Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

puzzle
Member of the Soccer Project Association

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by puzzle »

Razvanica by se měl nad sebou zamyslet, já si myslím, že Sjarelovi by měl už někdo a tím by měl být resi nebo Foxir, jinak se nám totiž ten Belgán vysměje, nějaký dopis ohledně toho co si jako nejpočetnější komunita myslíme. To, že Sjarel už hru nechce rozvíjet to jsem už zkousnul je to jeho věc, ale to, že někteří jako Razvanica, tuto hru naprosto ničí to nezkousnu nikdy. Já si prostě nemožu pomoct, ale kdo tu špitne že dostal BAN, tak je to od Razvanici, to je hodně k zamyšlení, a jestli se mu povede Českou kominitu zničit, tak může Sjarel zrušit ligy až po E..... :!: :!: :!:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
ps2512

Post by ps2512 »

Ve vyjádření bych vytáhl Dardarův případ! Já být Rumunský šerif, tak jsem mírnej aby se na to zapomělo a ne banovat jak šílený. Navíc, proč se to neudělalo jak ve výše uvedeném případě. Zabanovat pouze tým co to způsobil a ostatním dát pokutu za zneužití výhody. Právě hlídám jeden slovenský tým, který tu zprávu také dostal. A ani já na tom neviděl nic nekalého, když to bude za tržní částky! 8)
Start 16S H.1403 (6.,2.)
MAX36-37S A (9.,14.), 52S A (5.)
Konec 74 sezóna SC Hämeenlinna, začátek 115 sezóna
Všichni jste Hajdalaci
Image
puzzle

Post by puzzle »

ps2512 wrote:Ve vyjádření bych vytáhl Dardarův případ! Já být Rumunský šerif, tak jsem mírnej aby se na to zapomělo a ne banovat jak šílený. Navíc, proč se to neudělalo jak ve výše uvedeném případě. Zabanovat pouze tým co to způsobil a ostatním dát pokutu za zneužití výhody. Právě hlídám jeden slovenský tým, který tu zprávu také dostal. A ani já na tom neviděl nic nekalého, když to bude za tržní částky! 8)
Jj to by stálo za znínění panu Razvanicovi :wink:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
myky0-
Team President

Post by myky0- »

puzzle wrote:
ps2512 wrote:Ve vyjádření bych vytáhl Dardarův případ! Já být Rumunský šerif, tak jsem mírnej aby se na to zapomělo a ne banovat jak šílený. Navíc, proč se to neudělalo jak ve výše uvedeném případě. Zabanovat pouze tým co to způsobil a ostatním dát pokutu za zneužití výhody. Právě hlídám jeden slovenský tým, který tu zprávu také dostal. A ani já na tom neviděl nic nekalého, když to bude za tržní částky! 8)
Jj to by stálo za znínění panu Razvanicovi :wink:
A ako to bolo presne z v tom pripade z Dardarom?? Ze mu to pripomeniem...
MYKY FC
C.7

Komisár a štatistik II. SR ligy

Stránka SR ligy http://slovenskaliga.onlinegamesbt.eu/
ps2512

Post by ps2512 »

Dardar dal nesmyslnou částku za přestup. Nějakej trouba mu to tam dal a udělal ještě dalších pár takových nákupů než ho blokli. Napiš mu, že sice jsi zprávu obdržel, ale neměl jsi s tím nic společného. Proč taky nezabanoval jen toho co to způsobil ale i všechny okolo?
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
oslicek

Post by oslicek »

Já sem z toho nějaký zmatený. Opravdu top slovenské komunity dostalo ban jen za to, že se všichni dohodli na přestupech s končícím manažerem a ten jim prodal/koupil svoje/jejich hráče? Pokud ty částky nebyly přemrštěné, tak tu přeci není co řešit (i kdyby šli pod cenou) - ti hráči viseli tři dny na přestupové istině přeci pro všechny stejně a mohl si tam na ně dát nabídku kdokoliv, ne? Jediný oprávněný ban by byl podle mě v tomhle případě za prodeje/koupě za přemrštěné částky. Všechno ostatní řeší systémová ochrana - např. že nemůžu nakupovat/prodávat od hráče se kterým sdílím stejný počítač, atd.

resi, dáš k tomuhle případu nějaký komentář ať se tu nevíří emoce, prosím?
Dajo

Post by Dajo »

Celý problém je len v jednom slovíčku "Končím". Keby toto slovíčko ten manažér vypustil a do správy ktorú poslal TOP manažérom zo Slovenska by napísal len "pošli mi link na nejakého hráča a ja ho kúpim tak by sa nič nestalo. Samozrejme pokiaľ by tie ceny by zodpovedali aj reálnej cene hráča.
Dajo
FK Laugaricio
myky0-
Team President

