestup. Na tento nápis klikneš a nastavíš požadovanou cenu.kapli wrote:hele chtel bych se zeptat, jak udelam u hrace castku pro okamzity prestup ??? diky
EDIT: Opìt první
Last edited by Hák on Thu Jun 19, 2008 7:00 am, edited 2 times in total.
SK Kobeřice - E.36
-
elrik
po trech dnech hrace na trhu ti to samo nabidne moznost nastavit castku na okamzity prestup.kapli wrote:hele chtel bych se zeptat, jak udelam u hrace castku pro okamzity prestup ??? diky
EDIT: opet druhy
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
-
1.FC HERRY
No já jsem to myslel tak,že díky tomu trenérovi brankáøù by byli brankáøi o nìco lepší,než kdyby je trénoval normální trenér1.FC HERRY wrote:V èem by to bylo pøínosem???Azor wrote:Co takhle zavést trenéra brankáøù??V reálu už je v skoro každém špièkovém klubu,tak by se mohl zavést i v socceru
Není jedno, jestli ti u GK-vlastnosti pøibude po simulaci 2 body díky trenérovi nebo trenérovi GK????
P.S. a omluvám se že jsem o tomhle zaèal psát tady,jaksi jsem se pøeklikl
-
Hák
Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost.buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
SK Kobeřice - E.36