Jen taková perlièka na závìr: Kolega Pupajdi to nezvládl a po výkonech 57:55 vyhrál u Háèkaøe 2:1 a FC Letenská šlechta postupuje dál. Prostì pech

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=24
Moderator: Czech Moderators
no,každý také výdaje nemá a ked je žreb doma ešte si aj zarobia...u mna je to tak akurát že som v pluse a èistý zisk je akurát prémia za postup.fifina.5 wrote:co máte z poháru? v jakym kole to zaène být pøibližnì výdìleèné??? na co to hrát když co zapas to ztráta 150 litru..zajdaz wrote:To nemáte v Brnì internetovou kávarnu?
Já teda hraju sezónu zamìøenou na pohár, liga klidný støed, sem tam turnájek a posilovat kádr.
Já hraju pohár, protože jsem ho pøedchozí dvì sezóny na úkor ligy vypustil a navíc jsem postoupil, takže ani teï na postup nemám. Myslím si, že mám na to dostat se v poháru daleko... samozøejmì záleží na losu... nìjakej tým z D a vyšší divize a konèím...fifina.5 wrote:co máte z poháru? v jakym kole to zaène být pøibližnì výdìleèné??? na co to hrát když co zapas to ztráta 150 litru..zajdaz wrote:To nemáte v Brnì internetovou kávarnu?
Já teda hraju sezónu zamìøenou na pohár, liga klidný støed, sem tam turnájek a posilovat kádr.
èus, jestli mužu poradit, v ofiko poháru se se vydìlek ze zápasu rozdìluje 50:50 , takže je pak ve svý podstatì fuk,jestli hraješ doma nebo venkuAzor wrote:los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7.Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)?
ae je rozdiel ak hráš u supera ktorý má kapacitu 4000 a iný 10-15000.potom su prijmi vyššie takže predsa len je výhoda doma.pupajdi13 wrote:èus, jestli mužu poradit, v ofiko poháru se se vydìlek ze zápasu rozdìluje 50:50 , takže je pak ve svý podstatì fuk,jestli hraješ doma nebo venkuAzor wrote:los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7.Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)?
)
Tak to hejStein 8 wrote:ae je rozdiel ak hráš u supera ktorý má kapacitu 4000 a iný 10-15000.potom su prijmi vyššie takže predsa len je výhoda doma.pupajdi13 wrote:èus, jestli mužu poradit, v ofiko poháru se se vydìlek ze zápasu rozdìluje 50:50 , takže je pak ve svý podstatì fuk,jestli hraješ doma nebo venkuAzor wrote:los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7.Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)?
)