SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

MošnaM
Member of the Soccer Project Association

Post by MošnaM »

Rozhodnì a s pøehledem jsem vypadl s Géèkaøem po výsledku 0:7 a výkonech 62:113. Prostì hra na jistotu :lol:

Jen taková perlièka na závìr: Kolega Pupajdi to nezvládl a po výkonech 57:55 vyhrál u Háèkaøe 2:1 a FC Letenská šlechta postupuje dál. Prostì pech :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=24
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
EEcko
Team President

Post by EEcko »

#@>*~ ! %^# ! &%@* ! Nìjakej %^#! z UPC se nám v baráku hrabal v tý &%@*! skøínce, z který jde singnál na internet a televizi do všech bytù a odpojil ten &%@*! drát zrovna od našeho bytu, díky èemuž jsem byl od úterka offline a nemohl nastavovat sestavy, takže má Áèko fyzièku v #@>*~! a ostatní hráèi morálku tamtéž, a ani jsem si nemohl domlouvat pøáteláky, takže nálada se taky nìjak extra nezvedla. A navíc musím jet dál tím &%@*! pohárem, protože jsem v prvím zápase proti svý vùli vyhrál 6-1 (aspoò, že to bylo doma, takže jsem v plusu). :x

No nic, tato patálie mi asi mìní cíl sezóny. Protože postup do B.2 se kvùli náladì a kvùli fyzièce Áèka zdá být pro tuto sezónu utopií, tak se pokusím aspoò dostat co nejdál v poháru a v lize budu hrát jen o udržení.
ImageImageImage
zajdaz

Post by zajdaz »

To nemáte v Brnì internetovou kávarnu? :lol:
Já teda hraju sezónu zamìøenou na pohár, liga klidný støed, sem tam turnájek a posilovat kádr. :)
fifina.5
Team President

Post by fifina.5 »

zajdaz wrote:To nemáte v Brnì internetovou kávarnu? :lol:
Já teda hraju sezónu zamìøenou na pohár, liga klidný støed, sem tam turnájek a posilovat kádr. :)
co máte z poháru? v jakym kole to zaène být pøibližnì výdìleèné??? na co to hrát když co zapas to ztráta 150 litru..
Stein 8
Team Board Member

Post by Stein 8 »

fifina.5 wrote:
co máte z poháru? v jakym kole to zaène být pøibližnì výdìleèné??? na co to hrát když co zapas to ztráta 150 litru..
no,každý také výdaje nemá a ked je žreb doma ešte si aj zarobia...u mna je to tak akurát že som v pluse a èistý zisk je akurát prémia za postup.
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Nìco takovýho by se nìkde v Brnì našlo, ale nejsou na to kaèáky :(
fifina5 wrote:co máte z poháru?
Dobrej pocit?
ImageImageImage
Azor

Post by Azor »

los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7. :) Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)? :?
zajdaz

Post by zajdaz »

fifina.5 wrote:
Já hraju pohár, protože jsem ho pøedchozí dvì sezóny na úkor ligy vypustil a navíc jsem postoupil, takže ani teï na postup nemám. Myslím si, že mám na to dostat se v poháru daleko... samozøejmì záleží na losu... nìjakej tým z D a vyšší divize a konèím...
Azor

Post by Azor »

fifina.5 wrote: co máte z poháru? v jakym kole to zaène být pøibližnì výdìleèné??? na co to hrát když co zapas to ztráta 150 litru..
Tady jde o prestiž! :wink: A pokud máš hodnì penìz,tak ti nemusí zas až tak moc mrzet ztráta 150 tis.!
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Azor wrote:los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7. :) Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)? :?
èus, jestli mužu poradit, v ofiko poháru se se vydìlek ze zápasu rozdìluje 50:50 , takže je pak ve svý podstatì fuk,jestli hraješ doma nebo venku :o)
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Stein 8
Team Board Member

Post by Stein 8 »

pupajdi13 wrote:
Azor wrote:los perros de agua 0 - 3 Baníèek Výkony:86-102 Pøístì jedme na pùdu háèkaøe,který je 7. :) Ale pøoè musíme hrát venku,když zrovna potøebuju nutnì kešky na smlouvy(no,ještì mám 20 dní)? :?
èus, jestli mužu poradit, v ofiko poháru se se vydìlek ze zápasu rozdìluje 50:50 , takže je pak ve svý podstatì fuk,jestli hraješ doma nebo venku :o)
ae je rozdiel ak hráš u supera ktorý má kapacitu 4000 a iný 10-15000.potom su prijmi vyššie takže predsa len je výhoda doma.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Stein 8 wrote:
pupajdi13 wrote:
ae je rozdiel ak hráš u supera ktorý má kapacitu 4000 a iný 10-15000.potom su prijmi vyššie takže predsa len je výhoda doma.
Tak to hej :lol:
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
happyna17

Post by happyna17 »

club brugge 007 2 - 5 FC Buldoci z Londýna
30' 0 - 1 Marcelo 'P.a.o.l.a.' Menezes Hubner
34' 0 - 2 Ryan McCarthy
43' 0 - 3 Ryan McCarthy
Tonci Lange 1 - 3 63'
Marinho Vranjes 2 - 3 71'
77' 2 - 4 Marcelo 'P.a.o.l.a.' Menezes Hubner
84' 2 - 5 Silva 'Brèko' Dagano

Ztráta z poháru: 172879€

Pøíští kolo:
FC Buldoci z Londýna ?? - ?? Taskas (F)
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

To já vyfásnul Foxira a ještì u nìj..:-)

Tak to bude asi koneèná, dlouhodobì nám Klokani moc nesedí ....:-(
Andrew - Sokol Čejč
Azor

Post by Azor »

kerstboys 2 - 7 Baníèek
Výkony:71-108
Ztráta je asi 40 tis.
Pøíští kolo doma,ale s týmem z F divize :?
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”