Divize B

Moderator: Czech Moderators

doctor46
Team Board Member

Re: Divize B

Post by doctor46 »

PaToM wrote:Tiež gratulujem všetkým Čechom a Slovákom, čo sa pozrú (znovu) do A-čka. Medzi nimi treba spomenúť aj doctora, ktorý sa tu síce už dlhšie so svojimi výsledkami nepochválil, ale hádam ešte príde. :)
Nazdar,semtam sem nakuknem ale na pisanie a rozoberanie zapasov vela casu nieto,no ale uz ked som sa dostal do toho A-cka ,tak sa posnazim viac... :lol: :mrgreen:
9 DARTER
Draha
Team President

Post by Draha »

Po jedné sezóně v A divizi jsme se opet vrátili do našeho známého Bečka. Plan pro tuhle sezónu neni o nic menší nez získat pohárek za B.2 :mrgreen:
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
palo
Member of the Soccer Project Association

Post by palo »

Draha wrote:Po jedné sezóně v A divizi jsme se opet vrátili do našeho známého Bečka. Plan pro tuhle sezónu neni o nic menší nez získat pohárek za B.2 :mrgreen:
zapomeň... :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Koukám, že v té naší divizi bude veselo. Mně do tahanic o pohárek netahejte, mi bude stačit, když nespadnu. Ale o to více se budu bavit vaším soubojem. Občas zase asi nějaký nedůležitý zápas vypustím, ale vy dva na to zapomeňte, na vás už si blokuju termíny :-)
palo

Post by palo »

mantel wrote:Koukám, že v té naší divizi bude veselo. Mně do tahanic o pohárek netahejte, mi bude stačit, když nespadnu. Ale o to více se budu bavit vaším soubojem. Občas zase asi nějaký nedůležitý zápas vypustím, ale vy dva na to zapomeňte, na vás už si blokuju termíny :-)
neser ! :wink:
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol :)
palo

Post by palo »

Draha wrote:Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol :)
já bych to nechal tak jak to je... :wink:

Image
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:
Draha wrote:Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol :)
já bych to nechal tak jak to je... :wink:

Image
Já jsem pro :-) Lepší už to umně i tak nebude, jsem celkem překvapen, jak mizerné výkony stačily na solidní zisk bodů. Občas jsem asi někoho nepotěšil, občas jsem někomu udělal radost (třeba dneska) a tak to má být. A diváci se konečně vrátili ke 100% spokojenosti, tak i nějaké výdělky za vstupné už zase jsou.
palo

Post by palo »

mantel wrote: občas jsem někomu udělal radost (třeba dneska)
potvrzuju... :wink:
Image
mantel

Post by mantel »

Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

mantel wrote:Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?
Image
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
mantel

Post by mantel »

Hippopotamus wrote:
mantel wrote:Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?
Image
To je přesně on, parádně vistihuje moje ranní chutě :-)
palo

Post by palo »

Ráno jsem se na ten zápas díval a třikrát jsem přepočítával výkony,myslel jsem si že jsem se sekl... :wink: No zdá se,že převozníkovo veslo se vrátilo ke svému původnímu majiteli. :mrgreen:
U nás dnes remíza po výkonu +2,doufal jsem ve výhru a včera i prodloužil 2 smlouvy abych to o bodík vyšponoval ale nepomohlo to.Bohužel zítra hraju pohár - proti soupeři v minulém kole jsem se ani nesnažil vypadnout - to by byla marná snaha.Zítra už nějaký menší pokus proběhne...
Teď nás čeká dvojzápas mantel doma / Draha venku.Mantel to na mne šteluje,ty blokace se mi tam vůbec nelíbí... :wink: No snad se ho veslo bude držet a moc nás neoloupí... :wink: Draha venku - to bude tentokrát asi mission impossible - naprosto slepý rozhodčí nám vůbec nevyhovuje... :|
Image
mantel

Post by mantel »

palo wrote:Ráno jsem se na ten zápas díval a třikrát jsem přepočítával výkony,myslel jsem si že jsem se sekl... :wink: No zdá se,že převozníkovo veslo se vrátilo ke svému původnímu majiteli. :mrgreen:
U nás dnes remíza po výkonu +2,doufal jsem ve výhru a včera i prodloužil 2 smlouvy abych to o bodík vyšponoval ale nepomohlo to.Bohužel zítra hraju pohár - proti soupeři v minulém kole jsem se ani nesnažil vypadnout - to by byla marná snaha.Zítra už nějaký menší pokus proběhne...
Teď nás čeká dvojzápas mantel doma / Draha venku.Mantel to na mne šteluje,ty blokace se mi tam vůbec nelíbí... :wink: No snad se ho veslo bude držet a moc nás neoloupí... :wink: Draha venku - to bude tentokrát asi mission impossible - naprosto slepý rozhodčí nám vůbec nevyhovuje... :|
No chtěl jsem obrat i největší soupeře, ať nejste tak naštvaní, až vás oškubu. :lol: Ale nějak to nefunguje. Jestli se nepletu, tak je to třetí zápas v této sezoně, kde jsem nevyhrál po lepším výkonu. Člověk se to snaží brát sportovně, ale když se to takhle podaří, tak zkušenosti a nadhled jdou stranou a jsem nasraný. A to mi o nic nejde. kdybych tak hrál o postup, tak ten monitor snad prohodím oknem. :mrgreen:
Draha
Team President

Post by Draha »

Třetí týden přinesl potřebných 12 bodů, což znamenalo posun tabulkou na první pozici, na které už bychom rádi zůstali až do konce. Krátký týden přinese ve čtvrtek očekávaný šlágr mezi naším týmem a na druhé pozici největším konkurentem FC Aroneanu. Cílem je zisk minimálně sedmi bodů, nejlépe všech devíti a utéct před druhou půlkou soutěže do trháku... 8)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”