Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
No, teď jsem si všiml, že všichni postupující z mého onula cupu XIII z 1.místa jsou v osmifinále uvedení jako domácí (ale je jim to prd platné, bo je vyplá VDP) To je tak u všech turnajů, a předtím jsem byl tak slepý, anebo je to obrovská náhoda? 

-
- Member of the Soccer Project Association
Koukám že znova objevuješ Ameriku co?
Nebo systém losu skupinového turnaje....

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
Celý pavouk skupinového turnaje je dán předem. Včetně výhody resp. nevýhody domácího prostředí. Mnoho stránek zpět mi to tu pan Mošna - kdo jiný, že?Azor wrote:No, teď jsem si všiml, že všichni postupující z mého onula cupu XIII z 1.místa jsou v osmifinále uvedení jako domácí (ale je jim to prd platné, bo je vyplá VDP) To je tak u všech turnajů, a předtím jsem byl tak slepý, anebo je to obrovská náhoda?

No a jednu výhodu Ti vítězové mají. Přitečou jim penízky

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
- Groundsman
Ahoj lidičky,
mám problém.Správce stadiónu je na 94%, ale hřiště je na 60% a pořád klesá a klesá, mám každý den doma víceméně 2-3 zápasy a tak si nemohu dovolit předělat trávník, co teď s tím??Co udělat, aby kvalita hřiště nepadala??
mám problém.Správce stadiónu je na 94%, ale hřiště je na 60% a pořád klesá a klesá, mám každý den doma víceméně 2-3 zápasy a tak si nemohu dovolit předělat trávník, co teď s tím??Co udělat, aby kvalita hřiště nepadala??
Pokud ti to píše, že je třeba vyměnit trávník, tak ho vyměň. ale nejprve tam dej jen přírodní trávník, ten trvá jen 1 den a pak bude stav trávníku na 100%. a pak si třeba dej Hi-tech kombinace. A správce za tohle nemůže, níceméně je dobré ho mít na 100%Freedonnasch wrote:Ahoj lidičky,

-
- Groundsman
Azor wrote:Pokud ti to píše, že je třeba vyměnit trávník, tak ho vyměň. ale nejprve tam dej jen přírodní trávník, ten trvá jen 1 den a pak bude stav trávníku na 100%. a pak si třeba dej Hi-tech kombinace. A správce za tohle nemůže, níceméně je dobré ho mít na 100%Freedonnasch wrote:Ahoj lidičky,
A k čemu teda správce je, když neovlivňuje kvalitu hřiště??
-
To jsi špatně pochopil - správce samozřejmě ovlivňuje rychlost opotřebování hřiště. Tvůj problém vzniká z toho, že každý povrch má svou určitou životnost a po jejím naplnění odejde a nic mu v tom nezabrání. Se správcem na 100% později, než se správcem na 50%.Freedonnasch wrote: A k čemu teda správce je, když neovlivňuje kvalitu hřiště??
PS. Ten Hi-Tech jsi nestavěl co? To jsi dostal na začátku. Tak to bude tím. Sice jsi dostal Hi-Tech, ale na konci životnosti. Tak teď poslechni Azora, postav jen přírodní za jeden den a pak dej hned stavět opět Hi-Tech. Sice to stojí dost peněz (100K), ale se 100% správcem ten trávník pak vydrží 8-9 sezón a nemusíš se o povrch zajímat

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
- Groundsman
Ale během té doby, co se pokládá nový trávník, tak prohraji veškeré zápasy kontumačně, ne?
Ne, jen pokud se dostane během konstrukce starý trávník na onu kritickou hranici.Freedonnasch wrote:Ale během té doby, co se pokládá nový trávník, tak prohraji veškeré zápasy kontumačně, ne?
Proto je lepší nejdřív postavit nejhorší trávník (který trvá jen 1 den a starý se zatím nestihne zničit) a poté až začít s výstavbou HiTech (během jehož konstrukce by se starý trávník jistě zničil, ale nový už ne

FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
-
NE
Ač je to nelogické, během pokládání trávníku normálně hraješ a klesá kvalita toho původního. Takže se nezdržuj, dej za 1000 postavit obyčejný trávník a ráno po simulaci ho budeš mít položen a na 100% kvalitu 
Edit: Tak jsem druhý. To nevadí
.

Edit: Tak jsem druhý. To nevadí

s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
čau, funguje vám normálně battle-strategy???
Brujeria - jonY.h → Bruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
... 77/G.289 - 78/F.97
-
Áno.jonY.h wrote:čau, funguje vám normálně battle-strategy???

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.
S pozdravem Zabral68

Předem díky za odpovědi.
S pozdravem Zabral68

Ne na zranění to vliv nemá jenom na karty.Zabral68 wrote:Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.
S pozdravem Zabral68
![]()
![]()
(1.FC Krvavý Prapor C.2
)
Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Dikas za odpo. Jenom se mi v poslední době zdálo, že když jsem hrál na maximální agresivitu tak jsem měl nějak hodně zraněných hráčů.puzzle wrote:Ne na zranění to vliv nemá jenom na karty.Zabral68 wrote:Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.
S pozdravem Zabral68
![]()
![]()