Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

tom285
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by tom285 »

Seeker wrote:Jaké jsou podmínky výhry venku, když nestačí o 50 lepší výkon a to ani na prohru lepší než 8-0 ? :D
podle mě chybná simulace, u mě v lize samé domací výhry např. hrál první tým s posledním a ten první tým prohrál 10:0 ikdyž podal výkon o skoro 60 víc !!! podle mě proběhne znova simulace
Fc Tomas - C 9
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Naprosto to nechápu!!!
Hraji s týmem 1. FC Borat v divizi E.72(Manažer Zabral68).
Dnes ráno jsem v lize prohrál s horším týmem fc pescar 0 -5! A to jsem měl ještě k tomu lepší celkový výkon týmu o 4 body než soupeř!
Už včera mi to bylo divné, když jsem prohrál s týmem fc jamajka z divize G 0 - 6! Přitom jsem měl celkový výkon týmu o mnoho lepší než soupeř!!!
Všechno mám v týmu ok. Diváci jsou spokojeni a hřiště mám v pořádku.
Můžete mi někdo poradit, kde to mám reklamovat a co se to vůbec děje???
Jestli to tak bude pokračovat na SP dále, tak budu muset nechtěně ukončit manažérskou kariéru!

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

:?
PaToM
Member of the Soccer Project Association

Post by PaToM »

Zaujímavé. V ľavom paneli zmizla výsledková kolonka. Vo výsledkoch tímu nemám výsledok dnešných 2 zápasov a ligový zápas na dnes o 4:00 aj ďalší zápas o 10:00 sú stále naplánované :!: :lol:
No aspoň mám konečne pocit, že sa bavím hrou. :mrgreen:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Zabral68 wrote:Naprosto to nechápu!!!
Dnes ráno jsem v lize prohrál s horším týmem fc pescar 0 -5! A to jsem měl ještě k tomu lepší celkový výkon týmu o 4 body než soupeř!
Už včera mi to bylo divné, když jsem prohrál s týmem fc jamajka z divize G 0 - 6! Přitom jsem měl celkový výkon týmu o mnoho lepší než soupeř!!!
Jestli to tak bude pokračovat na SP dále, tak budu muset nechtěně ukončit manažérskou kariéru!

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Takže opakování dnešního ligového zápasu proběhlo v 11-42 hodin! Před chviličkou jsem to zjistil, ale nejsilnější sestavu co jsem si navolil včera jsem tam bohužel nezaznamenal!! Hráli mi tam úplně jiní slabší hráči bez určení vlastností! Proto jsem taky prohrá a přišel úplně zbytečně o 3 bodyl!!
Absolutně s tímto řešením nesouhlasím. Nikdo mě na nic neupozornil, že si mám sestavu znova navolit. Forum bylo dopoledne nepřístupné!
Můžete mi někdo poradit, kde bych to mohl reklamovat nebo se to ještě změní? Určitě nebudu jediný komu se to stalo.

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Hák

Post by Hák »

Zabral68 wrote:

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Takže opakování dnešního ligového zápasu proběhlo v 11-42 hodin! Před chviličkou jsem to zjistil, ale nejsilnější sestavu co jsem si navolil včera jsem tam bohužel nezaznamenal!! Hráli mi tam úplně jiní slabší hráči bez určení vlastností! Proto jsem taky prohrá a přišel úplně zbytečně o 3 bodyl!!
Absolutně s tímto řešením nesouhlasím. Nikdo mě na nic neupozornil, že si mám sestavu znova navolit. Forum bylo dopoledne nepřístupné!
Můžete mi někdo poradit, kde bych to mohl reklamovat nebo se to ještě změní? Určitě nebudu jediný komu se to stalo.

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Jak se píše i v aktualitách, jedinné rozumné řešení situace bylo tak jak jsem očekával. Nahrála se databáze ve 21.59 a podle té se jelo jak simulaci ve 22, tak ve 4.00. Kdo nastavil sestavu až po simulaci ve 22, tak má smůlu neboť ty data již byly ztraceny. Pokud s tím řešením nesouhlasíš, tak to je asi to jedinné co ti zbývá, protože pochybuju že by s tím Sjarel něco dělal....
SK Kobeřice - E.36
Zabral68
Assistant Manager

Post by Zabral68 »

Hák wrote:
Zabral68 wrote:

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Předem díky za rady.

