Možná to je výhodnější, nikdy jsem takto neuvažoval, ale přirozená lenost, nedostatek času a těch pár euro co správce bere mi nestojí za každodenní(nebo nevím jak častodenní) výměnu trávníkuzevfifefif wrote:Myslíte, že je výhodné, když tým nemá správce stadionu, zato ale má jen přírodní trávník?
Všiml jsem si, že to tak praktikuje jeden tým z mojí divize ( FC Wageningen ). Neplatí si správce, jen si kupuje přírodní trávník za € 2.500,00.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
Hák
- Member of the Soccer Project Association
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
SK Kobeřice - E.36
Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnoutHák wrote:Možná to je výhodnější, nikdy jsem takto neuvažoval, ale přirozená lenost, nedostatek času a těch pár euro co správce bere mi nestojí za každodenní(nebo nevím jak častodenní) výměnu trávníkuzevfifefif wrote:Myslíte, že je výhodné, když tým nemá správce stadionu, zato ale má jen přírodní trávník?
Všiml jsem si, že to tak praktikuje jeden tým z mojí divize ( FC Wageningen ). Neplatí si správce, jen si kupuje přírodní trávník za € 2.500,00.
FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
-
zevfifefif
- Team Manager
:[/quote]
Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout
[/quote]
rekonstrukce obyč. trávníku trvá právě jenom jeden den...ale taky občas správce potřebuje poslat na kurz a to taky něco stojí
Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout
rekonstrukce obyč. trávníku trvá právě jenom jeden den...ale taky občas správce potřebuje poslat na kurz a to taky něco stojí
hynek91
Černíč TJ Podyjí (B.2)
Černíč TJ Podyjí (B.2)
njn ale i tak, mám správce na 97% a platim mu € 1.698,00 za kurz sice dáš třeba 15 000, ale zase to máš nastálo, tak jako tak po chvíli hraní se to určitě nevyplatízevfifefif wrote:rekonstrukce obyč. trávníku trvá právě jenom jeden den...ale taky občas správce potřebuje poslat na kurz a to taky něco stojíSeeker wrote: Osobně si myslim, že za těch pár € to hlídání nestojí, navíc taky něco trvá rekonstrukce a ne vždycky bys to musel stihnout
-
PaToM
No práve, že znovu vysadenie prírodného trávnika trvá len 1 deň, ale ani ja si nemyslím, že sa to oplatí. Môj správca ma vyjde na 3300 € / týždeň a nasadenie nového prírodného trávnika na 2500 €. Ak nemáš správcu štadióna, tak sa ti o trávnik nikto nestará a treba ho vždy meniť. Pripadá mi to ako kúpiť si psa, na ktorého sa len pozeráš, maznáš sa s ním, ale nedávaš mu žrať a po týždni zdochne od hladu. Tak si ďalší týždeň kúpiš nového. A potom ďalšieho a ďalšieho.
Okrem toho, ak hrávaš viac priateľských zápasov, povedzme 2 a viac za deň, okrem ligových a pohárových zápasov, tak sa trávnik ničí o to viac a preto ho budeš musieť meniť aj 3-4 krát za týždeň, tj. 7'500 - 10'000 € takže ani po finančnej stránke sa to neoplatí.
Okrem toho, ak hrávaš viac priateľských zápasov, povedzme 2 a viac za deň, okrem ligových a pohárových zápasov, tak sa trávnik ničí o to viac a preto ho budeš musieť meniť aj 3-4 krát za týždeň, tj. 7'500 - 10'000 € takže ani po finančnej stránke sa to neoplatí.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
-
Hadis
Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA.Seeker wrote:Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
AC Had Bozak
BastardiHadis wrote:Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA.Seeker wrote:Tisková prohlášení jsou jen pro hráče se SPFA, nebo ho mohu napsat i normálně? Případně jak?
Díky
-
MošnaM
Promiň Hadisi, ale to není pravda. Domácí výhoda platí v přáteláku. To co popisuje Mouven je nějaký vliv buď randomu, nebo počtu diváků na stadiónu. Pokud jsem to já sledoval, tak dochází k náhodnému poklesu výkonů, ale u obou týmů. Rozdíly ve výkonech, které jsem si počítal pomocí Battle, zůstávaly. Tedy Battle mi spočítá výkony třeba 145:143, ale ve skutečném zápase se objeví 143:141.mouven wrote:odpovidalo by to:-) Diky!!Hadis wrote:Já mám takovej dojem, že mi někdo kdysi říkal, že v přáteláku domácí výhoda není
Jak píše Xixor - nepřidá nic. A dokonce ti výkon klesne, protože když GK s pokynem "normální" dáš pokyn jiný, jeho výkon se sníží a tím i výkon celého týmu.xixor wrote:Nepřidá ti nic, bohužel.Freedonnasch wrote:Ahoj,
chtěl bych se zeptat, přidá mi do výkonu při taktice Dlouhé míče nějaký bodík golmánův pokyn Hrát vpřed, když jeno individual je normální ???
A ještě jsem chtěl učinit poznámku k tématu trávník. U mne také vítězí lenost - nejlepší trávník za 100K vydrží cca 8-9 sezón bez výměny a kontroly. Tudíž rok a půl nemusím trávník vůbec sledovat. A to je fajn
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Hadis
Omluva se přijímáMošnaM wrote:Promiň Hadisi
AC Had Bozak
Pokud sem dobře pochopil tak hráč SW je stoper ne?
Tudíž chci se zeptat, kdy se vyplatí ho postavit místo CB a jaká je jeho výhoda
Tudíž chci se zeptat, kdy se vyplatí ho postavit místo CB a jaká je jeho výhoda
-
MošnaM
Bohužel nikdy
. Proto také o SW je na SP nejmenší zájem. Tento hráč má jedinou pozici, a to je pozice uprostřed pětičlené obrany - tedy při rozestavení 5-3-2, nebo 5-4-1. Nedá se zaměnit s CB - na postu CB by měl normální výkonostní srážku, jako když posuneš hráče o jedno místo v rámci řady - tedy cca 6 bodů výkonu.
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
OK díky, mam před sebou důležitej zápas a nevěděl sem jestli ho postavit nebo ne
, teď už to vím a postavim místo něj sice staršího ale zkušenějšího středního obránce 
Zdarvím všechny, pořebuji od zkušenějších lehce poradit, zítra hraju doma s prvním, chtěl jsem ho obrat o všechny body ale zranil se mi včera večer GK a CB z A-týmu, což oto, ale teď - rozhodčího na zítřek máme s přísností 81%, může někdo mrknou na můj tým a poradit jak vysokou mam dát týmovou agresivitu do zápasu? zatím se rozhoduju mezi 55-60% díky!!!
Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
chlapy potrebuju pomoct s prekladem... dla jsem to do googlu a pochpoil jsem ze mi chce dat za hraje 4.5M za přímí přestup.......... Hi, i'm willing to give u 4,5 M for the LM but on the date of 20 feb if nobody it's gonna give more i want a direct transfer, do we have a deal?
Tým: fcnl F.9
Manažer: kyja31
Manažer: kyja31