Nazdar,semtam sem nakuknem ale na pisanie a rozoberanie zapasov vela casu nieto,no ale uz ked som sa dostal do toho A-cka ,tak sa posnazim viac...PaToM wrote:Tiež gratulujem všetkým Čechom a Slovákom, čo sa pozrú (znovu) do A-čka. Medzi nimi treba spomenúť aj doctora, ktorý sa tu síce už dlhšie so svojimi výsledkami nepochválil, ale hádam ešte príde.
Divize B
Moderator: Czech Moderators
Re: Divize B
9 DARTER
Po jedné sezóně v A divizi jsme se opet vrátili do našeho známého Bečka. Plan pro tuhle sezónu neni o nic menší nez získat pohárek za B.2 
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
-
palo
- Member of the Soccer Project Association
zapomeň...Draha wrote:Po jedné sezóně v A divizi jsme se opet vrátili do našeho známého Bečka. Plan pro tuhle sezónu neni o nic menší nez získat pohárek za B.2

Koukám, že v té naší divizi bude veselo. Mně do tahanic o pohárek netahejte, mi bude stačit, když nespadnu. Ale o to více se budu bavit vaším soubojem. Občas zase asi nějaký nedůležitý zápas vypustím, ale vy dva na to zapomeňte, na vás už si blokuju termíny 
-
palo
neser !mantel wrote:Koukám, že v té naší divizi bude veselo. Mně do tahanic o pohárek netahejte, mi bude stačit, když nespadnu. Ale o to více se budu bavit vaším soubojem. Občas zase asi nějaký nedůležitý zápas vypustím, ale vy dva na to zapomeňte, na vás už si blokuju termíny

Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol 
-
palo
já bych to nechal tak jak to je...Draha wrote:Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol

Já jsem propalo wrote:já bych to nechal tak jak to je...Draha wrote:Po osmi kolech se tabulka pěkně vyrovnala, nás mrzí tři zbytečné remízy, jednou nás zaříz random, podruhé jsme to blbě vypočítali a béčko nestačilo. Každopádně do půlky sezóny se chceme vydrápat na vrchol![]()
Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?
-
Hippopotamus
mantel wrote:Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?

...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
To je přesně on, parádně vistihuje moje ranní chutěHippopotamus wrote:mantel wrote:Já tu hru miluju, výkon +5 a prohra 0:1 vždy potěší. Kde je ten zvracející smajlík ?
-
palo
Ráno jsem se na ten zápas díval a třikrát jsem přepočítával výkony,myslel jsem si že jsem se sekl...
No zdá se,že převozníkovo veslo se vrátilo ke svému původnímu majiteli.
U nás dnes remíza po výkonu +2,doufal jsem ve výhru a včera i prodloužil 2 smlouvy abych to o bodík vyšponoval ale nepomohlo to.Bohužel zítra hraju pohár - proti soupeři v minulém kole jsem se ani nesnažil vypadnout - to by byla marná snaha.Zítra už nějaký menší pokus proběhne...
Teď nás čeká dvojzápas mantel doma / Draha venku.Mantel to na mne šteluje,ty blokace se mi tam vůbec nelíbí...
No snad se ho veslo bude držet a moc nás neoloupí...
Draha venku - to bude tentokrát asi mission impossible - naprosto slepý rozhodčí nám vůbec nevyhovuje... 
U nás dnes remíza po výkonu +2,doufal jsem ve výhru a včera i prodloužil 2 smlouvy abych to o bodík vyšponoval ale nepomohlo to.Bohužel zítra hraju pohár - proti soupeři v minulém kole jsem se ani nesnažil vypadnout - to by byla marná snaha.Zítra už nějaký menší pokus proběhne...
Teď nás čeká dvojzápas mantel doma / Draha venku.Mantel to na mne šteluje,ty blokace se mi tam vůbec nelíbí...

No chtěl jsem obrat i největší soupeře, ať nejste tak naštvaní, až vás oškubu.palo wrote:Ráno jsem se na ten zápas díval a třikrát jsem přepočítával výkony,myslel jsem si že jsem se sekl...No zdá se,že převozníkovo veslo se vrátilo ke svému původnímu majiteli.
![]()
Teď nás čeká dvojzápas mantel doma / Draha venku.Mantel to na mne šteluje,ty blokace se mi tam vůbec nelíbí...No snad se ho veslo bude držet a moc nás neoloupí...
Draha venku - to bude tentokrát asi mission impossible - naprosto slepý rozhodčí nám vůbec nevyhovuje...
Třetí týden přinesl potřebných 12 bodů, což znamenalo posun tabulkou na první pozici, na které už bychom rádi zůstali až do konce. Krátký týden přinese ve čtvrtek očekávaný šlágr mezi naším týmem a na druhé pozici největším konkurentem FC Aroneanu. Cílem je zisk minimálně sedmi bodů, nejlépe všech devíti a utéct před druhou půlkou soutěže do trháku...