S pozdravem Zabral68

Jak se píše i v aktualitách, jedinné rozumné řešení situace bylo tak jak jsem očekával. Nahrála se databáze ve 21.59 a podle té se jelo jak simulaci ve 22, tak ve 4.00. Kdo nastavil sestavu až po simulaci ve 22, tak má smůlu neboť ty data již byly ztraceny. Pokud s tím řešením nesouhlasíš, tak to je asi to jedinné co ti zbývá, protože pochybuju že by s tím Sjarel něco dělal....
Právě, že sestavu na dnešní ligový zápas jsem nastavoval včera kolem 11. hodin dopoledne. Nastavil jsem si maximálně nejsilnější sestavu s pokyny hráčů a co nevidím po opakované simulaci! Zápas odehrán v 11.42 hodin dnes, prohra 2-4 se slabým týmem a nejlepší je na tom, že mi tam hrálo béčko a ještě bez udání pokynů!!!!
Jinak bych to "hodil za hlavu."
Hadis

Post by Hadis »

Zabral68 wrote: Právě, že sestavu na dnešní ligový zápas jsem nastavoval včera kolem 11. hodin dopoledne. Nastavil jsem si maximálně nejsilnější sestavu s pokyny hráčů a co nevidím po opakované simulaci! Zápas odehrán v 11.42 hodin dnes, prohra 2-4 se slabým týmem a nejlepší je na tom, že mi tam hrálo béčko a ještě bez udání pokynů!!!!
Jinak bych to "hodil za hlavu."
mohl sis to přenastavit
dnes, někdy kolem 10:00 hod se SP vrátilo na čas neděle po sim. 18:00 hod, jak píše hák v 21:59. . Poté proběhla simulace v 22:00. Poté se SP opět otevřelo a bylo před ranní simulací. Poté proběhla ranní simulace, poté se opět otevřelo pro nastavení před 10:00.
Kdo chtěl, tak si to pohlídal a přenastavil, kdo ne, tak nadává na fóru.
AC Had Bozak

PaToM

Post by PaToM »

Pochybujem, že o 21:59. Pretože zápas, ktorý som mal naplánovaný o 22:00 sa neodohral, pretože pozvánku mi manažér prijal o 19:37. Takže to muselo byť skôr ako o 21:59, resp. skôr ako 19:37.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Mirek
Team Board Member

Post by Mirek »

PaToM wrote:Pochybujem, že o 21:59. Pretože zápas, ktorý som mal naplánovaný o 22:00 sa neodohral, pretože pozvánku mi manažér prijal o 19:37. Takže to muselo byť skôr ako o 21:59, resp. skôr ako 19:37.
Však to sedí. Sjarel tam vrátil stav SP po simulaci v 18:00 a jestli ti poslal pozvánku v 19:37, tak se to zrušilo a zápas se nekonal.
PaToM

Post by PaToM »

Mirek wrote:
PaToM wrote:Pochybujem, že o 21:59. Pretože zápas, ktorý som mal naplánovaný o 22:00 sa neodohral, pretože pozvánku mi manažér prijal o 19:37. Takže to muselo byť skôr ako o 21:59, resp. skôr ako 19:37.
Však to sedí. Sjarel tam vrátil stav SP po simulaci v 18:00 a jestli ti poslal pozvánku v 19:37, tak se to zrušilo a zápas se nekonal.
Áno, ale nie o 21:59 ako písal Hák.
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Hák

Post by Hák »

PaToM wrote: Áno, ale nie o 21:59 ako písal Hák.
Hák pouze citoval oficiální vyjádření Sjarela, který tento čas uvádí ve svém vyjádření v aktualitách.....

Sjarel v aktualitách wrote:Simulace ve 22h dne 11/04/2010 a simulace ve 4h dne 12/04/2010 neproběhly jak měly. Proto jsme opravili kód a odehráli utkání obou simulací hned jak to bylo možné.

