zajimavosti

Moderator: Czech Moderators

pupajdi13
Member of the Soccer Project Association

Re: zajimavosti

Post by pupajdi13 »

amoszamba wrote:
pupajdi13 wrote:docela dobrá prdel taky je,, že ráno po simulaci mi přišel hráč (nákup RF) a jelikož se simulace opakovala ,tak mi hráč zmizel a přišel znovu , to celé rovná se - 10% nálady v týmu :mrgreen: - no to mi ho .................
Podle mne hru obnovil ze zálohy, takže todle by se nemělo stát.
leč stalo.... i nabídka,kterou jsem měl na hráči mi zmizela .bo jsem ji dával večer......
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
amoszamba wrote:
pupajdi13 wrote:docela dobrá prdel taky je,, že ráno po simulaci mi přišel hráč (nákup RF) a jelikož se simulace opakovala ,tak mi hráč zmizel a přišel znovu , to celé rovná se - 10% nálady v týmu :mrgreen: - no to mi ho .................
Podle mne hru obnovil ze zálohy, takže todle by se nemělo stát.
leč stalo.... i nabídka,kterou jsem měl na hráči mi zmizela .bo jsem ji dával večer......
Počkej - fakt? Fakt jsi přišel o 10% nálady? To je hnus... No - asi Sjarel chce, abych ten Hammers vyhrál já... :roll:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Big El wrote:
Počkej - fakt? Fakt jsi přišel o 10% nálady? To je hnus... No - asi Sjarel chce, abych ten Hammers vyhrál já... :roll:
Opravdu nekecám.... náladu sleduju několikrát denně a ráno po lize jsem koukal... přišlo RF nálada ...pak se to odehrálo znovu celé a |RF přišli znovu do týmu :lol: a zas mě to stálo 5-ti procentíčko :lol: - neuděláš nic Sjarelem nezatopíš ,že :mrgreen:
Big El

Post by Big El »

pupajdi13 wrote:
Big El wrote:
Opravdu nekecám.... náladu sleduju několikrát denně a ráno po lize jsem koukal... přišlo RF nálada ...pak se to odehrálo znovu celé a |RF přišli znovu do týmu :lol: a zas mě to stálo 5-ti procentíčko :lol: - neuděláš nic Sjarelem nezatopíš ,že :mrgreen:
No, kdysi jsem slyšel takový citát: "Za určitých okolností poskytuje nadávka stejnou úlevu, jako modlitba." Tak být Tebou zkusím jednu z těchto variant :wink:
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
Alexej.K
Team Board Member

Post by Alexej.K »

přes noc mi v divizi G53 zmizelo 5 manažeru z prvni poloviny tabulky.. a z týmu se staly SP týmy... tak to nam už manažeři mizí i z Géčka
Azor

Post by Azor »

Včera, v simulaci v 22h se nám v našem turnaji onula cup XIV, povedl rekord když jsme remizovali 2:2 s týmem Helboy SK, i když výkony byli 109-128 v náš prospěch :shock:
No, Pane Randome, proč jste nám to udělal? Kurde být o 19% lepší a nevyhrát, to je už smůla. Nj, Pan Random nám to asi spočítal za všechny ty ligy a teď mi to vrátil i s úroky :lol:
Image
myky0-
Team President

Post by myky0- »

Image

tak dúfam, že tie dva piatkové zápasy, ktoré sa majú hrať o 18:00 nejako stihnem :mrgreen:
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
PaToM

Post by PaToM »

:shock: Tak to som ešte nevidel! SP nám nejak blbne a už to prestáva byť sranda. Nebodaj sa bude hrať robiť ďalšia oprava a ja nestihnem prestaviť zostavu, ak tam budem mať niekoho zraneného a celý môj tohto-sezónny plán môže ísť do kelu. :cry: Snáď sa to nejak vyrieši. :roll:
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)

(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Hák

Post by Hák »

Tak penaltová novinka už asi funguje. V dnešním ligovém zápase opravdu kopal penaltu obránce, který je na seznamu kopáčů umístěn na prvním místě....
SK Kobeřice - E.36
Tom23
Team President

Post by Tom23 »

Hák wrote:Tak penaltová novinka už asi funguje. V dnešním ligovém zápase opravdu kopal penaltu obránce, který je na seznamu kopáčů umístěn na prvním místě....
u me taky...
Tom23 - Tatran Praha
Sokol Cejc

Post by Sokol Cejc »

Souhlas, dnešní den slaví polovina Egypta. Náš elitní bek, Ossama Mustafa jenž patří do Káhirské větve Mustafů a honosí se 100 % střelbou právě vsítil 2 góly z penalt. Byly to jeho první góly, na které si počkal celkem 746. zápasů. Na oslavu padne kotel čaje :mrgreen:
Andrew - Sokol Čejč
Hák

Post by Hák »

Sokol Cejc wrote:Souhlas, dnešní den slaví polovina Egypta. Náš elitní bek, Ossama Mustafa jenž patří do Káhirské větve Mustafů a honosí se 100 % střelbou právě vsítil 2 góly z penalt. Byly to jeho první góly, na které si počkal celkem 746. zápasů. Na oslavu padne kotel čaje :mrgreen:
I ve druhém dnešním zápase vstřelil bek Kroťák gól z penalty, takže to byl již jeho dnešní druhý gól. Ovšem v detailu hráče svítí v kolonce góly nula :(

EDIT: Dneska dal další gól z penalty, tentokráte už se mu do statistik zapsal, ovšem dva včerejší už mu asi do statistik připsány nikdy nebudou...
SK Kobeřice - E.36
koster

Post by koster »

16 Dub 2010 + € 2.042,00 Baníček-Wellweak 2-2 Příjem z prodeje vstupenek (3143 tickets)
16 Dub 2010 - € 2.041,00 Baníček-Wellweak 2-2 Platy hráčů:
- plat: € -2.041,00
- bonus za vítězství: € 0

+1€

Dneska pěknej výdělek z venku :mrgreen:
Každý éčko dobrý.
Wellweak
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

pupajdi13 wrote:
Tom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrty :!: je zranenej. :evil:
to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténě

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
tak musím se ještě jednou ocitovat ... ten pablb už ty zranění dotáhl na 7 a to mu furt ještě je 20

neudržel jsem nervy a práskl ho na transfer
Azor

Post by Azor »

pupajdi13 wrote:
pupajdi13 wrote:
Tom23 wrote:Muj juniorskej CF, kterej k nam dorazil 26. 2., se asi nikdy nedotrenuje. Uz poctvrty :!: je zranenej. :evil:
to znám,,,,,... tomuhle borci taky trvalo , než se vždycky k treninku dokopal....ve 20ti už 5x na karanténě

http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
tak musím se ještě jednou ocitovat ... ten pablb už ty zranění dotáhl na 7 a to mu furt ještě je 20

neudržel jsem nervy a práskl ho na transfer
Hoši, hráčem to neni, je to fyzioterapeutem. Ten se téměř nevěnuje tomu hráči , bo jeho manželka mu zahla právě s tím hráčem :mrgreen:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”