Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Slanec
Member of the Soccer Project Association

Re: Hodnocení nového hráče po vytrénování

Post by Slanec »

bory_one wrote:Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
Hák je opět první :D Jenom bych doplnil druhou část tvé otázky......Hráč, který přijde z centra mládeže, a jeho budoucí kvalita nezávisí na tom, jestli hraješ v A nebo D nebo H, pouze čím vyšší je hodnocení šéftrenéra tím je větší PRAVDĚPODOBNOST toho, že hráč bude dobrej.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

Slanec wrote: pouze čím vyšší je hodnocení šéftrenéra tím je větší PRAVDĚPODOBNOST toho, že hráč bude dobrej.
ja jsem myslel ze vetsi pravdepodobnost prichodu....
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
kofi

Post by kofi »

bory_one wrote:Mohl by mi někdo poradit, na čem závisí hodnocení nevytrénovanýho hráče, kterýho koupim z jinýho týmu? Je to na mým trenérovi nebo hráč z centra mládeže týmu v A bude automaticky lepší než z týmu v H divizi? Nebo to závisí na skrytý? Fakt nevím, tak díky za rady.
Jen bych doplnil, že se většinou vyplatí kupovat hráče z mládežnického centra. Ten totiž po vytrénování nemůže být horší než 75% (nebo méně - 73?). Každopádně háčkař může být po vytrénování výrazně horší...

Edit: Souhlas s Frankiem...
FC Alkoholicks
Slanec

Post by Slanec »

frankie_doparoma wrote:
Slanec wrote: pouze čím vyšší je hodnocení šéftrenéra tím je větší PRAVDĚPODOBNOST toho, že hráč bude dobrej.
ja jsem myslel ze vetsi pravdepodobnost prichodu....
OK :oops: Blbě jsem to formuloval.
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
niel
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by niel »

rád bych uspořádal turnaj pro 32 týmů ale mám menší problém:
Image
jak vidíte tak se mi nezobrazí lidi z kontakt listu...nestalo se vám to už? a nevíte náhodou co s tím?
a pokud jste z H, nemáte zájem hrát až to půjde? :lol:
FC Jalgpallikoondis
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
ARSENAL1414
Team President

Post by ARSENAL1414 »

niel wrote:rád bych uspořádal turnaj pro 32 týmů ale mám menší problém:

jak vidíte tak se mi nezobrazí lidi z kontakt listu...nestalo se vám to už? a nevíte náhodou co s tím?
a pokud jste z H, nemáte zájem hrát až to půjde? :lol:
Nj možno je to v tom že si dal vstupné nad 10 tis. a v kontakt liste mas iba H/G - čkarov
alebo ako to funguje :)
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76

TrenchTown Gunners

One Love - Arsenal !!!
tetra19
Fan

Post by tetra19 »

Chcem sa opýtať ako je to pri rannej simulácii, no neviem ci to už bolo spomenuté. Najprv sa pripočíta 15% fyzičky a potom je zápas alebo je to naopak?
S24 H.693 - 9. konec sezóny
S25 H.693 - 4.
S26 H.693 - 1.
S27 G.231 - 1.
S28 F.77 - 4.
S29 F.77 - 5.

TJ Slovan Skalité - Forever
jancarik

Post by jancarik »

tetra19 wrote:Chcem sa opýtať ako je to pri rannej simulácii, no neviem ci to už bolo spomenuté. Najprv sa pripočíta 15% fyzičky a potom je zápas alebo je to naopak?
B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic :wink:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

jancarik wrote:B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic :wink:
Blbost, přičte se to všem, jenom těm co hrají ligu se nejprve odečte 15-25% a pak se jim připočte 5-15% (podle věku), takže po simulaci mají, ti co hráli, míň než před simulací.
ps2512

Post by ps2512 »

Mirek wrote:
jancarik wrote:B je spravne nejdriv zapas a potom fyzicka ale ty co hraly v 04. tem se nepricte nic :wink:
Blbost, přičte se to všem, jenom těm co hrají ligu se nejprve odečte 15-25% a pak se jim připočte 5-15% (podle věku), takže po simulaci mají, ti co hráli, míň než před simulací.
podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

ps2512 wrote:
Mirek wrote:
podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Myslím, že pokud se nic nezměnilo v několika posledních dnech, tak má pravdu Mirek. Nejprve se odehraje zápas, který odebírá 10 - ?? (asi 25 - 30) % fyzičky a pak se fyzička dle věku doplní (5 - 15 % - podle věku).
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Možná máš atlety, které liga neunaví, ale já ne. Někteří se mi unaví o 16-17% a jini i třeba o 20-22%. U nevytrénovaných je to mnohem víc. Takže po raní simulaci mám hráče, kteří hráli ligu, trochu víc unavené než byli večer. Ta únava se odvijí od jejich fyzičky a ještě něčeho. Ale to nevím, co je.
Nicméně já spíš reagoval na to, že hráčům, kteří hrajou ligu, nepřibude energie. Jestli máš hráče, kteří se unaví jen o 10%, tak to musíš potvrdit.
ps2512

Post by ps2512 »

Mirek wrote:
ps2512 wrote:podle mě je blbost to co jsi napsal ty.....vytrénovanému hráči odebere ligový zápas max. 10% fyzičky!!!!
Možná máš atlety, které liga neunaví, ale já ne. Někteří se mi unaví o 16-17% a jini i třeba o 20-22%. U nevytrénovaných je to mnohem víc. Takže po raní simulaci mám hráče, kteří hráli ligu, trochu víc unavené než byli večer. Ta únava se odvijí od jejich fyzičky a ještě něčeho. Ale to nevím, co je.
Nicméně já spíš reagoval na to, že hráčům, kteří hrajou ligu, nepřibude energie. Jestli máš hráče, kteří se unaví jen o 10%, tak to musíš potvrdit.
Vyjmuto z Faq od Xixora
Hráčům po každém zápase klesá fyzička, to je jasné. V ligovém zápase nejvíce (je to ovlivněno stářím a vytrénováním skillu energie) až klidně o 10 %, v přátelácích daleko méně tak o 3-5%.
Podle mě je to tak, že hráči, kteří stojí tak těm se doplní 15%(resp.10%) fyzičky po simulaci ve 4. Ti, kteří hráli tak se jim nic nepřidá (jelikož neodpočívali při simulaci ve 4) a jen jim klesne fyzička cca do 10% (podle stáří a energie).
Takhle to alespoň chápu já
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
jancarik

Post by jancarik »

ps2512 wrote:
Mirek wrote:
Vyjmuto z Faq od Xixora
Hráčům po každém zápase klesá fyzička, to je jasné. V ligovém zápase nejvíce (je to ovlivněno stářím a vytrénováním skillu energie) až klidně o 10 %, v přátelácích daleko méně tak o 3-5%.
Podle mě je to tak, že hráči, kteří stojí tak těm se doplní 15%(resp.10%) fyzičky po simulaci ve 4. Ti, kteří hráli tak se jim nic nepřidá (jelikož neodpočívali při simulaci ve 4) a jen jim klesne fyzička cca do 10% (podle stáří a energie).
Takhle to alespoň chápu já
no ja taky protoze se mi teda nestalo po lize ze by nekdo mel vetsi fyzicku nez pred zapasem nebo stejnou :roll:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”