leč stalo.... i nabídka,kterou jsem měl na hráči mi zmizela .bo jsem ji dával večer......amoszamba wrote:Podle mne hru obnovil ze zálohy, takže todle by se nemělo stát.pupajdi13 wrote:docela dobrá prdel taky je,, že ráno po simulaci mi přišel hráč (nákup RF) a jelikož se simulace opakovala ,tak mi hráč zmizel a přišel znovu , to celé rovná se - 10% nálady v týmu- no to mi ho .................
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zajimavosti
Počkej - fakt? Fakt jsi přišel o 10% nálady? To je hnus... No - asi Sjarel chce, abych ten Hammers vyhrál já...pupajdi13 wrote:leč stalo.... i nabídka,kterou jsem měl na hráči mi zmizela .bo jsem ji dával večer......amoszamba wrote:Podle mne hru obnovil ze zálohy, takže todle by se nemělo stát.pupajdi13 wrote:docela dobrá prdel taky je,, že ráno po simulaci mi přišel hráč (nákup RF) a jelikož se simulace opakovala ,tak mi hráč zmizel a přišel znovu , to celé rovná se - 10% nálady v týmu- no to mi ho .................

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

-
Opravdu nekecám.... náladu sleduju několikrát denně a ráno po lize jsem koukal... přišlo RF nálada ...pak se to odehrálo znovu celé a |RF přišli znovu do týmuBig El wrote:
Počkej - fakt? Fakt jsi přišel o 10% nálady? To je hnus... No - asi Sjarel chce, abych ten Hammers vyhrál já...

No, kdysi jsem slyšel takový citát: "Za určitých okolností poskytuje nadávka stejnou úlevu, jako modlitba." Tak být Tebou zkusím jednu z těchto variantpupajdi13 wrote:Opravdu nekecám.... náladu sleduju několikrát denně a ráno po lize jsem koukal... přišlo RF nálada ...pak se to odehrálo znovu celé a |RF přišli znovu do týmuBig El wrote:
Počkej - fakt? Fakt jsi přišel o 10% nálady? To je hnus... No - asi Sjarel chce, abych ten Hammers vyhrál já...a zas mě to stálo 5-ti procentíčko
- neuděláš nic Sjarelem nezatopíš ,že
![]()

Elnino Prague
Návrat ke kořenům
Návrat ke kořenům

přes noc mi v divizi G53 zmizelo 5 manažeru z prvni poloviny tabulky.. a z týmu se staly SP týmy... tak to nam už manažeři mizí i z Géčka
Včera, v simulaci v 22h se nám v našem turnaji onula cup XIV, povedl rekord když jsme remizovali 2:2 s týmem Helboy SK, i když výkony byli 109-128 v náš prospěch
No, Pane Randome, proč jste nám to udělal? Kurde být o 19% lepší a nevyhrát, to je už smůla. Nj, Pan Random nám to asi spočítal za všechny ty ligy a teď mi to vrátil i s úroky

No, Pane Randome, proč jste nám to udělal? Kurde být o 19% lepší a nevyhrát, to je už smůla. Nj, Pan Random nám to asi spočítal za všechny ty ligy a teď mi to vrátil i s úroky

tak dúfam, že tie dva piatkové zápasy, ktoré sa majú hrať o 18:00 nejako stihnem

-

FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
Tak penaltová novinka už asi funguje. V dnešním ligovém zápase opravdu kopal penaltu obránce, který je na seznamu kopáčů umístěn na prvním místě....
SK Kobeřice - E.36
u me taky...Hák wrote:Tak penaltová novinka už asi funguje. V dnešním ligovém zápase opravdu kopal penaltu obránce, který je na seznamu kopáčů umístěn na prvním místě....
Tom23 - Tatran Praha
-
Souhlas, dnešní den slaví polovina Egypta. Náš elitní bek, Ossama Mustafa jenž patří do Káhirské větve Mustafů a honosí se 100 % střelbou právě vsítil 2 góly z penalt. Byly to jeho první góly, na které si počkal celkem 746. zápasů. Na oslavu padne kotel čaje 

Andrew - Sokol Čejč
-
I ve druhém dnešním zápase vstřelil bek Kroťák gól z penalty, takže to byl již jeho dnešní druhý gól. Ovšem v detailu hráče svítí v kolonce góly nulaSokol Cejc wrote:Souhlas, dnešní den slaví polovina Egypta. Náš elitní bek, Ossama Mustafa jenž patří do Káhirské větve Mustafů a honosí se 100 % střelbou právě vsítil 2 góly z penalt. Byly to jeho první góly, na které si počkal celkem 746. zápasů. Na oslavu padne kotel čaje

EDIT: Dneska dal další gól z penalty, tentokráte už se mu do statistik zapsal, ovšem dva včerejší už mu asi do statistik připsány nikdy nebudou...
SK Kobeřice - E.36
16 Dub 2010 + € 2.042,00 Baníček-Wellweak 2-2 Příjem z prodeje vstupenek (3143 tickets)
16 Dub 2010 - € 2.041,00 Baníček-Wellweak 2-2 Platy hráčů:
- plat: € -2.041,00
- bonus za vítězství: € 0
+1€
Dneska pěknej výdělek z venku
Každý éčko dobrý.
16 Dub 2010 - € 2.041,00 Baníček-Wellweak 2-2 Platy hráčů:
- plat: € -2.041,00
- bonus za vítězství: € 0
+1€
Dneska pěknej výdělek z venku

Každý éčko dobrý.
Wellweak
-
tak musím se ještě jednou ocitovat ... ten pablb už ty zranění dotáhl na 7 a to mu furt ještě je 20pupajdi13 wrote:to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténěTom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrtyje zranenej.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
neudržel jsem nervy a práskl ho na transfer
Hoši, hráčem to neni, je to fyzioterapeutem. Ten se téměř nevěnuje tomu hráči , bo jeho manželka mu zahla právě s tím hráčempupajdi13 wrote:tak musím se ještě jednou ocitovat ... ten pablb už ty zranění dotáhl na 7 a to mu furt ještě je 20pupajdi13 wrote:to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténěTom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrtyje zranenej.
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
neudržel jsem nervy a práskl ho na transfer