Tak já slavím životní postup, ráno jsem se chtěl podívat na to s kým harju příště s k mému překvapení... pohár se hraje i v sobotu
 , bohužel je to asi konečná
Moderator: Czech Moderators
 )
) rv kloosterstraat - Elnino Prague 2:0 (122:108)Big El wrote:Tak v Elninu právě padlo klíčové rozhodnutí obětovat pro tuto sezónu pohár. Pokusíme se soustředit vše na ligu a postoupit do Béčka.
Koneckonců pokud se nám to povede, tak si můžem čutnout pohár příští sezónu, protože v Béčku šanci na záchranu mít nebudeme.

)
) 

Budu se snazit, ale pohar neberu moc vazne, hraje vetsinou becko riznuty ceckem. Zajimavy je, ze jednou jsem vyradil tebe, tak jsme si to mohli zopaknout.Slanec wrote:My jsme prohráli i přes lepší výkon, takže se s Pohárem loučíme. Doufám, že tým Tatran Praha nás pomstí

to bude match
 to bude match 

Myslím, že nebude.Papa Bouba Diop wrote:no v příštím kole přivítáme U Zlomený hnáty samotného Hernánato bude match

nakonec si to asi byl nucen vypustit...pro mě přesto cenná výhraH.Crespo(FC.Inter.Milano) wrote:Myslím, že nebude.Papa Bouba Diop wrote:no v příštím kole přivítáme U Zlomený hnáty samotného Hernánato bude match

Je to škoda, protože mám zatím dosti úzký kádr a když se mi zraní 3 a k tomu se přidají další dva vykartovaní ze základní 11, tak opravdu moc muziky nevytvořím.
Relativně vyrovnanou partii s tebou bych mohl hrát pouze za ideální konstalace a to nyní 100% není.

Bacha, je to osemfinalista minulého ročníka Slovenského PoháraPapa Bouba Diop wrote:v příštím kole zajíždíme na půdu fc tatran presov (4. v D.22) a budeme chtít určitě postoupit dál