Tak já slavím životní postup, ráno jsem se chtěl podívat na to s kým harju příště s k mému překvapení... pohár se hraje i v sobotu

Moderator: Czech Moderators
rv kloosterstraat - Elnino Prague 2:0 (122:108)Big El wrote:Tak v Elninu právě padlo klíčové rozhodnutí obětovat pro tuto sezónu pohár. Pokusíme se soustředit vše na ligu a postoupit do Béčka.
Koneckonců pokud se nám to povede, tak si můžem čutnout pohár příští sezónu, protože v Béčku šanci na záchranu mít nebudeme.
Budu se snazit, ale pohar neberu moc vazne, hraje vetsinou becko riznuty ceckem. Zajimavy je, ze jednou jsem vyradil tebe, tak jsme si to mohli zopaknout.Slanec wrote:My jsme prohráli i přes lepší výkon, takže se s Pohárem loučíme. Doufám, že tým Tatran Praha nás pomstí
Myslím, že nebude.Papa Bouba Diop wrote:no v příštím kole přivítáme U Zlomený hnáty samotného Hernánato bude match
nakonec si to asi byl nucen vypustit...pro mě přesto cenná výhraH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Myslím, že nebude.Papa Bouba Diop wrote:no v příštím kole přivítáme U Zlomený hnáty samotného Hernánato bude match
![]()
Je to škoda, protože mám zatím dosti úzký kádr a když se mi zraní 3 a k tomu se přidají další dva vykartovaní ze základní 11, tak opravdu moc muziky nevytvořím.![]()
Relativně vyrovnanou partii s tebou bych mohl hrát pouze za ideální konstalace a to nyní 100% není.
Bacha, je to osemfinalista minulého ročníka Slovenského PoháraPapa Bouba Diop wrote:v příštím kole zajíždíme na půdu fc tatran presov (4. v D.22) a budeme chtít určitě postoupit dál