Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

mighty
Assistant Manager

Post by mighty »

Sviòa jedna... se ode mì rozvna obrátila :?
adam4
Team President

Post by adam4 »

Plís o radu.
Jedna se o podpis smlouvy s hráèi (at už u podpisu s novym hracem nebo prodluzovani smlouvy). Jaké èastky na bonusech a premiích pro hrace snizi cca plat? Kolik tøeba když dam na premiich za vitezstvi 5.000, a treba 100.000 pri podpisu? Klidne uvedte jine moznosti, a cim vice tim lepe. Stale nevim, co se vice vyplati. Treba jeden muj hrac ma plat cca 7k a za podpis a premie 0. Vyplati se snizit mu plat premiemi a bonusy: A kolik mu dat aby se to vyplatilo nejvic? Vím, tìžká to otazka k presne odpovedi, ale urcite to mate nekdo aspon lehce vychytany.
Takze dik za radu. :P
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

Neviem co presne myslis ale ja v poslednom case davam pri podpisoch zmluby Auto a Dom a nejaky ten podpisovy bonus...vacsinou 50.000...podla mna sa to viac vyplati.....
Fifi.5
Team President

dotaz

Post by Fifi.5 »

a když hráè hraje ligový zápas èili ve 4 ráno tak se mu o ty procenta zvyšuje fyzièka nebo ne?èily když mu je treba 24 tak by mìla se zvýšit o 15% a než ho nasadim má 100% v zápase ztratí tøeba 15% takže až se kouknu na nìj po zápase tak by v tomto pøípadì mìl mít 100% je to tak nebo by mìl mít 85% ...a kolik pøibližnì hráèi ztrácej fyzièky pøi 1 zápase???????
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

ked hraje hrac zapas tak mu ide fyzicka logicky dole....a podla mna nejako to moc nesledujem to ostava na tom istom cisle...napr ide hrat s fyzickou 85 tak taku istu ma aj po zapase...neviem nejako to nesledujem..ale asi
adam4
Team President

Re: dotaz

Post by adam4 »

Fifi.5 wrote:a když hráè hraje ligový zápas èili ve 4 ráno tak se mu o ty procenta zvyšuje fyzièka nebo ne?èily když mu je treba 24 tak by mìla se zvýšit o 15% a než ho nasadim má 100% v zápase ztratí tøeba 15% takže až se kouknu na nìj po zápase tak by v tomto pøípadì mìl mít 100% je to tak nebo by mìl mít 85% ...a kolik pøibližnì hráèi ztrácej fyzièky pøi 1 zápase???????
Myslím si že: cca 0 (což se mi fakt taky stalo) až tak 9%.
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Potøebuji pomoc!!!
Mám 2,75M a mám podané nabídky na hráèe dohromady za 2,47M
a když chci podat nabídku, tøeba i na hráèe, který stojí 0Euro
Tak mi to píše:
Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi!
Jak je to možné, když mám 2,75M :?: :evil: :cry:
Last edited by Tom49 on Wed Dec 20, 2006 5:30 pm, edited 1 time in total.
Image
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Sice tu niesom novy ale jednej veci som trosku nepochopil.....pred nedavnom bolo ako herne oznamenie ze si mozem kuknut uspechy SPFA clenov tlacitkom pod timovou historiou.....ako zlepsenie hry....ale nejako to tam nevidim...to iba clenovai SPFA???hmm??diky za odpoved
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Tom49 wrote:Potøebuji pomoc!!!
Mám 2,75M a mám podané nabídky na hráèe dohromady za 2,47M
a když chci podat nabídku, tøeba i na hráèe, který stojí 0Euro
Tak mi to píše:
Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi!
Jak je to možné, když mám 2,75M :?: :evil: :cry:
Pls. kdo ví co mám dìlat???
Image
gustaav
Team President

Post by gustaav »

Ivo08-LSG wrote:Sice tu niesom novy ale jednej veci som trosku nepochopil.....pred nedavnom bolo ako herne oznamenie ze si mozem kuknut uspechy SPFA clenov tlacitkom pod timovou historiou.....ako zlepsenie hry....ale nejako to tam nevidim...to iba clenovai SPFA???hmm??diky za odpoved
Keï si na stránke nejakého cudzieho tímu (alebo dokonca aj vlastného) a kilkneš na história tak sa ti tam zobrazia všelijaké udalosti à la prestupy, príchod dorastencov, úspechy v pohároch a tak. A tam dole pod tým všetkým pribudlo tlaèidlo Úspechy. Môžeš si však pozrie len úspechy SPFA èlenov, u ostatných tímov to nefunguje...
Tom49 wrote:Pls. kdo ví co mám dìlat???
Buï niektorú zrušíš, ak môžeš, alebo nejaké to € zarobíš. Niè iné sa asi robi nedá.
PS: Dobre si si to zrátal?
Tom49
Team President

Post by Tom49 »

Tom49 wrote:Pls. kdo ví co mám dìlat???
Buï niektorú zrušíš, ak môžeš, alebo nejaké to € zarobíš. Niè iné sa asi robi nedá.
PS: Dobre si si to zrátal?[/quote]
Ano velmi dobøe s kalkulaèkou
Image
krup72

Post by krup72 »

adam4 wrote:Plís o radu.
Jedna se o podpis smlouvy s hráèi (at už u podpisu s novym hracem nebo prodluzovani smlouvy). Jaké èastky na bonusech a premiích pro hrace snizi cca plat? Kolik tøeba když dam na premiich za vitezstvi 5.000, a treba 100.000 pri podpisu? Klidne uvedte jine moznosti, a cim vice tim lepe. Stale nevim, co se vice vyplati. Treba jeden muj hrac ma plat cca 7k a za podpis a premie 0. Vyplati se snizit mu plat premiemi a bonusy: A kolik mu dat aby se to vyplatilo nejvic? Vím, tìžká to otazka k presne odpovedi, ale urcite to mate nekdo aspon lehce vychytany.
Takze dik za radu. :P
zvyšovat prémie za výhru nemá cenu... ty se platìj všem hráèùm, i když v lize nenastoupìj... a v turnajích a pøátelácích se neplatìj vùbec

jinak podle zkušeností, když o nìco snížíš plat, hráè chce na prémiích za výhru dvojnásobek tý snížený èástky...

jak je to s bonusama pøi podpisu, to nevím...
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

krup72 wrote:jak je to s bonusama pøi podpisu, to nevím...
100k podpisovej bonus je jako 2439 plat
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

Taky jsem si myslel, ze bonus za vyhru se v lize plati vsem, ale neni to pravda, plati se pouze tem co byli na hristi + nahradnici, nikoliv vsem... mam to overene, uz mam v tymu pouze dva co maji bonus a jeste vetsinou nehrajou, takze ten bonus skoro neplatim
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
frankie_doparoma

Post by frankie_doparoma »

dotaz, co probehne driv, prestup nebo zapas v lize? (Jestli se nejdriv odehraje zapas v SP lize a az pak se uskutecni transfery a nebo jestli nejdriv transfery a az pak liga) :?:
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”