Post by myky0- »

ps2512 wrote:Dardar dal nesmyslnou částku za přestup. Nějakej trouba mu to tam dal a udělal ještě dalších pár takových nákupů než ho blokli. Napiš mu, že sice jsi zprávu obdržel, ale neměl jsi s tím nic společného. Proč taky nezabanoval jen toho co to způsobil ale i všechny okolo?
Ja som mu pisal uz 5 mailov ale stale hovori o tom, ze aj ked som tu spravu obdrzal a aj ked som husatkovi nic nepisal..(napr. kup mojho hraca a podobne)..tak som to mal nahlasit ako porusenie pravidiel, ze kupil mojho hraca za trhovu cenu, aj ked ho nepotreboval. A tymto sposobom "rozdal" svoje peniaze slovakom.
MYKY FC
C.7

ps2512

Post by ps2512 »

Tak teď abych nekontroloval jen cenu na přestupové listině ale i týmy které hráče kupuji/prodávají :shock:
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
myky0-
Team President

Post by myky0- »

ps2512 wrote:Tak teď abych nekontroloval jen cenu na přestupové listině ale i týmy které hráče kupuji/prodávají :shock:
Presne ako pises, a najlepsie bude ak budes hned vsetky timy, ktore maju zaujem o tvojho hraca, hlasit serifom!!! Je to dost smiesne :shock:
MYKY FC
C.7

Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

myky0- wrote:
ps2512 wrote:Tak teď abych nekontroloval jen cenu na přestupové listině ale i týmy které hráče kupuji/prodávají :shock:
Presne ako pises, a najlepsie bude ak budes hned vsetky timy, ktore maju zaujem o tvojho hraca, hlasit serifom!!! Je to dost smiesne :shock:
Je skoro až šokujúce, za čo všetko človek môže dostať ban. Myslím, že by mali napísať voľajakú zmluvu (odhadom tak na 10 strán pri písme veľkosti 10 typu Times New Roman, riadkovanie jednoduché, okraje minimálne) s podmienkami, ktoré človek musí dodržiavať, aby sa v tejto hre udržal. A samozrejme, daný dokument poslať všetkým hrajúcim manažérom (aj novo prichádzajúcim) na mail s tým, že obratom im to pošlú elektronicky podpísané, že súhlasia s podmienkami...
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
beda sekacka
Coach

Post by beda sekacka »

Drzost rumunských loupežníků Dardara a Razvanici překračuje už veškeré únosné meze:-!
Škoda, že už nemám dostatek času , jinak bych měl sto chutí vrátit se ke své minulosti , založit pár desítek týmů, přesunout finance do týmu pod rumunskou hlavičkou a udělat nějakou levárnu na jejich elitu zde.
Netris1

Post by Netris1 »

Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Tak Sjarelovu podporu nečekejte.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Netris->Hell Riders->E.21
ps2512

Post by ps2512 »

Razvanica tu už párkrát byl a mrzí mě, že se nevyjádřil. Asi se v toho dobře baví. :evil:
Ale viděl jsem tu i Toma a od něho čekám nějakou reakci, či jen jeho názor na věc.
Start 16S H.1403 (6.,2.)
Všichni jste Hajdalaci
Image
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Netris1 wrote:
Sjarel wrote:Indeed bans should not be discussed on the forum, but since a lot of Slovak top-managers were involved, I do want to stress that I agree with the sheriff's decisions.
Tak Sjarelovu podporu nečekejte.
Edit: Vzhledem k tomu, že je tady pravidelně šerif Razvanica a platí pravidlo o zákazu probírání banů, můžeme očekávat, že tenhle topic moc dlouho nevydrží.
Razvanica se tu už jednou i vyjadřoval .....potom jsem s ním komunikoval osobně a přijde mi,že to je naprosto v pohodě člověk....proto mne zaraží, že našoupal všechny slováky do jednoho pytle bez vyjímky .

Co se týká "zákazu " probírání banů .....nechápu v čem je problém, vím že to dříveva bylo naprosté tabu na foru a na ostatních vlastně asi furt je,ale přece nejsme v totalitním režimu,kde se nesmí o určitých věcech mluvit....spíš čekám jak se k tomu postaví Tom , jakožto momentálně jediný šerif za česko-slovensko ...pokud to má opravdu znamenat konec pro například Mykyho , tak se domnívám ,že to je veliká škoda.....v jeho transferu není vubec nic podezřelého co se ceny týče , to že byl informován o ukončení svého působení jiného manažera nemuže přece vedst k 100%nímu zabanování jeho týmu.....

Pak snad už jen zbývá sepsat petici ....například za Mykyho a žádat navrácení týmu ...klidně bych se zapojil,aspon by se ukázalo,že česko-slovenská komunita drží při sobě a když by se našlo dost lidí ochotných Mykyho podpořit v čele s českým šerifem,tak nevěřím,že by se ledy neprolomily.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”