Abych ale nebyl kamenován..

Moderator: Czech Moderators
Kým a za co?Ataner wrote: Abych ale nebyl kamenován..
Já myslím, že nemá na výběr. V úvahu přichází jen guláš,aby mohli místní zkusit, jak takový guláš chutná.Hadis wrote:
Jo Pupajdi, vymysli něco na sobotní oběd, uvař to a dovez do VP. Ať zase nep....jete, že ten guláš není dobrej
tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sancexixor wrote: - Raynook znásilní ho na sraz Totemo nebo ne?.
Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance![]()
Uvidíme co se dá dělat a zda někdo bude mít cestu okolo nebo alespoň z Prahy..pupajdi13 wrote:Kým a za co?Ataner wrote: Abych ale nebyl kamenován..![]()
Tak já nad nima taky přemýšlel, ale napsal jsem jen ty, co se ozvali tady....xixor wrote:Přemýšlím nad těmi tradičními, co ti v seznamu chybí a jestli by nebylo od věci, jim dát info o akci:
Foxir wrote:Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance![]()
Neboj, nikdy se na to nezapomene !!!!etwas wrote:Foxir wrote:Díky, že jsem tohle nemusel napsat jájancarik wrote: tak to nevim ale etwasek jede tak je velika sance![]()
vas to jeste nepreslo?
jsem myslel ze uz jste na to zapomneli
)
Já v tom problem nevidím.... klidně to uvařím a myslím,že to dokážu i dopravit .....otázka spíš zní " dokážeš ty Honziku tam zařídit,že si dovezeme svůj a oni nám ho jen ohřejou? "mantel wrote:Já myslím, že nemá na výběr. V úvahu přichází jen guláš,aby mohli místní zkusit, jak takový guláš chutná.Hadis wrote:
Jo Pupajdi, vymysli něco na sobotní oběd, uvař to a dovez do VP. Ať zase nep....jete, že ten guláš není dobrej