Hák je opět prvníbory_one wrote:Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Slanec
- Member of the Soccer Project Association
Re: Hodnocení nového hráče po vytrénování
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
frankie_doparoma
ja jsem myslel ze vetsi pravdepodobnost prichodu....Slanec wrote: pouze čím vyšší je hodnocení šéftrenéra tím je větší PRAVDĚPODOBNOST toho, že hráč bude dobrej.
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
kofi
Jen bych doplnil, že se většinou vyplatí kupovat hráče z mládežnického centra. Ten totiž po vytrénování nemůže být horší než 75% (nebo méně - 73?). Každopádně háčkař může být po vytrénování výrazně horší...bory_one wrote:Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
Edit: Souhlas s Frankiem...
FC Alkoholicks
-
Slanec
OKfrankie_doparoma wrote:ja jsem myslel ze vetsi pravdepodobnost prichodu....Slanec wrote: pouze čím vyšší je hodnocení šéftrenéra tím je větší PRAVDĚPODOBNOST toho, že hráč bude dobrej.
Slanec - FC Tigers
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
rád bych uspořádal turnaj pro 32 týmů ale mám menší problém:

jak vidíte tak se mi nezobrazí lidi z kontakt listu...nestalo se vám to už? a nevíte náhodou co s tím?
a pokud jste z H, nemáte zájem hrát až to půjde?

jak vidíte tak se mi nezobrazí lidi z kontakt listu...nestalo se vám to už? a nevíte náhodou co s tím?
a pokud jste z H, nemáte zájem hrát až to půjde?
FC Jalgpallikoondis
-
frankie_doparoma
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
ARSENAL1414
- Team President
Nj možno je to v tom že si dal vstupné nad 10 tis. a v kontakt liste mas iba H/G - čkarovniel wrote:rád bych uspořádal turnaj pro 32 týmů ale mám menší problém:
a pokud jste z H, nemáte zájem hrát až to půjde?![]()
alebo ako to funguje
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
Chcem sa opýtať ako je to pri rannej simulácii, no neviem ci to už bolo spomenuté. Najprv sa pripočíta 15% fyzičky a potom je zápas alebo je to naopak?
S24 H.693 - 9. konec sezóny
S25 H.693 - 4.
S26 H.693 - 1.
S27 G.231 - 1.
S28 F.77 - 4.
S29 F.77 - 5.
TJ Slovan Skalité - Forever
S25 H.693 - 4.
S26 H.693 - 1.
S27 G.231 - 1.
S28 F.77 - 4.
S29 F.77 - 5.
TJ Slovan Skalité - Forever
-
jancarik
B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nictetra19 wrote:Chcem sa opýtať ako je to pri rannej simulácii, no neviem ci to už bolo spomenuté. Najprv sa pripočíta 15% fyzičky a potom je zápas alebo je to naopak?
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ
Blbost, přičte se to všem, jenom těm co hrají ligu se nejprve odečte 15-25% a pak se jim připočte 5-15% (podle věku), takže po simulaci mají, ti co hráli, míň než před simulací.jancarik wrote:B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic
-
ps2512
podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!Mirek wrote:Blbost, přičte se to všem, jenom těm co hrají ligu se nejprve odečte 15-25% a pak se jim připočte 5-15% (podle věku), takže po simulaci mají, ti co hráli, míň než před simulací.jancarik wrote:B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

Myslím, že pokud se nic nezměnilo v několika posledních dnech, tak má pravdu Mirek. Nejprve se odehraje zápas, který odebírá 10 - ?? (asi 25 - 30) % fyzičky a pak se fyzička dle věku doplní (5 - 15 % - podle věku).ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!Mirek wrote:Blbost, přičte se to všem, jenom těm co hrají ligu se nejprve odečte 15-25% a pak se jim připočte 5-15% (podle věku), takže po simulaci mají, ti co hráli, míň než před simulací.jancarik wrote:B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic
Možná máš atlety, které liga neunaví, ale já ne. Někteří se mi unaví o 16-17% a jini i třeba o 20-22%. U nevytrénovaných je to mnohem víc. Takže po raní simulaci mám hráče, kteří hráli ligu, trochu víc unavené než byli večer. Ta únava se odvijí od jejich fyzičky a ještě něčeho. Ale to nevím, co je.ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Nicméně já spíš reagoval na to, že hráčům, kteří hrajou ligu, nepřibude energie. Jestli máš hráče, kteří se unaví jen o 10%, tak to musíš potvrdit.
-
ps2512
Vyjmuto z Faq od XixoraMirek wrote:Možná máš atlety, které liga neunaví, ale já ne. Někteří se mi unaví o 16-17% a jini i třeba o 20-22%. U nevytrénovaných je to mnohem víc. Takže po raní simulaci mám hráče, kteří hráli ligu, trochu víc unavené než byli večer. Ta únava se odvijí od jejich fyzičky a ještě něčeho. Ale to nevím, co je.ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Nicméně já spíš reagoval na to, že hráčům, kteří hrajou ligu, nepřibude energie. Jestli máš hráče, kteří se unaví jen o 10%, tak to musíš potvrdit.
Hráčům po každém zápase klesá fyzička, to je jasné. V ligovém zápase nejvíce (je to ovlivněno stářím a vytrénováním skillu energie) až klidně o 10 %, v přátelácích daleko méně tak o 3-5%.
Podle mě je to tak, že hráči, kteří stojí tak těm se doplní 15%(resp.10%) fyzičky po simulaci ve 4. Ti, kteří hráli tak se jim nic nepřidá (jelikož neodpočívali při simulaci ve 4) a jen jim klesne fyzička cca do 10% (podle stáří a energie).
Takhle to alespoň chápu já
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci

Všichni jste Hajdalaci

-
jancarik
no ja taky protoze se mi teda nestalo po lize ze by nekdo mel vetsi fyzicku nez pred zapasem nebo stejnoups2512 wrote:Vyjmuto z Faq od XixoraMirek wrote:Možná máš atlety, které liga neunaví, ale já ne. Někteří se mi unaví o 16-17% a jini i třeba o 20-22%. U nevytrénovaných je to mnohem víc. Takže po raní simulaci mám hráče, kteří hráli ligu, trochu víc unavené než byli večer. Ta únava se odvijí od jejich fyzičky a ještě něčeho. Ale to nevím, co je.ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Hráčům po každém zápase klesá fyzička, to je jasné. V ligovém zápase nejvíce (je to ovlivněno stářím a vytrénováním skillu energie) až klidně o 10 %, v přátelácích daleko méně tak o 3-5%.
Podle mě je to tak, že hráči, kteří stojí tak těm se doplní 15%(resp.10%) fyzičky po simulaci ve 4. Ti, kteří hráli tak se jim nic nepřidá (jelikož neodpočívali při simulaci ve 4) a jen jim klesne fyzička cca do 10% (podle stáří a energie).
Takhle to alespoň chápu já
FC Jančařík Šterboholy
VSICHNI NA PRODEJ
VSICHNI NA PRODEJ