Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
Plís o radu.
Jedna se o podpis smlouvy s hráèi (at už u podpisu s novym hracem nebo prodluzovani smlouvy). Jaké èastky na bonusech a premiích pro hrace snizi cca plat? Kolik tøeba když dam na premiich za vitezstvi 5.000, a treba 100.000 pri podpisu? Klidne uvedte jine moznosti, a cim vice tim lepe. Stale nevim, co se vice vyplati. Treba jeden muj hrac ma plat cca 7k a za podpis a premie 0. Vyplati se snizit mu plat premiemi a bonusy: A kolik mu dat aby se to vyplatilo nejvic? Vím, tìžká to otazka k presne odpovedi, ale urcite to mate nekdo aspon lehce vychytany.
Takze dik za radu.
Jedna se o podpis smlouvy s hráèi (at už u podpisu s novym hracem nebo prodluzovani smlouvy). Jaké èastky na bonusech a premiích pro hrace snizi cca plat? Kolik tøeba když dam na premiich za vitezstvi 5.000, a treba 100.000 pri podpisu? Klidne uvedte jine moznosti, a cim vice tim lepe. Stale nevim, co se vice vyplati. Treba jeden muj hrac ma plat cca 7k a za podpis a premie 0. Vyplati se snizit mu plat premiemi a bonusy: A kolik mu dat aby se to vyplatilo nejvic? Vím, tìžká to otazka k presne odpovedi, ale urcite to mate nekdo aspon lehce vychytany.
Takze dik za radu.

Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
dotaz
a když hráè hraje ligový zápas èili ve 4 ráno tak se mu o ty procenta zvyšuje fyzièka nebo ne?èily když mu je treba 24 tak by mìla se zvýšit o 15% a než ho nasadim má 100% v zápase ztratí tøeba 15% takže až se kouknu na nìj po zápase tak by v tomto pøípadì mìl mít 100% je to tak nebo by mìl mít 85% ...a kolik pøibližnì hráèi ztrácej fyzièky pøi 1 zápase???????
Re: dotaz
Myslím si že: cca 0 (což se mi fakt taky stalo) až tak 9%.Fifi.5 wrote:a když hráè hraje ligový zápas èili ve 4 ráno tak se mu o ty procenta zvyšuje fyzièka nebo ne?èily když mu je treba 24 tak by mìla se zvýšit o 15% a než ho nasadim má 100% v zápase ztratí tøeba 15% takže až se kouknu na nìj po zápase tak by v tomto pøípadì mìl mít 100% je to tak nebo by mìl mít 85% ...a kolik pøibližnì hráèi ztrácej fyzièky pøi 1 zápase???????
Manager: Adam4 (FC Panters)
-
- Team President
Potøebuji pomoc!!!
Mám 2,75M a mám podané nabídky na hráèe dohromady za 2,47M
a když chci podat nabídku, tøeba i na hráèe, který stojí 0Euro
Tak mi to píše:
Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi!
Jak je to možné, když mám 2,75M

Mám 2,75M a mám podané nabídky na hráèe dohromady za 2,47M
a když chci podat nabídku, tøeba i na hráèe, který stojí 0Euro
Tak mi to píše:
Je nám líto, nedisponujeme tolika penìzi!
Jak je to možné, když mám 2,75M

Last edited by Tom49 on Wed Dec 20, 2006 5:30 pm, edited 1 time in total.
Keï si na stránke nejakého cudzieho tímu (alebo dokonca aj vlastného) a kilkneš na história tak sa ti tam zobrazia všelijaké udalosti à la prestupy, príchod dorastencov, úspechy v pohároch a tak. A tam dole pod tým všetkým pribudlo tlaèidlo Úspechy. Môžeš si však pozrie len úspechy SPFA èlenov, u ostatných tímov to nefunguje...Ivo08-LSG wrote:Sice tu niesom novy ale jednej veci som trosku nepochopil.....pred nedavnom bolo ako herne oznamenie ze si mozem kuknut uspechy SPFA clenov tlacitkom pod timovou historiou.....ako zlepsenie hry....ale nejako to tam nevidim...to iba clenovai SPFA???hmm??diky za odpoved
Buï niektorú zrušíš, ak môžeš, alebo nejaké to € zarobíš. Niè iné sa asi robi nedá.Tom49 wrote:Pls. kdo ví co mám dìlat???
PS: Dobre si si to zrátal?
Slovenské ligy: http://sp-slovakleague.ic.cz/
-
- Member of the Soccer Project Association
zvyšovat prémie za výhru nemá cenu... ty se platìj všem hráèùm, i když v lize nenastoupìj... a v turnajích a pøátelácích se neplatìj vùbecadam4 wrote:Plís o radu.
Takze dik za radu.
jinak podle zkušeností, když o nìco snížíš plat, hráè chce na prémiích za výhru dvojnásobek tý snížený èástky...
jak je to s bonusama pøi podpisu, to nevím...
-
-
Taky jsem si myslel, ze bonus za vyhru se v lize plati vsem, ale neni to pravda, plati se pouze tem co byli na hristi + nahradnici, nikoliv vsem... mam to overene, uz mam v tymu pouze dva co maji bonus a jeste vetsinou nehrajou, takze ten bonus skoro neplatim
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-