Proluxis wrote:To jako ze v G uz mi je brat nebudou...?? Protoze hracum tlucu do hlavy ze druhou sezonu je tam dostanu kdyz ted uz nebyla sance... Dik vsem a pozor na ty rady protoze o nas brzy snad uslysite...
Ale jistě, že jak budeš V G, tak pool pozvánky Ti zmizí během jednoho dne.
Proluxis wrote:To jako ze v G uz mi je brat nebudou...?? Protoze hracum tlucu do hlavy ze druhou sezonu je tam dostanu kdyz ted uz nebyla sance... Dik vsem a pozor na ty rady protoze o nas brzy snad uslysite...
Ale jistě, že jak budeš V G, tak pool pozvánky Ti zmizí během jednoho dne.
Diky Hadis.... tak to mam jeste par sezon po starostech a budete na nas chvily muset jeste pockat...
Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
lajcik wrote:Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
Já myslím, ža blokovat to nijak nejde takže nejlepší bude ani nečíst a smazat.
lajcik wrote:Zdravím, sice tady nejsem nový, ale mám jeden problém. Manažer: Czc , tým: Nulova sance , mi dnes poslal vzkaz na Soccru, kde předmět byl RB a ve zprávě byl pouze odkaz. Napsal sem mu že děkuju, ale ať už u mě nespamuje. Přihlásím se za 2 hodiny a mám 40 vzkazů... v každé té zprávě je pod sebou asi 20X daný odkaz na prodávaného hráče. Co s ním? Zjevně jde o nějakého pubeťáka.
Díéky za rady
Já myslím, ža blokovat to nijak nejde takže nejlepší bude ani nečíst a smazat.
Bohužel i takoví jsou mezi námi
Jak radí puzzle – nečíst a rovnou mazat (zprávy se dají mazat hromadně ).
Časem to toho chudáka přestane bavit.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
Díéky za rady
Tak toto ma dosť pobavilo. To je tak, keď sa niekto nudí. Alebo patrí medzi tých, čo sa len tak ľahko nenechajú odbiť
Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje . Poruším svým chováním pravidla?
koster wrote:Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje . Poruším svým chováním pravidla?
koster wrote:Chci koupit hráče a mám určitou představu kolik chci za něho maximálně zaplatit; napíšu prodávajícímu jestli by mu to stačilo a byl by ochotný nastavit tuto částku pro okamžitý přestup; on to udělá nebo se mi vysměje . Poruším svým chováním pravidla?
Nie.
Díky
Za málo
A zastav sa aj nabudúce, super sme si pokecali