Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Azor
Member of the Soccer Project Association

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by Azor »

No, teď jsem si všiml, že všichni postupující z mého onula cupu XIII z 1.místa jsou v osmifinále uvedení jako domácí (ale je jim to prd platné, bo je vyplá VDP) To je tak u všech turnajů, a předtím jsem byl tak slepý, anebo je to obrovská náhoda? :mrgreen:
MošnaM

Post by MošnaM »

Koukám že znova objevuješ Ameriku co? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nebo systém losu skupinového turnaje....
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Big El

Post by Big El »

Azor wrote:No, teď jsem si všiml, že všichni postupující z mého onula cupu XIII z 1.místa jsou v osmifinále uvedení jako domácí (ale je jim to prd platné, bo je vyplá VDP) To je tak u všech turnajů, a předtím jsem byl tak slepý, anebo je to obrovská náhoda? :mrgreen:
Celý pavouk skupinového turnaje je dán předem. Včetně výhody resp. nevýhody domácího prostředí. Mnoho stránek zpět mi to tu pan Mošna - kdo jiný, že? 8) - krásně vysvětlil.

No a jednu výhodu Ti vítězové mají. Přitečou jim penízky :lol:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Ahoj lidičky,
mám problém.Správce stadiónu je na 94%, ale hřiště je na 60% a pořád klesá a klesá, mám každý den doma víceméně 2-3 zápasy a tak si nemohu dovolit předělat trávník, co teď s tím??Co udělat, aby kvalita hřiště nepadala??
Azor

Post by Azor »

Freedonnasch wrote:Ahoj lidičky,
mám problém.Správce stadiónu je na 94%, ale hřiště je na 60% a pořád klesá a klesá, mám každý den doma víceméně 2-3 zápasy a tak si nemohu dovolit předělat trávník, co teď s tím??Co udělat, aby kvalita hřiště nepadala??
Pokud ti to píše, že je třeba vyměnit trávník, tak ho vyměň. ale nejprve tam dej jen přírodní trávník, ten trvá jen 1 den a pak bude stav trávníku na 100%. a pak si třeba dej Hi-tech kombinace. A správce za tohle nemůže, níceméně je dobré ho mít na 100% :wink:
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Azor wrote:
Freedonnasch wrote:Ahoj lidičky,
Pokud ti to píše, že je třeba vyměnit trávník, tak ho vyměň. ale nejprve tam dej jen přírodní trávník, ten trvá jen 1 den a pak bude stav trávníku na 100%. a pak si třeba dej Hi-tech kombinace. A správce za tohle nemůže, níceméně je dobré ho mít na 100% :wink:

A k čemu teda správce je, když neovlivňuje kvalitu hřiště??
MošnaM

Post by MošnaM »

Freedonnasch wrote: A k čemu teda správce je, když neovlivňuje kvalitu hřiště??
To jsi špatně pochopil - správce samozřejmě ovlivňuje rychlost opotřebování hřiště. Tvůj problém vzniká z toho, že každý povrch má svou určitou životnost a po jejím naplnění odejde a nic mu v tom nezabrání. Se správcem na 100% později, než se správcem na 50%.

PS. Ten Hi-Tech jsi nestavěl co? To jsi dostal na začátku. Tak to bude tím. Sice jsi dostal Hi-Tech, ale na konci životnosti. Tak teď poslechni Azora, postav jen přírodní za jeden den a pak dej hned stavět opět Hi-Tech. Sice to stojí dost peněz (100K), ale se 100% správcem ten trávník pak vydrží 8-9 sezón a nemusíš se o povrch zajímat :wink: .
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Freedonnasch
Groundsman

Post by Freedonnasch »

Ale během té doby, co se pokládá nový trávník, tak prohraji veškeré zápasy kontumačně, ne?
Seeker
Team Manager

Post by Seeker »

Freedonnasch wrote:Ale během té doby, co se pokládá nový trávník, tak prohraji veškeré zápasy kontumačně, ne?
Ne, jen pokud se dostane během konstrukce starý trávník na onu kritickou hranici.
Proto je lepší nejdřív postavit nejhorší trávník (který trvá jen 1 den a starý se zatím nestihne zničit) a poté až začít s výstavbou HiTech (během jehož konstrukce by se starý trávník jistě zničil, ale nový už ne ;) )
FC Skinheads divize G.323
0.Sezóna (necelá) - S33 - 1. Místo v H.969 -> Postup
1.Sezóna - S34 - 3.místo v G.323 - 1. kolo Poháru
2.Sezóna - S35 - 1.místo v G.323 - 4. kolo Poháru
MošnaM

Post by MošnaM »

NE :!: Ač je to nelogické, během pokládání trávníku normálně hraješ a klesá kvalita toho původního. Takže se nezdržuj, dej za 1000 postavit obyčejný trávník a ráno po simulaci ho budeš mít položen a na 100% kvalitu :wink:

Edit: Tak jsem druhý. To nevadí :mrgreen: .
s.31. - ? v B3
jonY.h
Team President

Post by jonY.h »

čau, funguje vám normálně battle-strategy???
Brujeria - jonY.hBruj3ria - jonY.h
... 77/G.289 - 78/F.97
PaToM

Post by PaToM »

jonY.h wrote:čau, funguje vám normálně battle-strategy???
Áno. :wink:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.

S pozdravem Zabral68

8) 8) 8)
puzzle

Post by puzzle »

Zabral68 wrote:Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.

S pozdravem Zabral68

8) 8) 8)
Ne na zranění to vliv nemá jenom na karty.
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

puzzle wrote:
Zabral68 wrote:Chci se optat jestli použití maximální agresivity v každém zápase má vliv na zranění hráčů než kdybych použil minimální agresivitu.
Předem díky za odpovědi.

S pozdravem Zabral68

8) 8) 8)
Ne na zranění to vliv nemá jenom na karty.
Dikas za odpo. Jenom se mi v poslední době zdálo, že když jsem hrál na maximální agresivitu tak jsem měl nějak hodně zraněných hráčů.
8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”