Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Hák
Member of the Soccer Project Association

Post by Hák »

buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost. :wink:
SK Kobeřice - E.36
elrik

Post by elrik »

Hák wrote:
buldocek wrote:Se ti poví vyhrávat,mám 48% a nejde to nahoru,snad po školení trenéra,ale to až v nedìli.Ale díkes:-)
Urèitì trénink pùjde po vyškolení trenéra na 100% rychleji. Tvùj kámoš má více fanouškù také možná proto, protože jich mìl víc hned po vygenerování. Nevím jak to je teï, ale když jsem zaèínal, tak já i jeden brácha jsme mìli ze zaèátku 5000fanouškù a druhý brácha jen 2000. Takže je to možná i tímto. Každopádnì Ti mùžu popøát hlavnì trpìlivost a vytrvalost, protože SP je dlouhodobá záležitost. :wink:
rekl bych dlouhodoba zavislost :wink:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

hehe,asi obojí.No kámoš co to hraje má ted problémi,odjel na dovèu a brácha mu to mìl obstarat,nìco mu tam provedl a on dostal ban,ted se dohaduje se šerifem co a jak,ale asi moc úspìšnej nebude,,co?Ale mì to zatím celkem baví
kofi

Post by kofi »

buldocek wrote:hehe,asi obojí.No kámoš co to hraje má ted problémi,odjel na dovèu a brácha mu to mìl obstarat,nìco mu tam provedl a on dostal ban,ted se dohaduje se šerifem co a jak,ale asi moc úspìšnej nebude,,co?Ale mì to zatím celkem baví
jestli má brácha svùj tým, tak se nedivim :)
FC Alkoholicks
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
kofi

Post by kofi »

buldocek wrote:sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
jestli dal pøemrštìnou èástku na prodej, tak má smùlu. Je to sice krutý, ale pravdìpodobnost, že mu tým vrátìj a cenu upravìj - uberou prachy...ta je mizivá. To se stává tak v Áèku, Béèku. Dole se s tebou nikdo párat nebude. Pokud šerifové øeknou ne, tak nic neudìlá. Pøi porušení pravidel se tým zablokuje a ten se pak po tøech týdnech neaktivity sám smaže...
FC Alkoholicks
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

kofi wrote:
buldocek wrote:sem se ho ptal co se stalo,prej mu zadával prodej hráèe a øek si za nìj hodnì a on to nìkdo koupil.Hele,co mu udìlaj,to mu vemou team??Øíkal že hraje ligu G a šel by na postup,prej ho to chytlo,ale jestli mu ho vemou,prej skonèí a pùjde na Hatrick.Ten sem zkoušel,ale je moc komplikovanej,tohle je lepší
jestli dal pøemrštìnou èástku na prodej, tak má smùlu. Je to sice krutý, ale pravdìpodobnost, že mu tým vrátìj a cenu upravìj - uberou prachy...ta je mizivá. To se stává tak v Áèku, Béèku. Dole se s tebou nikdo párat nebude. Pokud šerifové øeknou ne, tak nic neudìlá. Pøi porušení pravidel se tým zablokuje a ten se pak po tøech týdnech neaktivity sám smaže...
Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??
happyna17

Post by happyna17 »

buldocek wrote:Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??
To ti poradil dobøe :wink: A vùbec se neboj ho dál rozšíøit :wink:
elrik

Post by elrik »

buldocek wrote:Hehe,tak ten bude mít radost,prej si s ním píše už týden.Tož SP pøijde asi o 1 manažera,ale já zùstanu,jen mì mrzí že mì dali na zaèátek 2100 fanouškù,to neni moc fér,mìli by dávat stejnì.Ještì pls porad,dal jsem hned vybudovat tréninkové centrum,to mì on poradil,je to gut??A mám dát hned až mì nabìhne to další,nebo zvíšit poèet míst??
samozrejme v prvni rade budovat centrum mladeze az na hypermoderni..
a ta vec s poctem fanousku. nekdo dostane vice fandu, nekdo zase mista na stadionu, jiny treba lepsi hrace..to si nevyberes...
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

hm,to nvm co jsem dostal já,mám pocit že nic,hráèe agresivní že bych je nejradši poslal léèit,fanouškù tolik že najsou slyšet...No prostì paráda.No mùžete posoudit,manažer Dannys,se pobavte :lol:
ACS
Team President

Post by ACS »

buldocek wrote:hm,to nvm co jsem dostal já,mám pocit že nic,hráèe agresivní že bych je nejradši poslal léèit,fanouškù tolik že najsou slyšet...No prostì paráda.No mùžete posoudit,manažer Dannys,se pobavte :lol:
No já to mìl na zaèátku podobnì a takových je nás spousta. Èasem to doženeš :wink:
buldocek
Assistant Coach

Post by buldocek »

Mìl jsem naplánované zápasy do konce ligy,ted mì došla zpráva že je jeden zrušenej,co s tím??Najde se nìkdo na náhradní termín??
kofi

Post by kofi »

pokud to ještì jde (není to nejbližší možný termín), tak si najdi soupeøe v poolu... :wink:
FC Alkoholicks
kapli
Fan

Post by kapli »

hele de si zmenit nejak login a jmeno tymu ???
happyna17

Post by happyna17 »

kapli wrote:hele de si zmenit nejak login a jmeno tymu ???
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=119601
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”