Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Papa Bouba Diop
Member of the Soccer Project Association

Post by Papa Bouba Diop »

barbuja wrote:Jeden drobný dotaz: Když vyhodím (=propustím) jednoho hráèe, má to nìjaký vliv na teamspirit, popø. morálku ostatních hráèù?
nn hráèe si mùžeš propouštìt jak chceš...ani teamspirit ani morálka ostatních hráèù neklesne...akorát zaplatíš no :)
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
barbuja
Assistant Manager

Post by barbuja »

Papa Bouba Diop wrote:nn hráèe si mùžeš propouštìt jak chceš...ani teamspirit ani morálka ostatních hráèù neklesne...akorát zaplatíš no :)
No jo, odstupné, na to jsem zapomnìl! :) Tak to budu muset propoèítat, co mi vyjde líp. Díky
Pøihlašte se do turnaje Žufan Cup Ratíškovice X. (C-F) :)
kopeckar

Post by kopeckar »

barbuja wrote:Jeden drobný dotaz: Když vyhodím (=propustím) jednoho hráèe, má to nìjaký vliv na teamspirit, popø. morálku ostatních hráèù?
NE.
kapli
Fan

Post by kapli »

hele chtel bych se zeptat, jak udelam u hrace castku pro okamzity prestup ??? diky
Hák

Post by Hák »

kapli wrote:hele chtel bych se zeptat, jak udelam u hrace castku pro okamzity prestup ??? diky
Po tøech dnech, kdy je hráè na trhu, se Ti v oknì s prodávanými hráèi objeví modrý nápis nastavit èástku za okamžitý pøestup. Na tento nápis klikneš a nastavíš požadovanou cenu.

EDIT: Opìt první :wink:
Last edited by Hák on Thu Jun 19, 2008 7:00 am, edited 2 times in total.
SK Kobeřice - E.36
elrik

Post by elrik »

kapli wrote:hele chtel bych se zeptat, jak udelam u hrace castku pro okamzity prestup ??? diky
po trech dnech hrace na trhu ti to samo nabidne moznost nastavit castku na okamzity prestup. :idea:

EDIT: opet druhy :?
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
Azor

Post by Azor »

Co takhle zavést trenéra brankáøù?? :wink: V reálu už je v skoro každém špièkovém klubu,tak by se mohl zavést i v socceru :D
happyna17

Post by happyna17 »

Azor wrote:Co takhle zavést trenéra brankáøù?? :wink: V reálu už je v skoro každém špièkovém klubu,tak by se mohl zavést i v socceru :D
A platit mu další peníze :roll: I když je to zanedbatelná èástka :idea:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Azor wrote:Co takhle zavést trenéra brankáøù?? :wink: V reálu už je v skoro každém špièkovém klubu,tak by se mohl zavést i v socceru :D
V èem by to bylo pøínosem??? :roll: Není jedno, jestli ti u GK-vlastnosti pøibude po simulaci 2 body díky trenérovi nebo trenérovi GK????
Azor

Post by Azor »

1.FC HERRY wrote:
V èem by to bylo pøínosem??? :roll: Není jedno, jestli ti u GK-vlastnosti pøibude po simulaci 2 body díky trenérovi nebo trenérovi GK????
No já jsem to myslel tak,že díky tomu trenérovi brankáøù by byli brankáøi o nìco lepší,než kdyby je trénoval normální trenér
P.S. a omluvám se že jsem o tomhle zaèal psát tady,jaksi jsem se pøeklikl :lol:
kapli
Fan

Post by kapli »

Hák wrote:
Po tøech dnech, kdy je hráè na trhu, se Ti v oknì s prodávanými hráèi objeví modrý nápis nastavit èástku za okamžitý pøestup. Na tento nápis klikneš a nastavíš požadovanou cenu.
dík
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

Ahoj,chci se zeptat,mám team asi týden a hraju 3 pøáteláky dennì jak mì kamarád poradil.Mám asi 2250 fanoušku.Jinej kámoš mám team asi mìsíc a máasi 4500 fanouškù.Jak to mám udìlat abych mìl taky víc fanouškù??
happyna17

Post by happyna17 »

buldocek wrote:Ahoj,chci se zeptat,mám team asi týden a hraju 3 pøáteláky dennì jak mì kamarád poradil.Mám asi 2250 fanoušku.Jinej kámoš mám team asi mìsíc a máasi 4500 fanouškù.Jak to mám udìlat abych mìl taky víc fanouškù??
Zaèni vyhrávat :wink: Èím víc budeš vyhrávat, tím budeš mít víc fanouškù :wink:
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
Hák

Post by Hák »

buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost. :wink:
SK Kobeřice - E.36
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”