Ale jistě, že jak budeš V G, tak pool pozvánky Ti zmizí během jednoho dne.Proluxis wrote:To jako ze v G uz mi je brat nebudou...?? Protoze hracum tlucu do hlavy ze druhou sezonu je tam dostanu kdyz ted uz nebyla sance...![]()
Dik vsem a pozor na ty rady protoze o nas brzy snad uslysite...
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Hadis
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
AC Had Bozak
-
Proluxis
- Team President
Diky Hadis.... tak to mam jeste par sezon po starostech a budete na nas chvily muset jeste pockat...Hadis wrote:Ale jistě, že jak budeš V G, tak pool pozvánky Ti zmizí během jednoho dne.Proluxis wrote:To jako ze v G uz mi je brat nebudou...?? Protoze hracum tlucu do hlavy ze druhou sezonu je tam dostanu kdyz ted uz nebyla sance...![]()
Dik vsem a pozor na ty rady protoze o nas brzy snad uslysite...
Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
Díéky za rady
Já myslím, ža blokovat to nijak nejde takže nejlepší bude ani nečíst a smazat.lajcik wrote:Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Bohužel i takoví jsou mezi námipuzzle wrote:Já myslím, ža blokovat to nijak nejde takže nejlepší bude ani nečíst a smazat.lajcik wrote:Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
Jak radí puzzle – nečíst a rovnou mazat (zprávy se dají mazat hromadně
Časem to toho chudáka přestane bavit.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
-
PaToM
lajcik wrote:Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
(\__/)
(O.o )
-
Proluxis
- Team President
Jak to ze ma synator jako novacek po prihlaseni na SPFA uz hafo poharu.....a ja zas ... 
Bo tomu týmu zůstanou poháry od všech managerů co tam kdy byli.Proluxis wrote:Jak to ze ma synator jako novacek po prihlaseni na SPFA uz hafo poharu.....a ja zas ...
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
-
Proluxis
- Team President
Tak to jsem chytil teda super mancaft asi...puzzle wrote:Bo tomu týmu zůstanou poháry od všech managerů co tam kdy byli.Proluxis wrote:Jak to ze ma synator jako novacek po prihlaseni na SPFA uz hafo poharu.....a ja zas ...
Aspoň budeš mít dobrý pocit z toho, že všechny ty poháry jsou vybojované skutečně tebouProluxis wrote:Tak to jsem chytil teda super mancaft asi...puzzle wrote:Bo tomu týmu zůstanou poháry od všech managerů co tam kdy byli.Proluxis wrote:Jak to ze ma synator jako novacek po prihlaseni na SPFA uz hafo poharu.....a ja zas ...![]()
Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům
-
Proluxis
- Team President
Díky Ele pro ten pocit vsechno...

Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje
. Poruším svým chováním pravidla?
Wellweak
-
PaToM
Nie.koster wrote:Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje. Poruším svým chováním pravidla?
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )
DíkyPaToM wrote:Nie.koster wrote:Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje. Poruším svým chováním pravidla?
Wellweak
-
PaToM
Za málokoster wrote:DíkyPaToM wrote:Nie.koster wrote:Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje. Poruším svým chováním pravidla?
A zastav sa aj nabudúce, super sme si pokecali
FC Hostage
_________
(\__/)
(O.o )
_________
(\__/)
(O.o )