Abych ale nebyl kamenován..

Moderator: Czech Moderators

Kým a za co?Ataner wrote: Abych ale nebyl kamenován..

Já myslím, že nemá na výběr. V úvahu přichází jen guláš,aby mohli místní zkusit, jak takový guláš chutná.Hadis wrote:
Jo Pupajdi, vymysli něco na sobotní oběd, uvař to a dovez do VP. Ať zase nep....jete, že ten guláš není dobrej

bez komentáře, není co dodávat.
  bez komentáře, není co dodávat. 
   Mě by chyběl kur.vsky.
  Mě by chyběl kur.vsky.tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sancexixor wrote: - Raynook znásilní ho na sraz Totemo nebo ne?.

Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance

Uvidíme co se dá dělat a zda někdo bude mít cestu okolo nebo alespoň z Prahy..pupajdi13 wrote:Kým a za co?Ataner wrote: Abych ale nebyl kamenován..

Tak já nad nima taky přemýšlel, ale napsal jsem jen ty, co se ozvali tady....xixor wrote:Přemýšlím nad těmi tradičními, co ti v seznamu chybí a jestli by nebylo od věci, jim dát info o akci:

Foxir wrote:Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance
 vas to jeste nepreslo?
 vas to jeste nepreslo?  jsem myslel ze uz jste na to zapomneli
 jsem myslel ze uz jste na to zapomneli  )
)Neboj, nikdy se na to nezapomene !!!!etwas wrote:Foxir wrote:Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance
vas to jeste nepreslo?
jsem myslel ze uz jste na to zapomneli
)

...
 ... v Čejču by to bylo ideál - spal bych doma
 v Čejču by to bylo ideál - spal bych doma 

Já v tom problem nevidím.... klidně to uvařím a myslím,že to dokážu i dopravit .....otázka spíš zní " dokážeš ty Honziku tam zařídit,že si dovezeme svůj a oni nám ho jen ohřejou? "mantel wrote:Já myslím, že nemá na výběr. V úvahu přichází jen guláš,aby mohli místní zkusit, jak takový guláš chutná.Hadis wrote:
Jo Pupajdi, vymysli něco na sobotní oběd, uvař to a dovez do VP. Ať zase nep....jete, že ten guláš není dobrej