Znamenalo to, že jsme museli obnovit zálohu z 11/04/2010 21:59h a tudíž byly zrušeny všechny manažerské akce po tomto čase. Jsme si vědomi, že je to velmi nepříjemné, ale vzhledem k okolnostem šlo o nejlepší možné řešení.

Přijměte naše omluvy.
SK Kobeřice - E.36
PaToM

Post by PaToM »

Ospravedlňujem sa, Hákovi.
Tak v tom prípade nás odrbáva sám pán Sjarel. :mrgreen:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Big El

Post by Big El »

Pánové mám prosbu. Už vám někomu zlobila "termínovka?"

Včera Pupajdí psal, že naše Hammers finále se bude konat v pátek 18.00

Já mám v rozpisu So 18.00, když kliknu na rozpis Hammers Tournamentu, je tam So 18.00, když se podívám na Pupajdího program, vidím tam So 18.00.

Když chci ale nastavit své pool zápasy, tak Pá 18.00 obsadit nemohu, zatímco So 18.00 ano. Když si otevřu termínovku - svoji i Pupajdího, tak tam vidím:

Pá 16 Dub 2010 (10:00 CET) Tur Belasí ?? - ?? FC Letenská šlechta
Pá 16 Dub 2010 (14:00 CET) Tur FC Letenská šlechta ?? - ?? Sparta Tatobity
So 17 Dub 2010 (18:00 CET) Tur Elnino Prague ?? - ?? FC Letenská šlechta Nastavit
Pá 16 Dub 2010 (22:00 CET) Tur FC Letenská šlechta ?? - ?? Barcelona CF Mes Que Un Club

Pá 16 Dub 2010 (10:00 CET) Tur Elnino Prague ?? - ?? FC Mathes Mělník Nastavit
Pá 16 Dub 2010 (14:00 CET) Tur SKS Sobotka ?? - ?? Elnino Prague Nastavit
So 17 Dub 2010 (18:00 CET) Tur Elnino Prague ?? - ?? FC Letenská šlechta Nastavit
Pá 16 Dub 2010 (22:00 CET) Inv Elnino Prague - NoTeam

A ve zprávě o příštím zápase mám pro změnu opět So 18.00. Tak a teď babo raď... Počítám spíš s tím dneškem - ale - stalo se Vám to někomu?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Hák

Post by Hák »

Big El wrote:Pánové mám prosbu. Už vám někomu zlobila "termínovka?"

Včera Pupajdí psal, že naše Hammers finále se bude konat v pátek 18.00

Já mám v rozpisu So 18.00, když kliknu na rozpis Hammers Tournamentu, je tam So 18.00, když se podívám na Pupajdího program, vidím tam So 18.00.

Když chci ale nastavit své pool zápasy, tak Pá 18.00 obsadit nemohu, zatímco So 18.00 ano. Když si otevřu termínovku - svoji i Pupajdího, tak tam vidím:

Pá 16 Dub 2010 (10:00 CET) Tur Belasí ?? - ?? FC Letenská šlechta
Pá 16 Dub 2010 (14:00 CET) Tur FC Letenská šlechta ?? - ?? Sparta Tatobity
Pá 16 Dub 2010 (22:00 CET) Tur FC Letenská šlechta ?? - ?? Barcelona CF Mes Que Un Club

Pá 16 Dub 2010 (10:00 CET) Tur Elnino Prague ?? - ?? FC Mathes Mělník Nastavit
Pá 16 Dub 2010 (14:00 CET) Tur SKS Sobotka ?? - ?? Elnino Prague Nastavit
Pá 16 Dub 2010 (22:00 CET) Inv Elnino Prague - NoTeam

A ve zprávě o příštím zápase mám pro změnu opět So 18.00. Tak a teď babo raď... Počítám spíš s tím dneškem - ale - stalo se Vám to někomu?
Na problém s termínovkou bylo upozorněno už na anglickém fóru před několika dny, takže sám nejsi, akorát se k tomu zatím nikdo nevyjádřil....
SK Kobeřice - E.36
PaToM

Post by PaToM »

Písal to tu už aj myky v zaujímavostiach. Neviem, čo sa s SP zase deje... :roll:
FC Hostage
_________

(\__/)
(O.o )
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”